• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Sabah sirkeli ballı su
Kahvaltıda bikaç çatal yumurta patetes kavurması peynir domates salatalık 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay:KK54:
umarım bayrama -1 le yani 60 kiloyla girerim:21:

Merhaba . Bende araniza katılmak istiyorum. Bir kaç evvel 65 kiloydum. 2.5 ayda 59 kiloya inmistim. Hamile kaldım. 3 hafta önce bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum . Su sıralar tam bilmiyorum tartilmadim uzun zamandır. 61 yada 62 kilo olabilirim. Benimde hedef 55 inşallah bu sefer yine becerebilirim :KK50:

Merhaba . Bende araniza katılmak istiyorum. Bir kaç evvel 65 kiloydum. 2.5 ayda 59 kiloya inmistim. Hamile kaldım. 3 hafta önce bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum . Su sıralar tam bilmiyorum tartilmadim uzun zamandır. 61 yada 62 kilo olabilirim. Benimde hedef 55 inşallah bu sefer yine becerebilirim :KK50:
Hoş geldin canım aramıza sen istedikten sonra elbette başarışın. Başın sağolsun Rabbim sen istediğin kendini hazır hissettiğin zaman sana çok hayırlı bi evlat nasip etsin.Birazda beni gaza getircek bi arkadaşa ihtiyacım var birlikte başarıcaz inşallah tekrar hoşgeldin :KK5:

Hoş geldin canım aramıza sen istedikten sonra elbette başarışın. Başın sağolsun Rabbim sen istediğin kendini hazır hissettiğin zaman sana çok hayırlı bi evlat nasip etsin.Birazda beni gaza getircek bi arkadaşa ihtiyacım var birlikte başarıcaz inşallah tekrar hoşgeldin :KK5:
Hoş bulduk canım. Sağol Allah razı olsun. İnşallah bende bu sefer fazla uzasin istemiyorum zaten. İyi olur. Diyete yarın baslicam . Bugünkü menüm berbat

Sabah 1 paket ikram bisküvi. Öğle 6 tane kurabiye. Çalışıyorum. Hafta sonu evde yoktum. Birde çok yorulmustum. Bugün geciştirdim. Spor olarak ne yapıyorsun canim

Sabah 1 paket ikram bisküvi. Öğle 6 tane kurabiye. Çalışıyorum. Hafta sonu evde yoktum. Birde çok yorulmustum. Bugün geciştirdim. Spor olarak ne yapıyorsun canim
Tm canım yarın güzel bir menüyle başlarsın
spor olarak ip atlıyorum bikaç basen egzersizi yapıyorum diz problemim olduğu için belli bi spor yapmıyorum

Tm canım yarın güzel bir menüyle başlarsın
spor olarak ip atlıyorum bikaç basen egzersizi yapıyorum diz problemim olduğu için belli bi spor yapmıyorum
Bende belimden rahatsizim :KK45:
Körler sağırlar birbirini ağırlar misali senle yuvarlanıp gideriz biz :KK70::KK70:
Yarın sabah gorusmek üzere.

Akşam yemeği
1 tabak çorba salata 2 Hıngel azcık katmer misafirlikteydim
ARA üzüm şekersiz çay fıstık biraz

Akşam yemeği
1 tabak çorba salata 2 Hıngel azcık katmer misafirlikteydim
ARA üzüm şekersiz çay fıstık biraz
Ohh afiyetle :kk77:
Benim eşim işten 7.5 yada 8 civarı geliyor. Tek başına da yemek yemedigin den dolayı. Aksam yemeklerim çok geç vakti buluyor. :işsiz:Bakalim bu akşam balık al gel dedim ona bulabilirse akşama balık var. Yemekten sonra yazarım :kk77:

Aynen canım yuvarlanip gideriz:KK48:
evet menü paylaşalım kurtulalım şu kilolardan:21:
sen tam olarak kaç kilosun boyun ne kadar
Boyun 160 ama kilomu su an bilmiyorum tartima pil alicam en kısa zamanda. 61 yada en fazla 62 kilo olabilirim diye düşünüyorum :olamaz:

Günaydın canım :KK54:
Dün akşam yemeğinde
1 kase tarhana çorbası
15 adet civarı istavrit
Marul salatası
1 bardak sade gazoz

Yedim ve içtim

Son iki ayda abbasin gazı misali ne bulduysam. Artık yeter:KK53:

Bugün diyete başlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :rapci::süslü::süslü:

Günaydın canım :KK54:
Dün akşam yemeğinde
1 kase tarhana çorbası
15 adet civarı istavrit
Marul salatası
1 bardak sade gazoz

Yedim ve içtim

Son iki ayda abbasin gazı misali ne bulduysam. Artık yeter:KK53:

Bugün diyete başlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :rapci::süslü::süslü:
Evet canım bencede buna dur demenin vakti çoktan gelmişti o zaman diyet başlasın :KK71::KK71:
menün güzel tam diyet menü

Bugünkü kahvaltım
peynirli omlet domates salatalık şekersiz çay
Bende sabah kahvaltı dan evvel 1 bardak su içtim
1 kupa tek şekerli çay
Çeyrek ekmek arası peynir ve zeytin

Sabah işe giderken koştururak çıktım
Dün akşam eşime borek yaptım.
Ona kahvaltılık olarak hazırladım
Tadına bile bakmadım
Aferim bana dimi

Öğle yemeği içinde:kk77: