HEDEFİM 55 ☺

Mevlid kandilimiz mübarek olsun Rabbim nice kandillere eriştirsin dualarda buluşalım inşallah
Hepimizin başı sağolsun Şehitlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum

Mevlid kandilimiz mübarek olsun Rabbim nice kandillere eriştirsin dualarda buluşalım inşallah
Hepimizin başı sağolsun Şehitlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum

saol canım seninde kandilin mübarek olsun.. Amin cümlemizin başı sağolsun .. RABBİM sabir versin ailelerine ve ülkemizi bu kotu durumlardan korusun insAllah

Hayırlı sabahlar kızlar :)) bugün tartı günü şuan namaza kalktım ama tartilmiyacagim bi uyuyup iyiyim tekrar ondan sonra tartılırım ( sanki o zaman 55 çıkacağım ama yinede öyle daha iyi hissediyorum)

Ben tartildim sonuç aynı 57.7 ya bu son kilolar resmen savaşa girmiş gibi benle ama beni yıldıramaz

Sabah
1 sigara boregi
1 küçük dilim ekmek
1 kase menemen
Bi parca peynir

Öğle
1 tabak içinde az nohut ve bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
3 tane salatalik turşusu 1 tane domates tursusu

Aksam
1 tabak yahni
4 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
3 tane salatalik tursusu

Sabah 4 tane sigara böreği
öğlen sütlü kahve 2 diyet bisküvi 1 kare bitter

Merhaba canım sarem2015 bugün oruç olacagim insAllah simdi az tabakta pilavla yahni yedim 2 kasıkta yoğurt yarin aksam hafif geçirmeye calisirim
500 ml de su içtim birazda yarin iftardan sonra içerim yine en kotu 1.5 lt tamamlarım insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…