- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde belirli bi programım yok kahvaltı seninki gibi hemen hemen.Yemek olarak ne yaptıysam ondan ölçülü yiyorum saat 6 dan sonra yeme işini bırakıyorum20 dk kardiyo yapiyorum tum vucut calisio sikilastim yanlarim gitti. Yemege gelince kendi kafama gore sbah domates peynir zeytin yumurta rezene cayi 2 saat sonra tarcinli sut. 2 saat sonra corba ve biber 2 saat sonra 2 ceviz 10 findik aksam yemeginde ne yemek yaptiysam ondan ve yogurt. Oyle yani kafaama gore yapiyorum. Bi de sabah kalkar kalkmaz sirkeli limonlu su. Gunde 2 litre su.
Allah bağışlasın benimde 9 aylık kızım var tuvalet eğitimi eminim zordur. Allah kolaylık versin2 hafta boyunca hergun spor yaptim sin 1 haftadir 1 gun yapip 1 gun yapmiyorum 2 yasinda kizim var bi de tuvaket egitimi verdigim icin zor oluyor
Sporun gayet güzel ben sadece ip atlayabiliyorum benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var birlikte başarıcağımıza inanıyorumAllah bağışlasın benimde 9 aylık kızım var tuvalet eğitimi eminim zordur. Allah kolaylık versin
Ben de zor veriyorum , neden acaba yaa tıka basa yediğim bile söylenemez , metobalizmamız mı yavaş acaba?iyi maşallah yine vermişin kilo az da olsaMerhaba kizlar yazilarinizi biraz okudum. 56 kiloyum hedefim 52 olmak. 3 haftadir spor yapiyorum 3 haftadir ekmek yemiyorum ve dikkat ediyorum yediklerime. Midemi hic doldurmadan kalkiyorum sofradan. 3 haftada yarim kilo vermisim. Ben cok zor kilo veren bi insanim bu durum moralimi bozuyor
Olur canım neden olmasın , hem daha teşvik edici olur . Pazartesi yapalımmı?Kızlar aslında her yediğimiz öğünü paylaşırsak yaptığımız hataları bulabiliriz ve haftada bir gün tartı günü yapalım ne dersiniz hem böylece daha çabuk zayıflarız
Tamam canım o zaman bi dahaki pazartesi bildirimlere başlayalım.Gitsin kilocuklarOlur canım neden olmasın , hem daha teşvik edici olur . Pazartesi yapalımmı?
Hadi inşallah... Ara öğünler ne kızlarr bi diyet bisküvi şekersiz neskafeeTamam canım o zaman bi dahaki pazartesi bildirimlere başlayalım.Gitsin kilocuklar
Evet ya benimde moralim cok bozuk bu konuda. Ben sundan oldugu dusunmeye basladim fazla kilom yok benim oyle asiri 70 80 kilo olsaydim belki 5 6 kilo vermistim rahat. Sizin kilonuz nasil?Ben de zor veriyorum , neden acaba yaa tıka basa yediğim bile söylenemez , metobalizmamız mı yavaş acaba?iyi maşallah yine vermişin kilo az da olsa
Bende 6 dan sonra yemiyorum. Sizinkinide allah bagislasin. Gercwkten cok zooooor tuvalet ogretmekAllah bağışlasın benimde 9 aylık kızım var tuvalet eğitimi eminim zordur. Allah kolaylık versin
Benimde çok fazlam yok şuan 61 im 55 e düşmek istiyorum. Bende anladımki çok fazla yemesemde karbonhidrata fazla yükleniyorum ve ara öğünleri aç atlatmaya çalışıyorum sanırım buda metabolizmamı yavaşlatıyorEvet ya benimde moralim cok bozuk bu konuda. Ben sundan oldugu dusunmeye basladim fazla kilom yok benim oyle asiri 70 80 kilo olsaydim belki 5 6 kilo vermistim rahat. Sizin kilonuz nasil?
Evet dogrudur. Karbonhidrati azaltman lazimBenimde çok fazlam yok şuan 61 im 55 e düşmek istiyorum. Bende anladımki çok fazla yemesemde karbonhidrata fazla yükleniyorum ve ara öğünleri aç atlatmaya çalışıyorum sanırım buda metabolizmamı yavaşlatıyor