canım diyetisyene giderken vermişti ekmek yerine alışkanlık oldu o zaman 105.7 kiloydum anca bu kiloya ulaştım etkisi var benceWasa hic tuketmedim ya nasil onu da bir deneyeyim?
Slm kızlar sizin tartı sonuçlarını gördüm bide ben tartıldım sonuçu yazmaya utandım
Bugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalımSuveybe13 nasilsin canim? Dis operasyonu ne zaman? Nasil oldun?
geçmiş olsun canımBugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalım
Bir şeyleri cigneyememek çok kötü bir şeymiş bir haftadir bütün dişlerim ağrıyor
Ameliyattan sonra da bir kaç gün ağrısı sürüyormuş bir an önce iyileşme sürecine girmek istiyorum
Ben tartilmadım canım ama eksi değilimdir dikkat edemedim kaç gündür
Gecmis olsun canim. O agriyi biliyorum yilda bir kez falan bende de nuksediyo, iki uc ay once ben de ayni durumdaydim birkac gun icinde gecmezse cektiricem demistim kendi kendime ama gecti. Bir an once kurtulursun umarimBugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalım
Bir şeyleri cigneyememek çok kötü bir şeymiş bir haftadir bütün dişlerim ağrıyor
Ameliyattan sonra da bir kaç gün ağrısı sürüyormuş bir an önce iyileşme sürecine girmek istiyorum
Geçmiş olsun inşallah kolay geçerBugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalım
20 lik dış mi canımGecmis olsun canim. O agriyi biliyorum yilda bir kez falan bende de nuksediyo, iki uc ay once ben de ayni durumdaydim birkac gun icinde gecmezse cektiricem demistim kendi kendime ama gecti. Bir an once kurtulursun umarim
Gecmis olsunnnnBugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalım
Geçmiş olsun canım tekrardanBugün olmayı umut ediyorum canım randevum var bakalım
Evet 20lik. Bir daha agri olursa cektiricem ben de.20 lik dış mi canım
Kızlar çok sükür benim 20 liklerde ağrı sızı yok ama düzenli fiŕcalamama rağmen çürük başlangıcı var diş dr um bunların çekilmesini tavsiye ederim diğerlerine bulaşmasın dedi bende çektirmeyi düşünüyorum şu sıralarEvet 20lik. Bir daha agri olursa cektiricem ben de.
Cektir gitsin bir aci hissedilmiyor zaten. Eger gomulu degilse disler, cekildikten sonra da pek agri olmaz. Benim agriyan disim gomulu, biraz ucu cikmis sadece, kesilip dikis atilacagi icin erteledim hep ama bir daha o agriyi cekersem kesin cektiricem.Kızlar çok sükür benim 20 liklerde ağrı sızı yok ama düzenli fiŕcalamama rağmen çürük başlangıcı var diş dr um bunların çekilmesini tavsiye ederim diğerlerine bulaşmasın dedi bende çektirmeyi düşünüyorum şu sıralar
Benimde gömülü canım ama benimkinin ağrısı geçmiyor dış değilde aslında üzerindeki et aciyorCektir gitsin bir aci hissedilmiyor zaten. Eger gomulu degilse disler, cekildikten sonra da pek agri olmaz. Benim agriyan disim gomulu, biraz ucu cikmis sadece, kesilip dikis atilacagi icin erteledim hep ama bir daha o agriyi cekersem kesin cektiricem.
boşver tartıyı canım inşallah iyi olursun bir an önceBen tartilmadım canım ama eksi değilimdir dikkat edemedim kaç gündür
Su diş sıkıntımı atlatayim asılıcam sağlık olmayınca hiç birşey olmuyor
Canim sen nerden baktin kalorisine? Diyetkolikten baktim simdi, sadece 30 kalori fark var. Mercimek bir kase 91 diyor, tarhana 121.Tarhana çorbası yapacaktım ama mercimek çorbasından 2 kat daha fazla kalorisi varmış. mercimek yapıyorum ben de.
ben de aynı yerden? ama orta boy kaseyi seçtim ben. aaa yeniden baktım da yanlış bakmışım:) doğru diyosun tüh keşke tarhana yapsaydım.Canim sen nerden baktin kalorisine? Diyetkolikten baktim simdi, sadece 30 kalori fark var. Mercimek bir kase 91 diyor, tarhana 121.