HEDEFİM 55 ☺

Selam kızlar
Başlığı görünce yazmak istedim, hedeflerimiz aynı olduğu için birbirimize destek olabiliriz... Boyum 167, güncel kilom 62...

1 senedir aralıksız olmasa da spor yapmaya çalışıyorum ama okulum bu sene çok yoğun olduğu için sürekli aksıyor... Senenin başında babaanemin vefatıyla bir haftada yaklaşık 6 kilo birden aldım ve hala veremedim. 2 aydır yediklerime çok dikkat ediyorum ama kacirdigim zamanlar da oluyor.

Hedef kilom 55-56

Evet birbirimize destek olabiliriz en azından karşılıklı birisşyle menü paylaşınca ben daha çok dikkat ediyorum başın sağolsun bu arada umarım istediğimiz kilolara ulaşiriz

Allah bağışlasın ve geçmiş olsun

Emzirme devam mi

Verirsin inşallah
Yok o devreleri atlattım şükür 2buçuk yaşında ama birbuçuk senedir dizlerime ilgili bi tedavi gördüm şu an daha iyiyim kiloda verince daha da iyi olucak benim için

Aynen boylarımız aynı sayılır

Benimki de 2.5 yaşında:)

Hedefim 48 ama

Gitmeyen göbeğim var hep
Sizin kilo ne durumda benim ikinci doğumdan sonra göbeğimin alt kısmında yumuşama oldu ama benim basenler aldı başını gitti@yase1

Sizin kilo ne durumda benim ikinci doğumdan sonra göbeğimin alt kısmında yumuşama oldu ama benim basenler aldı başını gitti@yase1

Ben bi kere doğurdum 70 ile doğuma gittim

10. Gün 10 kilo gitti 60 oldum

Sonra 55 oldum sabit kaldım

Korona süresinde tekrar 60 oldum bu sefer 48 olacam diye şartladim kendimi

Şimdi 50.7 kıloyum pazartesi tartı günüm

Basen sıkıntı değil

Göğüslerim sönmüş balon çok kötü

Göbeğim.asla gitmiyor alt karın yani

48 olsam da gitmeyecek gibi

Benimki baya sıkıntı 108 cm genişliği iç bacaklarım sürfünmekten tahriş oluyor göbek için egzersiz yapıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…