Ama boyum kisa oldugu icin kilolu duruyorum ve gobegim var boyum 156
Tabiki canım hoşgeldin sen kaç kilosun hedefin nesarem2015 benide aranıza alırmısınız ?
benimde boyum 1.58 ama ben 69 kıloyum
Sıkıntı yapmayın kızlar kurtulcaz Allahın izniyle bu kilolardanbenimde boyum 1.58 ama ben 69 kıloyum
En son ölçtüğümde 63 tüm cnm yarın sabah tekrardan ölçüp bireceğim hedefim 55Tabiki canım hoşgeldin sen kaç kilosun hedefin ne
Sıkıntı yapmayın kızlar kurtulcaz Allahın izniyle bu kilolardan
Güzel gayet ama ben şu yulaf gibi şeyleri bi türlü yiyemiyorum ama yiyenler içim güzel bi alternatif01/11/2016
Sabah :
Yarım su b. yulaf ezmesi
Yarım su b. süt
1 ç. k. kuru üzüm
1 tutam tarçın
Ara :
10 'lu bitki çayı
3 tane lifli büskivi
Öğlen :
2 yumurta haşlanmış
1 tane salatalık
1 dilim yağsız peynir
Şekersiz çay
Ara :
1 kaşık kuru üzüm
Akşam :
Yarın yazacağım kızlar
Yulafla sütü pişiriyorsun zaten cnm yenmeyecek türde değilki. üstüne tarçın ve kuru üzümle gayette güzel oluyor.Güzel gayet ama ben şu yulaf gibi şeyleri bi türlü yiyemiyorum ama yiyenler içim güzel bi alternatif
Aslında bize göre çok kilon yok boya bakınca tartı günümüz pazartesi belirli bi yasagımız yokEn son ölçtüğümde 63 tüm cnm yarın sabah tekrardan ölçüp bireceğim hedefim 55
Boyum 1,70 , tartı günleri yasaklar varmı?
Menüleri ne zaman yazıyoruz ?
Afiyet olsun canım geçen markette elim gitti geldi alsam yermiyim diye almadım senden cesaret alıp bi denerim belkiYulafla sütü pişiriyorsun zaten cnm yenmeyecek türde değilki. üstüne tarçın ve kuru üzümle gayette güzel oluyor.
birde elmalı deneyeceğim ben.
Zayıf durmuyorum ama pilates yaparakta sıkılaşmaya çalışıyorum. İri yapılı bi vücudum var o yüzden olabilir.Aslında bize göre çok kilon yok boya bakınca tartı günümüz pazartesi belirli bi yasagımız yok
Bende alıcağım zaman çok düşündüm , yorumlara filan baktım dedim zararım olmaz bi deneyeyim. sütle yulafı pişirdim 5 dkkada üstüne tarçın kuru üzüm gayette güzel oldu dene derim. muz , elma da olur içineAfiyet olsun canım geçen markette elim gitti geldi alsam yermiyim diye almadım senden cesaret alıp bi denerim belki
Anladım canım bende abur cubur yemiorum ve ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum arada 2 dilim yediğim oluyor ama ćok nadir spor olarak ip atlamayı başlıycam yine bu ara baya saldımZayıf durmuyorum ama pilates yaparakta sıkılaşmaya çalışıyorum. İri yapılı bi vücudum var o yüzden olabilir.
Benim yasaklarım var. Mesela günde 1 dilimden fazla ekmek yemek yasak . abur cubur yasak. spor olmalı.
Aslında tatlı krizinide bastırarak bi tarif gibi canın tatlı çektiği zaman bile yiyebileceğin biseyBende alıcağım zaman çok düşündüm , yorumlara filan baktım dedim zararım olmaz bi deneyeyim. sütle yulafı pişirdim 5 dkkada üstüne tarçın kuru üzüm gayette güzel oldu dene derim. muz , elma da olur içine
aynen öyle cnm , sabah kahvaltıda ise tok tutuyor protein lif ihtiyacını karşılıyor. ben öğlen yemeklerini çok severdim pilavı ekmeği filan. şimdi öğlen pilav ekmek yok. bulgur pilavı olabilir tabiki. ama ekmeksiz yine :)Aslında tatlı krizinide bastırarak bi tarif gibi canın tatlı çektiği zaman bile yiyebileceğin bisey
İp çok iyi cnm günde 50 - 100-50-100 atlasan bile senin için yeter çok işe yarıyorAnladım canım bende abur cubur yemiorum ve ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum arada 2 dilim yediğim oluyor ama ćok nadir spor olarak ip atlamayı başlıycam yine bu ara baya saldım
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?