HEDEFİM 55 ☺

Kalkınca ilk kuru erikli suyumu içtim bence bağırsakları çalıştırıyor
Kahvaltım bal süzme yoğurt 4 yemek kaşığı kadar ciğer 2 dilim ekmek şekersiz çay

Merhaba kızlar 4. 5 gün sonra düğünümüz var o yuzden bugün evleri temizledik yazamadim isler yeni bitti..

Sabah 4 dilim ekmek 1 2 çatal patates kızartması , 1 domates

Öğlen
3 eti form kepekli bisküvi

Kilom : 69.1
Geçen hafta : 70.1
Giden kilo : 1 kilo

Maşallah canım

Ara 1 trabzon hurması 1 bardak salep
sonra 1 bardak ayran yarım dilim ekmek yedim
akşam yemeği 1 tabak ıspanak yoğurt 4 köfte

Aksam 1 orta boy haşlanmış patates
1 parca peynir
2 nugget

Canim bende aynjn senun gibiyim sanki beni anlattin bende 26 yasindayim 7 aylik oglum var 63 kiloyum hedefim 55 ve alti bende dikkat ederwk ve leslie yaparak basladim birbirimize destek olalim moral verelim

Canim bende aynjn senun gibiyim sanki beni anlattin bende 26 yasindayim 7 aylik oglum var 63 kiloyum hedefim 55 ve alti bende dikkat ederwk ve leslie yaparak basladim birbirimize destek olalim moral verelim
Çok sevinirim canım aramıza hoşgeldin

Kolay gelsin canım

Çok sevinirim canım aramıza hoşgeldin
Hosvmbulduk canim bugunku menumu paylasayim bakalim begenecekmisiniz
Sabah ceyrek sandavic icinde domates peynir salatalik vardi ve bir fincan sekersiz cay
Ara;bir turk kahvesi yarim elma
Ogle 1 kase tarhana corbasi bol salata
Ara yarim elma sekersiz cay
Aksam bir kepce corba iki dilm ekmek dort yemek kasigi patlican ve yogurt

Hoşgeldin :) kilon çok değilmiş bende 63 olabilsem daha ne isterim

Gayet güzel canım

Kahvaltım biberli peynirli yumurta domates tere maydanoz ekmek yemedim 2 gündür sindirim problemi yaşıyorum bi çözümü olan varsa bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…