Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım aramıza sen istedikten sonra elbette başarışın. Başın sağolsun Rabbim sen istediğin kendini hazır hissettiğin zaman sana çok hayırlı bi evlat nasip etsin.Birazda beni gaza getircek bi arkadaşa ihtiyacım var birlikte başarıcaz inşallah tekrar hoşgeldinMerhaba . Bende araniza katılmak istiyorum. Bir kaç evvel 65 kiloydum. 2.5 ayda 59 kiloya inmistim. Hamile kaldım. 3 hafta önce bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum . Su sıralar tam bilmiyorum tartilmadim uzun zamandır. 61 yada 62 kilo olabilirim. Benimde hedef 55 inşallah bu sefer yine becerebilirim
Hoş bulduk canım. Sağol Allah razı olsun. İnşallah bende bu sefer fazla uzasin istemiyorum zaten. İyi olur. Diyete yarın baslicam . Bugünkü menüm berbatHoş geldin canım aramıza sen istedikten sonra elbette başarışın. Başın sağolsun Rabbim sen istediğin kendini hazır hissettiğin zaman sana çok hayırlı bi evlat nasip etsin.Birazda beni gaza getircek bi arkadaşa ihtiyacım var birlikte başarıcaz inşallah tekrar hoşgeldin
Tm canım yarın güzel bir menüyle başlarsınSabah 1 paket ikram bisküvi. Öğle 6 tane kurabiye. Çalışıyorum. Hafta sonu evde yoktum. Birde çok yorulmustum. Bugün geciştirdim. Spor olarak ne yapıyorsun canim
Bende belimden rahatsizimTm canım yarın güzel bir menüyle başlarsın
spor olarak ip atlıyorum bikaç basen egzersizi yapıyorum diz problemim olduğu için belli bi spor yapmıyorum
Aynen canım yuvarlanip giderizBende belimden rahatsizim
Körler sağırlar birbirini ağırlar misali senle yuvarlanıp gideriz biz
Yarın sabah gorusmek üzere.
Ohh afiyetleAkşam yemeği
1 tabak çorba salata 2 Hıngel azcık katmer misafirlikteydim
ARA üzüm şekersiz çay fıstık biraz
Boyun 160 ama kilomu su an bilmiyorum tartima pil alicam en kısa zamanda. 61 yada en fazla 62 kilo olabilirim diye düşünüyorumAynen canım yuvarlanip gideriz
evet menü paylaşalım kurtulalım şu kilolardan
sen tam olarak kaç kilosun boyun ne kadar
Benim boy 157 kilom bugün itibarıyla 61 aynı sayılırızBoyun 160 ama kilomu su an bilmiyorum tartima pil alicam en kısa zamanda. 61 yada en fazla 62 kilo olabilirim diye düşünüyorum
Evet canım bencede buna dur demenin vakti çoktan gelmişti o zaman diyet başlasınGünaydın canım
Dün akşam yemeğinde
1 kase tarhana çorbası
15 adet civarı istavrit
Marul salatası
1 bardak sade gazoz
Yedim ve içtim
Son iki ayda abbasin gazı misali ne bulduysam. Artık yeter
Bugün diyete başlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun
Bende sabah kahvaltı dan evvel 1 bardak su içtimBugünkü kahvaltım
peynirli omlet domates salatalık şekersiz çay