• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Sağol canım bugün daha iyiyim sen neler yapıyosun pazartesi tartı günü menüleri paylaşalım

Allah iyilik versin.. Bende oğlumla uğraşıyorum ya çok hasta hic yiyip içkiyi geceleri sürekli ağlıyo uyumuyor çok ağrısı oluyor ya :(

Kahvaltım Yumurta domates peynir bal 1 tatlı kaşığı kadar çokokrem 2 dilim ekmek

Bayadır yazmıyorum 2 ay olmuş nerdeyse bugün sabah tartıldım 57.4 çıktım tam 1.5 kilo almışım şu iki buçuk kiloyu bi vereyim inşallah

Kahvaltım soğanlı yumurta azcık peynir 1 tatlı kaşığı bal yarım dilim ekmek şekersiz çay

Bugün öğleden sonra misafirlikteydim1 sigara böreği 2 küçük kurabiye patetes ve brokoli salatası yedim

Ekmegi tamamen kesmelisin azı bile coktur ekmegin.un lu mamüller yememelisin.okudum biraz sigara börekleri kurabiyeler falan:)tatlı da yiyorsun bal vs. Bunalrin helsini kesersen daha rahat kilo verirsin.

Ekmegi tamamen kesmelisin azı bile coktur ekmegin.un lu mamüller yememelisin.okudum biraz sigara börekleri kurabiyeler falan:)tatlı da yiyorsun bal vs. Bunalrin helsini kesersen daha rahat kilo verirsin.
Evet ama ben kilomu uzun vadeli verdim hemde emziriyom bunu diyetten çok beslenme alışkanlığı haline getirmek için yazıyorum

Kahvaltım haşlanmış yumurta zeytin peynir 1 tatlı kaşığı bal avuç içi kadar katmer

Akşam çay fıstık ceviz azcık abur cubur yedim ama bundan sonra daha dikkatli olcam

Back