• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Kızçeler merhabalar. Ben diyet yapıyorum ama anlamadım ne is. İlaç ve iğne kullandim ondanmidir . 1 kilo almisim:sinirli:

Ne yapicaz bilmiyorum. Su hastalığım geçsin inşallah. Birde regl oldum. Bu arada oda etken olabilir.

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 domates
1 y.kasigi bal
1 k.kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek

Öğle yemeği
Çeyrek ekmek arası peynir

Akşam
Ispanak yemeği
Karışık salata
Yoğurt

Bugün misafirim vardı hamur işleri yedim bi sürü ama artık yeter dimi ya kendime gelmem lazım

Leslie home walk 1 mil yaptım ve su içiyorum başarıcaz kızlar yılmak yok:rapci:

Kahvaltım haşlanmış yumurta peynir bal 1 dilim ekmek ikindi misafirim vardı amerikan salatası 1 dilim börek yarım kek yedim

Kahvaltım haşlanmış yumurta peynir bal 1 dilim ekmek ikindi misafirim vardı amerikan salatası 1 dilim börek yarım kek yedim
Diyet menüsü olmuş ikindi deki:KK53:

Ben su sıralar akşamları yemek daha az . Salata daha çok yemeğe çalışıyorum. Bakalım nasıl olucak

Merhaba kizlaar:) Ben 23 yasinda bi üniversite ogrencisiyim. Mayis ayinda baslayip duzenli beslenme ve sporla 64 kilodan 58e kadar indim Haziran ortasında. Sonra yaz tatili, okul baslangici falan derken tum duzenim bozuldu ve tartilmaya korkar haldeyim:KK17::KK17:Kendime acilen ceki duzen vermek istiyorum, bu yuzden destege ihtiyacim var. Beni de araniza alir misiniz?:oops:

Merhaba kizlaar:) Ben 23 yasinda bi üniversite ogrencisiyim. Mayis ayinda baslayip duzenli beslenme ve sporla 64 kilodan 58e kadar indim Haziran ortasında. Sonra yaz tatili, okul baslangici falan derken tum duzenim bozuldu ve tartilmaya korkar haldeyim:KK17::KK17:Kendime acilen ceki duzen vermek istiyorum, bu yuzden destege ihtiyacim var. Beni de araniza alir misiniz?:oops:
Alırız canım bizimde gaza ihtiyacımız var birbirimize destek olalım

P.tesi günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz. Hoşgeldin

Kahvaltım sucuklu yumurta biraz kuşburnu marmelatı 1 dilim ekmek şekersiz çay

Ara ikisi bir arada kuruyemiş
akşam 1 kase tarhana çorbası türlü yoğurt

Kahvaltım haşlanmış patetes peynir bal 2 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay

Ben yavaş yavaş veriyorum galiba . Geçen hafta rahatsızlar yüzünden birde regl olmuştum. Tartıda hiç görmek istemediğim 63.4 rakamını gordum. Dün tartildim 62.70 çıktım. İnşallah gün ve gün aşağı çekicem rakamları. Anlamadığım bir şekilde istahin arttı. İsyerimde acikinca leblebi yiyorum iki yemek kaşığı kadar. Kapatmak için . Yardımcı oluyor şimdilik.

Bugün kalktığım gibi metobolizmayı hızlandıran kuru erikli suyumu içtim
kahvaltı yeşil biberli peynirli yumurta maydanoz 1 dilim ekmek şekersiz çay

Back