Benimde dizlerimde kireçlenme var bende zorlanıyorum aslında ama popomu kaldırmak adına katlanıyorum :) hadi bakalım yaparız yaparızz .Düzenli menü paylaşırsak veririz inşallah.Hayır canım dediğim gibi çömelme hareketleri yapmam yasak o yüzden sadece ip atlıyorum. Aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama kızım bebek arabasında durmuyo malesef
Bu sefer olucak inşallah
İyi maşallah azimlisin100 kere ip atladımçok mutluyum şimdi suyumu tamamlamaya çalışıyorum
Olabilir , bende aynı şekilde oğlanı uyutuyorum. Sizede hayırlı gecelerBen daha bugün başladım atlayabildiğim kadar atlıycam inşallah.iptendir o canım benimde ağrım var biraz.Şimdi kızı uyutuyomYatarım birazdan hayırlı geceler canım
100 kere ip atladımumarım karşılığını alırız [/QUOTE bendee bende :) benim sırada squat var öğleden sonra yine atlıycam ip. Ama tam ısınmadan atladım sanırım biraz daha arttı diz ağrım .
Ben de aynı durumda yım . Vücut ham nede olsa normal sanırım ağrıması. Ayyy haftaya tartıda bir kilonun gittiğini görsem ne mutlu olcam bilemezsin. Kahvaltıda ne yediniz siz? Biz menemen yedikBencede ısınıp yapmalıyız.Gece bi kalktım dayak yemiş gibiydimama yılmaz yok devam.Birlikte basarıcaz inşallah
Hoşgeldinn canımm . Sanada başarılar , hadi bakalım devam burdan . Sen neler yapıyorsun problem bölgesel mi , diyettemisin , spor veya egzersiz yapıyormusun. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına bir melek versin inşallah...Mrb kızlar bende katılmak istiyorm hangi sayfaya yazdıysm kimse girmio düzenli yapmıolar. Bnde 23 yasndaym 160 boy 61 kiloym 52 ye düşmeye calısıorm. Tüp bebek denedqmiz için 56 kilodn 61e cıktm. Tbi kilo wermem biraz zor oluck. Hormonlardn dolayı ama yılmak yok. 3 gündr az yiyorm ekmek yok. 5 km yürüys yapıorm. 3 ltre su içiorm. Basarılar aynı kilolorda olup hedeflermzde aynı. İns werirz. Ama vermeden kimse gruptn ayrılmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?