HEDEFİM 55 ☺

Ara öğün olarak 1 tane salatalık 1 tabak yoğurt meyve yersem yanına biraz kuruyemiş yada şekersiz Nescafe gibi gećiştiriyorum şimdilik ama kahve gerçekten tok tutuyo

Sabah fazla kaçırdığımı düşünüyorum ben o yüzden sadece ufak bir domates salatalık yiyeceğim öğlen. Akşam beşten sonra da bişey yok benim için . Şekersiz çay dışında birşey yok

Bnde yeşil elma yiyorm ara öğünde. Birazdnda kabak yemeqi ve yoğur yemeyi düşünüorm. Markete gidicm ac gidersem abur cubur istio canm :)

Evet bende akşam 5 ten sonra bişey yemiyom ama domates salatalık la çok acıkmazmısın canım

Allah bağışlasın maşallah sen ne güzel büyütmüşsün benim bir tane 9 aylık kızım var 27 yaşındayım

Evet şu yoğurt kürü gerçekten işe yarıycaktı ben de ama devamını getiremedim. Forumda kullananların da büyük çoğunluğu memnunlar. Gece en son yediğiniz şet 3 kaşık yoğurt , tatlı kaşıyla pul biber ve yarım limon.. Özellikle benim gibi göbekli hatunlar için birebir.. :)

Ewet göbek eritmek için cnm bide yeşilcay soda limon war ödem için onuda deniyelm ben biraz zor weririm ama idare edicz :)

Ewet göbek eritmek için cnm bide yeşilcay soda limon war ödem için onuda deniyelm ben biraz zor weririm ama idare edicz :)
Amaaan napalım verirsek iyi olur veremezsek de dünyanın sonu değil ya . Takma kafanaa bebek işini ertelediniz mi kilo vermeye çalışıyorsun ya o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…