buna sebep vücuttaki kistler ya da d vitamini eksikliği ve kilodan dolayı şeker çıkması obez olanlar ve karaciğer yağlanması olanlarda olur
Zor kilo veriliyor ama kilo verdikce bu direnc dusuyor o zaman di mi? Acaba bende de var mi diye suphelendim bir an cunku zaman zaman bende de asiri bir aclik hali oluyor ama sadece diyetteyken ve kisitli beslenirken oluyor, o da her gun olmuyor haftada bir ya da max iki kez falan. Diyet yapmiyorken olmuyor.bun
buna sebep vücuttaki kistler ya da d vitamini eksikliği ve kilodan dolayı şeker çıkması
canım insanlar genelde d vitamin eksikliğini fark etmiyor ya da olduğunu bilmiyor testle ortaya çıkar ve belirtileri fark ederse anlar. seninki diyet psikolojisi diyet yapınca hiç yemediğin şeyler bile canın çeker ve sürekli düşünce yemekle ilgili olur bunun sebebi diyetteyim dememek tam tersine sağlıklı besleniyorum demen yoksa inadına iştahın açılır ve diyet yaptığını sadece yediklerine dikkat edince düşün sonrasını beyne unuttur o zaman beyin baskıdan kurtulur. Ve hep aynı şeyi yapmamak vücudu şaşırtmak lazımZor kilo veriliyor ama kilo verdikce bu direnc dusuyor o zaman di mi? Acaba bende de var mi diye suphelendim bir an cunku zaman zaman bende de asiri bir aclik hali oluyor ama sadece diyetteyken ve kisitli beslenirken oluyor, o da her gun olmuyor haftada bir ya da max iki kez falan. Diyet yapmiyorken olmuyor.
günaydın canım kaçtan düşmüştün?Gunaydin kizlar tartildim 87 400 gryinede bu kadar dikkate harekete az vermisim inisilun direncim sagolsun
günaydınn çok güzel tebrikler:)Herkese günaydın kızlaraz çok demden veren tüm arkadaşlara tebrikler veremeyen + çıkan arkadaşlarda moralinizi bozmayın sakın bu uzun bir yolculuk hep birlikte hedefimize ulaşıcaz insallah
Bu arada bende 64.8 im bu sabah itibariyle gećen hafta 65.6 ydım -800 fena değil işi biraz sıkı tutsam 1 kg ın üzerinde verirmişim sanki
en azından 65i görmüş oldun moral olmuştur sana:)Gunaydin herkese. Kilom 65.8. 400 gram vermisim. Sonuctan pek memnun degilim tabii, hedefimden 900 gram uzaktayim. Ama iki gece kacamaga ragmen eksi gorebildim, oyle avutuyorum kendimi su an :)
89.600 dengünaydın canım kaçtan düşmüştün?
sağol kuzum haklısın yola devamHerkese günaydın kızlaraz çok demden veren tüm arkadaşlara tebrikler veremeyen + çıkan arkadaşlarda moralinizi bozmayın sakın bu uzun bir yolculuk hep birlikte hedefimize ulaşıcaz insallah
Bu arada bende 64.8 im bu sabah itibariyle gećen hafta 65.6 ydım -800 fena değil işi biraz sıkı tutsam 1 kg ın üzerinde verirmişim sanki
2 kilo vermişsin az mı buluyorsun :)89.600 den
yani şöyle çok zor kilo veriyorum inisilün direnci günlük 2 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bunun dışında ip ve walk at home yapıyorum ve kilom fazla başka biri olsa daha çok vermiş olurdu kıyas yaptığım için tabi hiç verememekten bin kat iyi bi şu direncim kırılsa2 kilo vermişsin az mı buluyorsun :)
olsun canım yinede iyi almamışsın en azından haftaya daha çok verirsinGunaydin kizlar... bugünkü tarti sonucum dun ile ayni 1 gunde bi 100 gram vereydim bari ama olmamis. Aksam misafir vardi sporumu yapamadim ona bagliyorum.
19.03.2018 pazartesi kilom 87.3
26.03.2018 pazartesi kilom 85.8
Fark 1.5 kg
günaydın 1.5 kg süper not alıyorum :)Gunaydin kizlar... bugünkü tarti sonucum dun ile ayni 1 gunde bi 100 gram vereydim bari ama olmamis. Aksam misafir vardi sporumu yapamadim ona bagliyorum.
19.03.2018 pazartesi kilom 87.3
26.03.2018 pazartesi kilom 85.8
Fark 1.5 kg
Her hafta 2 kilo verebiliyor musun? 1.5 bile versen ayda 6 kilo eder, bence gayet iyi.yani şöyle çok zor kilo veriyorum inisilün direnci günlük 2 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bunun dışında ip ve walk at home yapıyorum ve kilom fazla başka biri olsa daha çok vermiş olurdu kıyas yaptığım için tabi hiç verememekten bin kat iyi bi şu direncim kırılsa
canım geçen haftayı da yazayım sana. 19 mart pztesi kaç yazalımyani şöyle çok zor kilo veriyorum inisilün direnci günlük 2 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bunun dışında ip ve walk at home yapıyorum ve kilom fazla başka biri olsa daha çok vermiş olurdu kıyas yaptığım için tabi hiç verememekten bin kat iyi bi şu direncim kırılsa