HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı beyazları kızım yiyo peynir domates salatalık tere dereotu

Akşam yemeği 1 tabak kısır fırın patetes ve yarım dilim sütlü tatlı misafirlikteuim börek ve kurabiyeye dokunmadım

Kahvaltı yapmadım çocukları parka ordan misafirliğe gittim 1 milföy kahvaltılık birax yoğurtlu hamur akşamı çok hafif geçirmem lazim

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı domates salatalık tere dereotu peynir ekmek yok

Akşam 1 tabak patlıcan yemeği biraz daha yoğurt lu karnabahar 2 yemek kaşığı makarna ekmek yok

benimde nerdeyse 3 aylik olcak kizim var 56 ile hamile kaldim 80 ile dogurdum 1 ay once 74 idim suan bilmiyorum 2. hamileligim emziriyorum boyum 169 bu kilolar yaglar nasil gitcek moralim bozuluyor dusundukce dahada yiyorum ((

benimde nerdeyse 3 aylik olcak kizim var 56 ile hamile kaldim 80 ile dogurdum 1 ay once 74 idim suan bilmiyorum 2. hamileligim emziriyorum boyum 169 bu kilolar yaglar nasil gitcek moralim bozuluyor dusundukce dahada yiyorum ((
Gidicek inşallah zamanla zaten bende katı diyet yapmıyorum günlüğü dikkat etmek için açtım bebeklerimiz çok küçük fazla emdikleri haliyle çok fazla acıkıyoruz en azından ekmeği kessek oda iyi@Zeynepaltug

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir 1 tatlı kaşığı bal ekmek yok

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı domates salatalık tere dere otu peynir ekmek ypk

Kahvaltı 2 yumurta sarısı peynir 3 zeytin tere domates salatalık ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…