Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hoşgeldin
Hoşgeldin canım aramıza kilolarımız baya yakın birbirine ama senin boyun uzunmuş benim 157 benimde 1 yaşında kızım var umarım Allah başka sıkıntılar yaşatmazKisaca kendimden bahaedeyim. 26 yasindayim. Boyum 1.68
1 bucuk yasinda oglusum var. 72 kiloyla hamile kalip 88 kiloyla doguma girdim. Oglum 6 aylik olunca dedim bu boyle olmaz. Bende zayif fit anne olacagim.Bundan 1 yil once
12 aralikta diyete basladim 75 kiloyla. Kk deki arkadaslar sayesinde diyetimi sporumu bozmadan zayifladim. Hedef 65 ken bir baktim 56 olmusum. Haziranda uzucu bir durum geldi basima. Onun icin diyeti sporu biraktim. 57 58 kilo arasinda gidip geldim. Simdi sporuma ve diyetime dikkat edip 55 olmak istiyorum
Diyet benim icin saglikli beslenme demek
Cunku bu aralar asiriii cikolata yemeye basladim
Hoşgeldin canım aramıza kilolarımız baya yakın birbirine ama senin boyun uzunmuş benim 157 benimde 1 yaşında kızım var umarım Allah başka sıkıntılar yaşatmaz
Merhaba kızlar :)
aramıza yeni gelenler var hoşgeldiniz kızlar
sarem2015 2 gündür internetim yoktu yeni paket yaptım
Kilom malesef 64.2 :$
Hosbuldum canim
:) masAllah kilon iyiymiş ya çok kasma kendini benim gibi 10 kilo fazla yok ya
1.buçuk yaşında oglunn varmış Allah bagislasin benimde 16 aylık şımarık mi şımarık bi oğlum var
Senin boy yas kac canim.
Senin pasayada Rabbim sizinle birlikte uzun saglikli omur nasip etsin
Bugunku yediklerimi yazayim ama ben adapte olamadim diyete
75 kiloyken bozmayacagim cok dikkat edecegim diye baslamistim.cok guzel ilerlemistim ama simdi yok, istedigim gibi olmuyor. Aylar sonra buraya yazmamdaki amac yediklerimi yazarsam sizlerinde destegiyle yanlis beslenmemi duzeltir sporumu yaparim dusuncesiydi
Sabah
Peynir, zeytin, helva
2 dilim ekmek
2 kupa cay
Oglen
5 6 kakaolu bisküvi
Cokokrem
Aksam
3 4 kasik bulgur pilavi
1 tabak besemal soslu kiymali karnabahar
Tursu
Spor derseniz malesef
Oglumun ogle uykusu genelde 1 bucuk 2 saat olurdu. O ara mini kondisyon bisikletimle pedal cevirecektim uyanana kadar ama 40 dk cik uyudu. Bende o ara tembellik yaptim ama yarin basliyorum
En az yarim saat bisiklet
50 sguat
50 mekik yapacagim
Arada step zumba fitness olarak degisebilir
Yemedeki olumsuzluklarda giderilecek inss
Hayirli geceler
Yarin gorusuruz
Kızlar ben bugün misafirlikteydim çok dikkat edemedim ama yarın inşallah güzel bi gün olcak dizlerim rahatsız olduğu için spor yapamıyorum ama eşim bugün koşu bandı siparişi vermiş inşallah bol bol yürüycem çok mutluyum
Sağol canım benimhayırlı olsun canım valla çok iyi oluyor koşu bandı güle güle kullan
Kızlar biraz diyete ağırlık verelim kiloları atalım protein ağırlıklı mı yapalım yada başka önerisi olan varmı ben belli bi listeye uyamıyorum o yüzden beslenme tarzı önerisi olan ama şok diyet değil çünkü şok diyetler vücuttan sadece suyu atıyo yağı değil önerilerizi bekliyorum isimsiz965 B beyazmelek0116