HEDEFİM 55 ☺

Ara
2 hurma
1 adet bisküvi

Öğlen
Yarim tabak bulgur pilavı
3 4 tane salatalik turşusu
Yarim dilim ekmek

Aslında canım pilav makarna yediğin öğünler ekmeği hiç yemeden daha iyi olur bence

iyi olur tabi canımda alışkanlık ya ama çok az aldım çok küçük dilim di bide onun yarısi düşün yani bi lokmalık bisey

Aksam
1 tabak içinde yarim nohut ve az bulgur pilavı
3 4 tane salatalik tursusu
2 kaşık yoğurt

Ben geldimm
Bugün de monum iyi olmasada soz duzelecek
10 da kalktık
Hemen oglusa kahvaltisini hazirladim
Asi icin asm ye gitmemiz gerekiyordu
Hazirlanip ciktik
Mesai bitmeden yetiselim diye otobusle gittik ama asi olmadigi icin asimiz olmadi
Donuste 2 km yürüdük eve
Geldigimizde 12 bucuktu
1 e dogru ellerim titriyordu acliktan
Tek basima kahvalti yapmakta istmedim
Saat 1 de 2 dilim kek 1 bardak cay
Saat 4 te 1 tabak bulgur pilavi, aci biber tursusu
Saat 18:30 buyuk nescafe bardaginda az sekerli turk kahvesiyle 2 tane kakaolu sandvic biskuvi
Bu saatten sonra bisey yemem artik
Spor olarak
2km yurusus
Yatmadan daha spor yapacagim. Yazarim yatmadan

2 gun bulgur pilavi yanlis biliyorum ama bugun esim isten gece gelecegi yemek yapmadim. Oglus uyurken detayli temizlik yaptim.

Bende sok diyete karsiyim canim
Ama kurler guzel oluyor
Ben yogurt kuru uyguladim kilo verirken. Gece yatmadan once 3 4 skasik yogurda 1 cay kasigi pul biber yarim limon sıkıp yiyordum. 1 hafta 10 gun yapiliyor
Sirke icebiliyorsan sabahlari sirkeli kür var, yapan arkadaslar faydasini gordu ama ben sirke icemiyorum onun icin yapmadim

Evet canım bende
Bende sirkeli suyu aklıma geldikçe içiyorum azcık balla midem ağrıyor diye şok diyet evet hiç sağlıklı değil

Bugün öğle 1kase yoğurt haşlanmış tavuk biraz akşam 1 dolma biber kızlar bugün evlilik yildönümüz o yuzden 1 dilim pasta yedim

Anladım canım daha nice beraber senelerinize insAllah :) bizde 3. Yilimizdayiz evlilikte

Kahvaltım haşlanmış yumurta domates 5 zeytin peynir 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek

Öğle
Bi tabak içinde az nohut ve pilav
3 4 tane salatalik tursusu
2 kaşık yogurt

Aksam
1 tabak içinde az pilav ve turlu yemek
2 kaşık yoğurt
3 4 tane salatalik turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…