• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı beyazları kızım yiyo peynir domates salatalık tere dereotu

Akşam yemeği 1 tabak kısır fırın patetes ve yarım dilim sütlü tatlı misafirlikteuim börek ve kurabiyeye dokunmadım

Kahvaltı yapmadım çocukları parka ordan misafirliğe gittim 1 milföy kahvaltılık birax yoğurtlu hamur akşamı çok hafif geçirmem lazim

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı domates salatalık tere dereotu peynir ekmek yok

Akşam 1 tabak patlıcan yemeği biraz daha yoğurt lu karnabahar 2 yemek kaşığı makarna ekmek yok

benimde nerdeyse 3 aylik olcak kizim var 56 ile hamile kaldim 80 ile dogurdum 1 ay once 74 idim suan bilmiyorum 2. hamileligim emziriyorum boyum 169 bu kilolar yaglar nasil gitcek moralim bozuluyor dusundukce dahada yiyorum :(((

benimde nerdeyse 3 aylik olcak kizim var 56 ile hamile kaldim 80 ile dogurdum 1 ay once 74 idim suan bilmiyorum 2. hamileligim emziriyorum boyum 169 bu kilolar yaglar nasil gitcek moralim bozuluyor dusundukce dahada yiyorum :KK43:((
Gidicek inşallah zamanla zaten bende katı diyet yapmıyorum günlüğü dikkat etmek için açtım bebeklerimiz çok küçük fazla emdikleri haliyle çok fazla acıkıyoruz en azından ekmeği kessek oda iyi@Zeynepaltug

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir 1 tatlı kaşığı bal ekmek yok

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı domates salatalık tere dere otu peynir ekmek ypk

Back