HEDEFİM 55 ☺

Ben nerdeyse hic su icmiyorum. Unutuyorum su icmeyi
Diyete ilk basladigimda 2 3 lt kesin ic dediler.ayy cok kotuydu, midem bulaniyordu icerken su iyi tabi ama ben hala cok icemem
Gunde 1 1 bucuk litre iciyorumdur herlade

Canım netten su hatırlatma programı var ben indirdim önemli 1 saatte yani senin istediğin vakitte sana hatırlatiyor su içme zamanı diye onu indirebilirsin baya faydası oluyor. Hem hangi gün ne kadar su içmişsin bakabiliyorsun tarihte geriye gidip :)

Aksam
Bi tabakta az pilav az kuru fasulye
3 4 tane salatalik tursusu
3 kaşık yoğurt

Kızlar koşu bandı geldi akşam inşallah eşimle kuracaz yarın başlıyorum Allah nasip ederse

Güne kotu basladim kizlar
Sabah
4 5 çatal patates kızartması
1.buçuk dilim ekmek
Az peynir

Biraz önce kendime meyve tabağı hazırladım bayadır meyve yemedim yarım nar yarım armut 4 dilim portakal 6 7 tane yer fıstığı ve ilk defa şu ana kadar 1 litre su içtim

Ara
4 5 tane kestane
Öğlen yok
Aksam içinde yoğurt çorbası bi 1 buçuk kase

Biraz önce kendime meyve tabağı hazırladım bayadır meyve yemedim yarım nar yarım armut 4 dilim portakal 6 7 tane yer fıstığı ve ilk defa şu ana kadar 1 litre su içtim

afiyet olsun :)
tebrik ederim aksama kadar içersin daha benimde 1 lt yi tamamlamama 200 ml kaldı aksama kadar 2 lt yaparım insAllah

Bu haftaki su seviyem yeşiller çok iyi turuncu orta :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-10-16-08-00.png
    134,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…