Saleykum
Sarem Kabul edersen tekrardan devam etmek istiyorum. Bari burda gr da olsa gidiyor[/QUOT
Gel canım ne demek
İnşallah canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin . Sanada hayırlısını tez vakitte nasip etsin. InsallahKızlar merhaba.grip geçmedi daha ama işbaşı yapmak zorunda kaldım. Diyet nasıl gidiyor. Ben henüz hiç veremedim. Vericez inşallah. Bu arada hasta hasta kartal devlet hastanesi ne gittim . Kromozom analizi için çok sukur o gün kan verdik eşimle. Aralık ayı ortalarında sonuçlar çıkacak. İnşallah iysonuçlarımiz. Bizde çok gec kalmadan bebek sahibi oluruz
İnşallah canım Rabbim inşaallah tez zamanda kucağını hayırlı bi evlatla doldursunKızlar merhaba.grip geçmedi daha ama işbaşı yapmak zorunda kaldım. Diyet nasıl gidiyor. Ben henüz hiç veremedim. Vericez inşallah. Bu arada hasta hasta kartal devlet hastanesi ne gittim . Kromozom analizi için çok sukur o gün kan verdik eşimle. Aralık ayı ortalarında sonuçlar çıkacak. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımiz. Bizde çok gec kalmadan bebek sahibi oluruz
İnşallah canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin . Sanada hayırlısını tez vakitte nasip etsin. Insallah
Amin . Çok sağolun kızlar. Rabbim ben dahil kimsenin kucağıni boş bırakmasin.İnşallah canım Rabbim inşaallah tez zamanda kucağını hayırlı bi evlatla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?