HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltım patetes püresi yarım dilim ekmek 2 çatal bal 2 çatal kaymak şekersiz çay

Öğlen ikisi bir arada fıstık ve kabak çekirdeği yedim
sonra yarım elma yarım portakal
akşam balık salata sonra yarım dilim sütlü tatlı

kilo verdinizmi merak ettim. börekler ikisi birarada kahveler falan diyetlik değil ama.daha doğrusu sizin yediklerinizi normal zamanda tüketiyorum ben.

Bu geçen süre zarfında tekrar bir gebelik geçirdim ve şu an 68 kiloyum sürümü etkilemeden zayiflamayi düşünüyorum

Bebeğini kaç aylık emziriyor musunuz bu arada hala allah bağışlasın :)

Bebeğini kaç aylık emziriyor musunuz bu arada hala allah bağışlasın :)
Sütümü etkilemeden yazmışsınız yeni gördüm. Emzirirken daha kolay gider kilolar diyorlar. Konunuzu okudum baştan uzun vadede vermişsiniz kilonuzu. Benim de boyum 156 22 yaşındayım 57 kilodan 50 kiloya düştüm 3.5 kilo için savaşıyorum şuan umarım hedefinize ulaşırsınız siz de :)

E
Evet enziriyorum ikinci bebeğim 1 buçuk aylık şu an ama bu süreçte yeme işini çok abarttım o yüzden dikkat etmek için yazmaya başladım zaten kestiğim şeyler süt yapacak şeyler değildi son kilolar zor gidiyo ama az kalmış umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

Akşam yemeğinden sonra yatana kadar 1 mandalina 1 dilim portakal küçük bi parça havuç 2 fıstık 1 Türk kahvesi 2 ara öğün yaptım bugün gayet iyiydi umarım yarın daha güzel olur

Kahvaltım rendelenmiş yarım havuç 3 zeytin peynir 2 yumurta sarısı beyzlarını kızım yiyo şekersiz çay ekmek Yok

Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta domates salatalık tere dereotu peynir ekmek Yok

Canim ben senden 2 cm uzunum ve 56 kiloyum hala zayif gozukmuyorum bizim boylarimizda olmamiz gereken kilo 48 tas catlasa 50 inan kendimi ama balina gibi hissediyorum ben de 64 kiloydum ve dogumdan sonra 8 kilo verdim zar zor

Eb
Canim ben senden 2 cm uzunum ve 56 kiloyum hala zayif gozukmuyorum bizim boylarimizda olmamiz gereken kilo 48 tas catlasa 50 inan kendimi ama balina gibi hissediyorum ben de 64 kiloydum ve dogumdan sonra 8 kilo verdim zar zor
evet doğru diyorsun ama sen yine iyisin ben şu an 1 buçuk aylık bebeğim var ve 68 kiloyum yani baya yolum var umarım istediğimiz kilolara ulaşırız

Eb
evet doğru diyorsun ama sen yine iyisin ben şu an 1 buçuk aylık bebeğim var ve 68 kiloyum yani baya yolum var umarım istediğimiz kilolara ulaşırız
Canim ben de cock 2 yasini doldurduktan sonra verebildim bir de pko belasi cikti o kadar zor ki kilo vermrk

Canim ben de cock 2 yasini doldurduktan sonra verebildim bir de pko belasi cikti o kadar zor ki kilo vermrk
Evet şu an bebek çok emdiği için ekmeği tatlıyı kestim dikkat edebildiğim kadar işte inşallah bende veririm geçmiş olsun canım Sanada ama vermişsin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…