- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 35
Sağol canım bugün daha iyiyim sen neler yapıyosun pazartesi tartı günü menüleri paylaşalımanladım canım insAllah düzelirsin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bugün daha iyiyim sen neler yapıyosun pazartesi tartı günü menüleri paylaşalımanladım canım insAllah düzelirsin ya
Sağol canım bugün daha iyiyim sen neler yapıyosun pazartesi tartı günü menüleri paylaşalım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah çocuklar hasta olunca çok zorAllah iyilik versin.. Bende oğlumla uğraşıyorum ya çok hasta hic yiyip içkiyi geceleri sürekli ağlıyo uyumuyor çok ağrısı oluyor ya
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah çocuklar hasta olunca çok zor
Bende bu sabah 55 çıktım 2 kilo verebilsem ama imkansız gorunuyorBayadır yazmıyorum 2 ay olmuş nerdeyse bugün sabah tartıldım 57.4 çıktım tam 1.5 kilo almışım şu iki buçuk kiloyu bi vereyim inşallah
Veririz inşallahBende bu sabah 55 çıktım 2 kilo verebilsem ama imkansız gorunuyor
Evet ama ben kilomu uzun vadeli verdim hemde emziriyom bunu diyetten çok beslenme alışkanlığı haline getirmek için yazıyorumEkmegi tamamen kesmelisin azı bile coktur ekmegin.un lu mamüller yememelisin.okudum biraz sigara börekleri kurabiyeler falan:)tatlı da yiyorsun bal vs. Bunalrin helsini kesersen daha rahat kilo verirsin.
Emziriyorsan yorumumu geri aldim önce bebişin sagligi:)Evet ama ben kilomu uzun vadeli verdim hemde emziriyom bunu diyetten çok beslenme alışkanlığı haline getirmek için yazıyorum
Emziriyorsan yorumumu geri aldim önce bebişin sagligi:)