• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Düzenli menü paylaşırsak veririz inşallah.Hayır canım dediğim gibi çömelme hareketleri yapmam yasak o yüzden sadece ip atlıyorum. Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama kızım bebek arabasında durmuyo malesef:olamaz:
Bu sefer olucak inşallah :KK19:
Benimde dizlerimde kireçlenme var bende zorlanıyorum aslında ama popomu kaldırmak adına katlanıyorum :) hadi bakalım yaparız yaparızz . ;)

Ben daha bugün başladım atlayabildiğim kadar atlıycam inşallah.iptendir o canım benimde ağrım var biraz.Şimdi kızı uyutuyom :anne:Yatarım birazdan hayırlı geceler canım :KK24:

Bencede ısınıp yapmalıyız.Gece bi kalktım dayak yemiş gibiydim:spor:ama yılmaz yok devam.Birlikte basarıcaz inşallah:KK5:

Bencede ısınıp yapmalıyız.Gece bi kalktım dayak yemiş gibiydim:spor:ama yılmaz yok devam.Birlikte basarıcaz inşallah:KK5:
Ben de aynı durumda yım . Vücut ham nede olsa normal sanırım ağrıması. Ayyy haftaya tartıda bir kilonun gittiğini görsem ne mutlu olcam bilemezsin. Kahvaltıda ne yediniz siz? Biz menemen yedik :kk77:

Mrb kızlar bende katılmak istiyorm hangi sayfaya yazdıysm kimse girmio düzenli yapmıolar. Bnde 23 yasndaym 160 boy 61 kiloym 52 ye düşmeye calısıorm. Tüp bebek denedqmiz için 56 kilodn 61e cıktm. Tbi kilo wermem biraz zor oluck. Hormonlardn dolayı ama yılmak yok. 3 gündr az yiyorm ekmek yok. 5 km yürüys yapıorm. 3 ltre su içiorm. Basarılar aynı kilolorda olup hedeflermzde aynı. İns werirz. Ama vermeden kimse gruptn ayrılmasn

Mrb kızlar bende katılmak istiyorm hangi sayfaya yazdıysm kimse girmio düzenli yapmıolar. Bnde 23 yasndaym 160 boy 61 kiloym 52 ye düşmeye calısıorm. Tüp bebek denedqmiz için 56 kilodn 61e cıktm. Tbi kilo wermem biraz zor oluck. Hormonlardn dolayı ama yılmak yok. 3 gündr az yiyorm ekmek yok. 5 km yürüys yapıorm. 3 ltre su içiorm. Basarılar aynı kilolorda olup hedeflermzde aynı. İns werirz. Ama vermeden kimse gruptn ayrılmasn
Hoşgeldinn canımm . Sanada başarılar , hadi bakalım devam burdan . Sen neler yapıyorsun problem bölgesel mi , diyettemisin , spor veya egzersiz yapıyormusun. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına bir melek versin inşallah...

Hb. Amin cnm inş nerde km istiorsa rabbim wersn ins. İgnelerden dolayı göbek ve göqsler acayp sisti..diyt listm pek yok sabh 1 dlm ekmk domats salatlk biber cok azda labne peynr yedm. 1.5 litre su içtm smdiye kadr. Yarm saat önce yesil elma yedm. 4 le 6 arası yürüys yapıorm. Spor aletlerini kullanıorm yürüyş parkndaki. İnt progrm indrdm 30 gün ve kalori sayacını. Dikkat ediorm

Hoşgeldin canım aramıza :KK54:evet bu kilolar gitmeden ayrılmak yok.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin

Dün başladık ben iki öğün yedim 5 gibi sonra bişey yemedim
Bugün annemlerdeyim kahvaltım geç oldu o yüzden 2 öğün yaparım yine

Ayy bencede çok iyi 5 km. Ben çocuklar olduğu için gideyorum o kadar. Yaa benim sorunum ara öğünler zorlanıyorum bayağı alışkanlıklar hemen bırakılamıyor açlık hissimi neyle geçiştireceğimi bilemiyorum . Abur cubur istiyor canım . Siz nelerle geçiştiriyorsunuz?

Back