Hadi yav o kadar erken mi? Şimdi ben ne yicegimi sasarim :)Eowynn_arwn canımmm pazartesi başlıyoruz hazır ol:) yarın tıkınmak için son gün ona göre:)
evet bir an önce başlayalım demi:) şincik hamur işi, içinde şeker bulunan hiçbişey yemicez. çikolata dahil. sen emziriyorsun porsiyonlarını büyük tutarsın biraz. salata, çorba, yoğurt sebze meyve kuruyemiş kuru meyve, et tavuk... pirinç yemek yok. onun yerine bulgur. varsa ayçiçek yerine zeytinyağı.Hadi yav o kadar erken mi? Şimdi ben ne yicegimi sasarim :)
Egzersiz de mi yapsak bi yandan canım ?
Hadi bakalim hayırlı olsun topigimiz :)))
Hoşgeldin canım .hadi bismillah :))Size katılabilir miyim bende tek başıma denedim devam ettiremedim burada sürekli ne yediğini yazınca daha kontrollü oluyor
Aynn canım ben birden kesmiyeyim.zaten vereceğim 8 kiloevet bir an önce başlayalım demi:) şincik hamur işi, içinde şeker bulunan hiçbişey yemicez. çikolata dahil. sen emziriyorsun porsiyonlarını büyük tutarsın biraz. salata, çorba, yoğurt sebze meyve kuruyemiş kuru meyve, et tavuk... pirinç yemek yok. onun yerine bulgur. varsa ayçiçek yerine zeytinyağı.
yapalım tabiki leslie var karın hareketleri var neden olmasın.
hayırlı olsuunn:)
Evet canım ben kısa zamanda çok kilo aldım oda gece yemesinden dolayıAynn canım ben birden kesmiyeyim.zaten vereceğim 8 kilokorse takıyorum egzersiz de yapariz..azcik boğazdan da kestim mi tmmdir bu iş.
Bide gece yemeği yiyormusunuz kızlar.ben onu çok yapıyorum.o da çok etkiliyor kilo alımını !
tabi ki hoşgeldin:) kaç kilo hedefin var?Size katılabilir miyim bende tek başıma denedim devam ettiremedim burada sürekli ne yediğini yazınca daha kontrollü oluyor
Kesinlikle. oov gece yeme canım ya. çok acıkırsan da süt iç mesela yada yoğurt. yada bikaç tane badem.Aynn canım ben birden kesmiyeyim.zaten vereceğim 8 kilokorse takıyorum egzersiz de yapariz..azcik boğazdan da kestim mi tmmdir bu iş.
Bide gece yemeği yiyormusunuz kızlar.ben onu çok yapıyorum.o da çok etkiliyor kilo alımını !
52-53 olmak temmuza kadar 68 kusurum ama hızlı alınmış kilo dikkat etsem hızlı bir şekilde veririm 5 -6 kilosunu diye düşünüyorumtabi ki hoşgeldin:) kaç kilo hedefin var?
Aynen ben dikkat ederken akşamları 7-8 gibi sütlü kahve içersin iştahımı kesin diyeKesinlikle. oov gece yeme canım ya. çok acıkırsan da süt iç mesela yada yoğurt. yada bikaç tane badem.
Bende en son helvayı yedimbaşlangıç: 73 kg
günaydıınn:) dün son kez pasta yedim. eşime yaptığım bir tepsi revaniyle de vedalaştık.
çok iyiymiş:)) eminim şu anda bile iyi görünüyorsundur. göbek için egzersiz şart galiba. korseye devam dimi?Kızlar bugün tartildim 58 kilo ölmüşüm yehuuuu :))) 2 kilo gitmiş kaldı 6 kilo yada 4_5 kilo bile versem yeterli benim hedefim su hamur gibi olan göbeği yok etmek
ne kadar süre içinde aldın bu kiloyu? aman dur de daha fazla alma artık.Bu sabah tartıldım 70.9 geldim en son 68 dım ama durmadan alıyorum galiba.