Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ćok teşekkür ederim sayende yapabildimCevaplanın yanında dosya yükle var. Altta resmi görene kadar bekle.
Seninde diyet sayfan vardı dimi canım istediğin kiloya ulaştınmıResmi kırp boyutu uygun olsun.sonra dosya yükle yap ve küçük resim veya büyük resim tıkla cevapla tamamdır.biraz beklersin yüklemeye zaman tanı
Maşallah canımMerhaba kızlar 4. 5 gün sonra düğünümüz var o yuzden bugün evleri temizledik yazamadim isler yeni bitti..
Sabah 4 dilim ekmek 1 2 çatal patates kızartması , 1 domates
Öğlen
3 eti form kepekli bisküvi
Kilom : 69.1
Geçen hafta : 70.1
Giden kilo : 1 kilo
Sağol canım çok yardımcı oldunYardımcı olduysa M sevinirim
Canim bende aynjn senun gibiyim sanki beni anlattin bende 26 yasindayim 7 aylik oglum var 63 kiloyum hedefim 55 ve alti bende dikkat ederwk ve leslie yaparak basladim birbirimize destek olalim moral verelimMerhabalar aranızda yeniyim.Kendimi bildim çok zayıf olmadım.27 yaşındayım 9 aylık bir kızım var 65 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma gittim miğde rahatsızlığımdan dolayı çok kilo almadım.Şimdi 63 kiloyum boyum 157 bu arada.Vermem gereken 8 kilo var ama yıllardır bana yerleşmiş olanlar o yüzden biraz zorlanabilirim.Desteklerinizle bu 8 kiloyuda verip fit bi anne olmak istiyorum. Diz rahatsızlığımdan dolayı çömelme hareketleri yapamıyorum ip atlamayı düşünüyorum belli bi diyet programım yok dikkat ederek ve günlük tutarak zayıflamak istiyorum
Çok sevinirim canım aramıza hoşgeldinCanim bende aynjn senun gibiyim sanki beni anlattin bende 26 yasindayim 7 aylik oglum var 63 kiloyum hedefim 55 ve alti bende dikkat ederwk ve leslie yaparak basladim birbirimize destek olalim moral verelim
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar 4. 5 gün sonra düğünümüz var o yuzden bugün evleri temizledik yazamadim isler yeni bitti..
Sabah 4 dilim ekmek 1 2 çatal patates kızartması , 1 domates
Öğlen
3 eti form kepekli bisküvi
Kilom : 69.1
Geçen hafta : 70.1
Giden kilo : 1 kilo
Hosvmbulduk canim bugunku menumu paylasayim bakalim begenecekmisinizÇok sevinirim canım aramıza hoşgeldin
Kolay gelsin canım
Canim bende aynjn senun gibiyim sanki beni anlattin bende 26 yasindayim 7 aylik oglum var 63 kiloyum hedefim 55 ve alti bende dikkat ederwk ve leslie yaparak basladim birbirimize destek olalim moral verelim
Gayet güzel canımHosvmbulduk canim bugunku menumu paylasayim bakalim begenecekmisiniz
Sabah ceyrek sandavic icinde domates peynir salatalik vardi ve bir fincan sekersiz cay
Ara;bir turk kahvesi yarim elma
Ogle 1 kase tarhana corbasi bol salata
Ara yarim elma sekersiz cay
Aksam bir kepce corba iki dilm ekmek dort yemek kasigi patlican ve yogurt
Ama boyum kisa oldugu icin kilolu duruyorum ve gobegim var boyum 156Hoşgeldin :) kilon çok değilmiş bende 63 olabilsem daha ne isterim