HEDEFİM 55 ☺

Merhabalar kızçeler
Sabah kahvaltısı olarak 1 bardak süt içtim. Yanında 1 tane kek

Dün akşam eşim balık almış
Balık ve salata yedim

Bana kizacaksin belki ama bugün yine unuttum tartılmayi. Genetik test yaptırmak için hastaneye gittim. Şimdi ise geldim

Az kalsın diğer doktor test yapmıyordu bana. Mirin kirin etti yapmamak icin. Daha sonra kendi doktorum geldi randevu aldığım kendi doktorum la gorusmek istiyorum dedim. Cok şükür kanda pıhtılaşma oluyor mu diye test yapilacak. Kan verdim. Diğer testler içinde doktorum kartal araştırma hastanesi ne yönlendirdi. Sebep ise Zeynep kamil de test yaptırmak istersem eğer. Sonucu ile birlikte çıkması 4 ayı bulacaktı. Kartala gitmeni öneririm.. testlerin daha kisa surede çıkması için. Yaşım 39 olduğu için bekleme süresi olmasin diye. Mevlam yardım etti. Buradaki kan sonucu 1 ay sonra çıkıyor. İnşallah kartal daki hastane de de isim rast gider . En erken tarihte çıkar. Dua eden herkesten Allah razı olsun.

İşlerini halledebilmene çok sevindim canım inşallah dualarımİz kabul olur Rabbim sana tez zamanda hayırlı bi evlat nasip eder

Ara 1 bardak sütle şekersiz Nescafe 1 avuç fıstık 3 diyet bisküvi
1 saat yürüyüş yaptım

kızlaaaar

sabah kellogs çıtır müsli laktozsuz süt yeşil elma

öğlen 1 kase pırasa

öğlen yemeği yok mu?

öğlen yemeği yok mu?
Öğle yemeği bugün yok kızlar. Burçak bisküvi aldım bir paket . Hastane ye gittiğim için işe yemek getiremedim. Yarın inşallah. Ben dışarıdan yemek yemiyorum ondan sebep arkadaşım. Akşamda gorumce me gidicez orda yemek yerim artık.

4 gibi bi biber dolması yedim
Akşam yemeği olarak balık Salata 2 dilim ekmek

Bugün annemlere geldim valla diyet hak getire annem kızartma yapmış bayadır yapmıyorum evde 10 tane kadar patetes kızartma 1 biber kızartma 1 kurabiye yedim ama bu öğünde sonra dikkatli olcam inşallah

Bugün annemlere geldim valla diyet hak getire annem kızartma yapmış bayadır yapmıyorum evde 10 tane kadar patetes kızartma 1 biber kızartma 1 kurabiye yedim ama bu öğünde sonra dikkatli olcam inşallah
Bu annelerimiz diyet düşmanı valla
Bu sabah tartildim 62.40 çıktım canım

Sabah domates salatalık ve 1 y.kasigi pekmez. 2 dilimde çavdar ekmeği yedim

Öğle yemeği nı biraz önce yedim
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase mercimek çorbası
Sabah kalan salatalık ve domates ten yedim

Akşamda hafif yicem
Yazarim kızçeler

Senin menün gayet iyi canım benimkinin yanında

Sağol canım. Sende eve dönüşte normale döner sin artık. Annelerimi ze kalsa. Ne kilosu değil mi. Ama ben tontis olmak istemiyorum yaşlandıgim da

Senin menün gayet iyi

Bugün sabah sirkeli ballı su içtim kahvaltıda peynirli yumurta azcık salatalık başka bişey yemedim dün baya kaçırdım çünkü

Aynen canım bende hele babama kalsa tazıya dönmüşüm öyle diyi
Valla yaaaa köye gidip geldim. 2 kilo almıştım. Abbasin gazı gibi ne bulursa yedirdi babam.

Sabah ki menün güzel

Bende dün akşam bir kase çorba
Bir dilim ekmek
Küçük 5 dilim palamut kızartması
Marul salatası
Bir kaç yaprakta roka yedim

Bende kabızlık çok sorun oluyor
İki gündür. Zeytinyağının içine kuru incir atıp yiyorum biraz faydası oldu

Su miktarını artırdım. Şimdilik 1 yada 1.5 litre içiyorum

Belim biraz kötü bu sıralar spor yapamiyorum

Senin akşamki menün çok güzelmiş canım bende spor yapmıyorum ama yapmam lazım etlerim yumuşadı çünkü
Ay bu babalar hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…