Sütümü etkilemeden yazmışsınız yeni gördüm. Emzirirken daha kolay gider kilolar diyorlar. Konunuzu okudum baştan uzun vadede vermişsiniz kilonuzu. Benim de boyum 156 22 yaşındayım 57 kilodan 50 kiloya düştüm 3.5 kilo için savaşıyorum şuan umarım hedefinize ulaşırsınız siz de :)Bebeğini kaç aylık emziriyor musunuz bu arada hala allah bağışlasın :)
Evet enziriyorum ikinci bebeğim 1 buçuk aylık şu an ama bu süreçte yeme işini çok abarttım o yüzden dikkat etmek için yazmaya başladım zaten kestiğim şeyler süt yapacak şeyler değildi son kilolar zor gidiyo ama az kalmış umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsınSütümü etkilemeden yazmışsınız yeni gördüm. Emzirirken daha kolay gider kilolar diyorlar. Konunuzu okudum baştan uzun vadede vermişsiniz kilonuzu. Benim de boyum 156 22 yaşındayım 57 kilodan 50 kiloya düştüm 3.5 kilo için savaşıyorum şuan umarım hedefinize ulaşırsınız siz de :)
Canim ben senden 2 cm uzunum ve 56 kiloyum hala zayif gozukmuyorum bizim boylarimizda olmamiz gereken kilo 48 tas catlasa 50 inan kendimi ama balina gibi hissediyorum ben de 64 kiloydum ve dogumdan sonra 8 kilo verdim zar zorMerhabalar aranızda yeniyim.Kendimi bildim çok zayıf olmadım.27 yaşındayım 9 aylık bir kızım var65 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma gittim miğde rahatsızlığımdan dolayı çok kilo almadım.Şimdi 63 kiloyum boyum 157 bu arada.Vermem gereken 8 kilo var ama yıllardır bana yerleşmiş olanlar o yüzden biraz zorlanabilirim.Desteklerinizle bu 8 kiloyuda verip fit bi anne olmak istiyorum. Diz rahatsızlığımdan dolayı çömelme hareketleri yapamıyorum ip atlamayı düşünüyorum belli bi diyet programım yok dikkat ederek ve günlük tutarak zayıflamak istiyorum
evet doğru diyorsun ama sen yine iyisin ben şu an 1 buçuk aylık bebeğim var ve 68 kiloyum yani baya yolum var umarım istediğimiz kilolara ulaşırızCanim ben senden 2 cm uzunum ve 56 kiloyum hala zayif gozukmuyorum bizim boylarimizda olmamiz gereken kilo 48 tas catlasa 50 inan kendimi ama balina gibi hissediyorum ben de 64 kiloydum ve dogumdan sonra 8 kilo verdim zar zor
Canim ben de cock 2 yasini doldurduktan sonra verebildim bir de pko belasi cikti o kadar zor ki kilo vermrkEb
evet doğru diyorsun ama sen yine iyisin ben şu an 1 buçuk aylık bebeğim var ve 68 kiloyum yani baya yolum var umarım istediğimiz kilolara ulaşırız
Evet şu an bebek çok emdiği için ekmeği tatlıyı kestim dikkat edebildiğim kadar işte inşallah bende veririm geçmiş olsun canım Sanada ama vermişsin ne güzelCanim ben de cock 2 yasini doldurduktan sonra verebildim bir de pko belasi cikti o kadar zor ki kilo vermrk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?