• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

2 hafta boyunca hergun spor yaptim sin 1 haftadir 1 gun yapip 1 gun yapmiyorum 2 yasinda kizim var bi de tuvaket egitimi verdigim icin zor oluyor

20 dk kardiyo yapiyorum tum vucut calisio sikilastim yanlarim gitti. Yemege gelince kendi kafama gore sbah domates peynir zeytin yumurta rezene cayi 2 saat sonra tarcinli sut. 2 saat sonra corba ve biber 2 saat sonra 2 ceviz 10 findik aksam yemeginde ne yemek yaptiysam ondan ve yogurt. Oyle yani kafaama gore yapiyorum. Bi de sabah kalkar kalkmaz sirkeli limonlu su. Gunde 2 litre su.
Benimde belirli bi programım yok kahvaltı seninki gibi hemen hemen.Yemek olarak ne yaptıysam ondan ölçülü yiyorum saat 6 dan sonra yeme işini bırakıyorum

Merhaba kizlar yazilarinizi biraz okudum. 56 kiloyum hedefim 52 olmak. 3 haftadir spor yapiyorum 3 haftadir ekmek yemiyorum ve dikkat ediyorum yediklerime. Midemi hic doldurmadan kalkiyorum sofradan. 3 haftada yarim kilo vermisim. Ben cok zor kilo veren bi insanim bu durum moralimi bozuyor:KK43:
Ben de zor veriyorum , neden acaba yaa tıka basa yediğim bile söylenemez , metobalizmamız mı yavaş acaba?iyi maşallah yine vermişin kilo az da olsa

Kızlar aslında her yediğimiz öğünü paylaşırsak yaptığımız hataları bulabiliriz ve haftada bir gün tartı günü yapalım ne dersiniz hem böylece daha çabuk zayıflarız

Kızlar aslında her yediğimiz öğünü paylaşırsak yaptığımız hataları bulabiliriz ve haftada bir gün tartı günü yapalım ne dersiniz hem böylece daha çabuk zayıflarız
Olur canım neden olmasın , hem daha teşvik edici olur . Pazartesi yapalımmı?

Ben de zor veriyorum , neden acaba yaa tıka basa yediğim bile söylenemez , metobalizmamız mı yavaş acaba?iyi maşallah yine vermişin kilo az da olsa
Evet ya benimde moralim cok bozuk bu konuda. Ben sundan oldugu dusunmeye basladim fazla kilom yok benim oyle asiri 70 80 kilo olsaydim belki 5 6 kilo vermistim rahat. Sizin kilonuz nasil?

Bu arada ilk kilomuzu sonra o haftaki kilomuzu yazalim ki aradaki fark gorunsun:)

Evet ya benimde moralim cok bozuk bu konuda. Ben sundan oldugu dusunmeye basladim fazla kilom yok benim oyle asiri 70 80 kilo olsaydim belki 5 6 kilo vermistim rahat. Sizin kilonuz nasil?
Benimde çok fazlam yok şuan 61 im 55 e düşmek istiyorum. Bende anladımki çok fazla yemesemde karbonhidrata fazla yükleniyorum ve ara öğünleri aç atlatmaya çalışıyorum sanırım buda metabolizmamı yavaşlatıyor

Akşam yemeğimdeee ızgara balık salata azııcıkda helva ;) helvayı görmezden gelin ama :)

Benimde çok fazlam yok şuan 61 im 55 e düşmek istiyorum. Bende anladımki çok fazla yemesemde karbonhidrata fazla yükleniyorum ve ara öğünleri aç atlatmaya çalışıyorum sanırım buda metabolizmamı yavaşlatıyor
Evet dogrudur. Karbonhidrati azaltman lazim

Bendede diyet fln kalmadı biraz önce bi yeşil elma yedm. Tok olmama raqmn. Özel günm yaklasıor o yzdn cnm acayp yemk yemk istio. Neyse artk yarn daha yazla yürürm artk :)

Back