- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
Hoşgeldin canımmmmBen de geldimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımmmmBen de geldimmmm
Yarın yazarım bayağı uzun olucakGeçmiş olsun canım hastanede beklemek cidden işkence inşallah hayırlı sonuçlarla çıkarsın hastaneden
Tm canım geçmiş olsun tekrarYarın yazarım bayağı uzun olucak
Hos buldum Canim NE Var NE yokHoşgeldin canımmmm
20 dk basen egzersizi yaptım ve sporum olan evin son camını silmiş bulunmaktayımşimdi kahvaltı zamanı
kahvaltım peynir 3 zeytin domates salalatalık 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay
[/QUOTE]R RoseAnge sarem2015 Bugün bebeğim in patoloji raporu nu alicam. Beykoz daki hastane yapılan testlerin bir yere kadar olduğunu. bu işin peşini bırakmayip daha detayli testler yaptırmami istedi . Doktor um Zeynep kamil hastanesi ne gidip genetik testi yaptır dedi.
Yaşım 39 olduğu için doktordan rica et seni bekletmesinler falan . Çünkü 3 tane dusuk olmayınca devlet te yapmıyorlar mis testi. Bi şansımı denicem bayram sonrası donuste doktor a gidicem. Yapmayiz derlerse özel hastane arastiricam mecburen. Oda sanırım bir kaç bin lira tutar
Şimdilik böyle kızlar. Doktorumun bana dedigi yaşından dolayı iki ve üçüncü dusuk olacak diye bekleme. Olmayabilirde. Ama şansa bırakmamak icin. Çocuk istiyorsan bir an önce sorun var mı yada yok mu öğrenmiş olursun.
Sizlerinde bildiği veya bu konu ile gittiği tanıdıklarinizinda bir doktor veya hastane olursa yardımcı olursanız sevinirim .
Anaokulu na giden çocukların kahvaltıligindan var. Geç uyanıyorum bu aralar. Belli olmaz, unutmazsam akşamdan hazır edicem canımCanım kahvaltıda hiç protein yok mesela yumurta peynir ekleyebilirsin arada zeytin eklersin çorba içtiysen Yanına bi kase yoğurt ekleyebilirsin Hayatimmm70
Diz rahatsızlığınız varsa ip atlamak pek mantıklı değil çünkü zıplanıyor ve bu gibi durumlarda eklemlere binen yük 8-10 kat bile artabilir bir süre sonra diziniz sinyal verir. Bisiklete binebilirsiniz dizinize yük bindirmeden dizinizi de çalıştırmış olursunuz diz probleminize de iyi gelebilir.Merhabalar aranızda yeniyim.Kendimi bildim çok zayıf olmadım.27 yaşındayım 9 aylık bir kızım var 65 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma gittim miğde rahatsızlığımdan dolayı çok kilo almadım.Şimdi 63 kiloyum boyum 157 bu arada.Vermem gereken 8 kilo var ama yıllardır bana yerleşmiş olanlar o yüzden biraz zorlanabilirim.Desteklerinizle bu 8 kiloyuda verip fit bi anne olmak istiyorum. Diz rahatsızlığımdan dolayı çömelme hareketleri yapamıyorum ip atlamayı düşünüyorum belli bi diyet programım yok dikkat ederek ve günlük tutarak zayıflamak istiyorum
Sağol canım önerin için zaten pek atladığım söylenemez basit basen egzersizleri var yan yatıp bacak açma gibi onlardan başladım bugün öyle devam edicem inşallah ZehrayenihayatDiz rahatsızlığınız varsa ip atlamak pek mantıklı değil çünkü zıplanıyor ve bu gibi durumlarda eklemlere binen yük 8-10 kat bile artabilir bir süre sonra diziniz sinyal verir. Bisiklete binebilirsiniz dizinize yük bindirmeden dizinizi de çalıştırmış olursunuz diz probleminize de iyi gelebilir.
Bebegim hiç bir sorun yokken kalbi durdu 9 haftalık tim. Doktor un bir daha aynı acıları yasamam için araştırmami istedi.[/QUOTE]Canım ne testi bişeydenmi şüpheleniyo doktorun
Canım yardımcı olmak isterdim ama bu konuda bildiğim bi doktor yok
Rabbim inşallah tez vakitte kendisiyle huzur bulacağın bi evlat nasip etsin sana
Hiçbişey senin sağlığından önemli değil sporu önermiyosa doktorun kesinlikle yapma
Anladım canım umarım bi daha aynı acıları yaşatmaz[/QUOTE]Bebegim hiç bir sorun yokken kalbi durdu 9 haftalık tim. Doktor un bir daha aynı acıları yasamam için araştırmami istedi.
Bugün kayınvalidem e geldim ara öğün süt 4 erik azcık yoğurt
akşam yemeği burda olduğum için geç oldu
1 tabak tarhana 2 yemek kaşığı yoğurt lu makarna