• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Sabah sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta 5 zeytin peynir tere 1 dilim tb ekmeği

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-05-12-13-36.png
    Screenshot_2016-12-05-12-13-36.png
    187,6 KB · Görüntüleme: 48
Kisaca kendimden bahaedeyim. 26 yasindayim. Boyum 1.68
1 bucuk yasinda oglusum var. 72 kiloyla hamile kalip 88 kiloyla doguma girdim. Oglum 6 aylik olunca dedim bu boyle olmaz. Bende zayif fit anne olacagim.Bundan 1 yil once
12 aralikta diyete basladim 75 kiloyla. Kk deki arkadaslar sayesinde diyetimi sporumu bozmadan zayifladim. Hedef 65 ken bir baktim 56 olmusum. Haziranda uzucu bir durum geldi basima. Onun icin diyeti sporu biraktim. 57 58 kilo arasinda gidip geldim. Simdi sporuma ve diyetime dikkat edip 55 olmak istiyorum
Diyet benim icin saglikli beslenme demek
Cunku bu aralar asiriii cikolata yemeye basladim

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-04-12-21-15.png
    Screenshot_2016-12-04-12-21-15.png
    115 KB · Görüntüleme: 55
Kisaca kendimden bahaedeyim. 26 yasindayim. Boyum 1.68
1 bucuk yasinda oglusum var. 72 kiloyla hamile kalip 88 kiloyla doguma girdim. Oglum 6 aylik olunca dedim bu boyle olmaz. Bende zayif fit anne olacagim.Bundan 1 yil once
12 aralikta diyete basladim 75 kiloyla. Kk deki arkadaslar sayesinde diyetimi sporumu bozmadan zayifladim. Hedef 65 ken bir baktim 56 olmusum. Haziranda uzucu bir durum geldi basima. Onun icin diyeti sporu biraktim. 57 58 kilo arasinda gidip geldim. Simdi sporuma ve diyetime dikkat edip 55 olmak istiyorum
Diyet benim icin saglikli beslenme demek
Cunku bu aralar asiriii cikolata yemeye basladim
Hoşgeldin canım aramıza kilolarımız baya yakın birbirine ama senin boyun uzunmuş benim 157 benimde 1 yaşında kızım var umarım Allah başka sıkıntılar yaşatmaz

Hoşgeldin canım aramıza kilolarımız baya yakın birbirine ama senin boyun uzunmuş benim 157 benimde 1 yaşında kızım var umarım Allah başka sıkıntılar yaşatmaz

Amin canim. Herkes boyuna gore cok iyisin daha verme desede ben 2 3 kilo daha vermek istiyorum. En azindan spora baslamak istiyorum. Bugun esim izinli diye kacamaklar oldu ama yarindan itibaren yediklerimi ve sporumu yazacagim ins

:) masAllah kilon iyiymiş ya çok kasma kendini benim gibi 10 kilo fazla yok ya :KK70:
1.buçuk yaşında oglunn varmış Allah bagislasin benimde 16 aylık şımarık mi şımarık bi oğlum var

Senin boy yas kac canim.
Senin pasayada Rabbim sizinle birlikte uzun saglikli omur nasip etsin:KK68:

Sabah
Çeyrek yufka
1 parca peynir
1 buçuk domates
2 tane biber

Ara
2 hurma

Öğlen
1 çeyrek yufka
1 parca peynir
1 kase menemen

Bugunku yediklerimi yazayim ama ben adapte olamadim diyete
75 kiloyken bozmayacagim cok dikkat edecegim diye baslamistim.cok guzel ilerlemistim ama simdi yok, istedigim gibi olmuyor. Aylar sonra buraya yazmamdaki amac yediklerimi yazarsam sizlerinde destegiyle yanlis beslenmemi duzeltir sporumu yaparim dusuncesiydi
Sabah
Peynir, zeytin, helva
2 dilim ekmek
2 kupa cay

Oglen
5 6 kakaolu bisküvi
Cokokrem

Aksam
3 4 kasik bulgur pilavi
1 tabak besemal soslu kiymali karnabahar
Tursu

Spor derseniz malesef
Oglumun ogle uykusu genelde 1 bucuk 2 saat olurdu. O ara mini kondisyon bisikletimle pedal cevirecektim uyanana kadar ama 40 dk cik uyudu. Bende o ara tembellik yaptim ama yarin basliyorum
En az yarim saat bisiklet
50 sguat
50 mekik yapacagim
Arada step zumba fitness olarak degisebilir
Yemedeki olumsuzluklarda giderilecek inss
Hayirli geceler
Yarin gorusuruz :KK54:

Kızlar ben bugün misafirlikteydim çok dikkat edemedim ama yarın inşallah güzel bi gün olcak dizlerim rahatsız olduğu için spor yapamıyorum ama eşim bugün koşu bandı siparişi vermiş inşallah bol bol yürüycem çok mutluyum :KK76:

Bugunku yediklerimi yazayim ama ben adapte olamadim diyete
75 kiloyken bozmayacagim cok dikkat edecegim diye baslamistim.cok guzel ilerlemistim ama simdi yok, istedigim gibi olmuyor. Aylar sonra buraya yazmamdaki amac yediklerimi yazarsam sizlerinde destegiyle yanlis beslenmemi duzeltir sporumu yaparim dusuncesiydi
Sabah
Peynir, zeytin, helva
2 dilim ekmek
2 kupa cay

Oglen
5 6 kakaolu bisküvi
Cokokrem

Aksam
3 4 kasik bulgur pilavi
1 tabak besemal soslu kiymali karnabahar
Tursu

Spor derseniz malesef
Oglumun ogle uykusu genelde 1 bucuk 2 saat olurdu. O ara mini kondisyon bisikletimle pedal cevirecektim uyanana kadar ama 40 dk cik uyudu. Bende o ara tembellik yaptim ama yarin basliyorum
En az yarim saat bisiklet
50 sguat
50 mekik yapacagim
Arada step zumba fitness olarak degisebilir
Yemedeki olumsuzluklarda giderilecek inss
Hayirli geceler
Yarin gorusuruz :KK54:

genel olarak iyi menun sadece öğlen de sıkıntın var hem bisküvi hemde cokokrem yemissin ama odda olur arada bizimde çok kaçamak yaptığımız oluyor sıkma canini :)​

Kızlar ben bugün misafirlikteydim çok dikkat edemedim ama yarın inşallah güzel bi gün olcak dizlerim rahatsız olduğu için spor yapamıyorum ama eşim bugün koşu bandı siparişi vermiş inşallah bol bol yürüycem çok mutluyum :KK76:

hayırlı olsun canım valla çok iyi oluyor koşu bandı güle güle kullan :D

Kızlar biraz diyete ağırlık verelim kiloları atalım protein ağırlıklı mı yapalım yada başka önerisi olan varmı ben belli bi listeye uyamıyorum o yüzden beslenme tarzı önerisi olan ama şok diyet değil çünkü şok diyetler vücuttan sadece suyu atıyo yağı değil önerilerizi bekliyorum isimsiz965 isimsiz965 B beyazmelek0116

Kızlar biraz diyete ağırlık verelim kiloları atalım protein ağırlıklı mı yapalım yada başka önerisi olan varmı ben belli bi listeye uyamıyorum o yüzden beslenme tarzı önerisi olan ama şok diyet değil çünkü şok diyetler vücuttan sadece suyu atıyo yağı değil önerilerizi bekliyorum isimsiz965 isimsiz965 B beyazmelek0116

valla canım benim en büyük eksikliğim hareketsizlik ve esimin eve aldığı çikolatalar kendimi tutamıyorum bazen.. Ve günde 2 lt su içiyorum acaba az mi geliyor bilmiyorum yemeği ve ekmeği çok azalttım önceki yediklerime gore farkındayım ama bilmiyorum kilolar gram gram gidiyor..

Back