• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Sabah kahvaltım : 1 krep patetes püresi domates salatalık peynir iki zeytin şekersiz çay.Ekmek yok:KK20:

Bugün bir saat yürüyüş yaptım :KK76:kızlar sizler neler yapıyosunuz?
Ayy beni sormayınn lütfen :KK43:
Hafta sonu işi iyiice azıttım , diyet falan kalmadı :KK43: kayınbabam kuzu çevirdi bütün çocuklarını birarayaya toplayıp , kalabalıkta diyetteyim dedikçe zorla yedirdiler tabi bende yedim saf gibi. Dur bakalım pazarte yine başlıyorum ... Ayy ben kaç gün boşuna mı aç kaldım yaaa :mad::mad: belki birkaç gram vermiştim şimdiye :) :)

Merhaba kizlar yazilarinizi biraz okudum. 56 kiloyum hedefim 52 olmak. 3 haftadir spor yapiyorum 3 haftadir ekmek yemiyorum ve dikkat ediyorum yediklerime. Midemi hic doldurmadan kalkiyorum sofradan. 3 haftada yarim kilo vermisim. Ben cok zor kilo veren bi insanim bu durum moralimi bozuyor:(

Afiyet olsun canım biliyorsun protein ağırlıklı diyetler var kuzu çevirme yanına salata falan yediysen ekmek ćok tületmesiysen sıkıntı olmaz moralini bozma yarın yeni bi başlangıç olcak inşaallah

Canım sende aramıza hoşgeldin:KK24:.Burdan yaptığımız sporları ve menüleri paylaşarak daha çabuk kilo verebilirizBirlikten kuvvet doğar:KK19:

Merhaba kizlar yazilarinizi biraz okudum. 56 kiloyum hedefim 52 olmak. 3 haftadir spor yapiyorum 3 haftadir ekmek yemiyorum ve dikkat ediyorum yediklerime. Midemi hic doldurmadan kalkiyorum sofradan. 3 haftada yarim kilo vermisim. Ben cok zor kilo veren bi insanim bu durum moralimi bozuyor:(

Canım sen ne tür sporlar yapıyosun?uyguladığın belli bi diyet programım varmı

Canım sen ne tür sporlar yapıyosun?uyguladığın belli bi diyet programım varmı
20 dk kardiyo yapiyorum tum vucut calisio sikilastim yanlarim gitti. Yemege gelince kendi kafama gore sbah domates peynir zeytin yumurta rezene cayi 2 saat sonra tarcinli sut. 2 saat sonra corba ve biber 2 saat sonra 2 ceviz 10 findik aksam yemeginde ne yemek yaptiysam ondan ve yogurt. Oyle yani kafaama gore yapiyorum. Bi de sabah kalkar kalkmaz sirkeli limonlu su. Gunde 2 litre su.

Back