tebriks:)1 tabak patates salatasi. 2 cherry domates. 2 kornison. Kremasiz vanilyali frappuccinodan bir pipet cektim kendimi tebrik ediyorum normalde 1 buyuk boy icerim150 kalori hakkim kaldi, aksam havuc salatalikla falan gecistiricem bi de kahve tiryakisi olarak yatana kadar iki uc kupa sutlu kahve icerim
ekmekleri yemediysen sıkıntı olmaz. saat de daha erken.Ahh kizlar ah..bugun su saate kadar dikkat ettim. Sonra esim geldi hadi yemege gidelim dedi. Ne yapayim red edemedim.giturdum ben iskenderi.. Ama ekmeklerini yemedim..
Ekmek yemediysen bence de sorun olmaz canim.Ahh kizlar ah..bugun su saate kadar dikkat ettim. Sonra esim geldi hadi yemege gidelim dedi. Ne yapayim red edemedim.giturdum ben iskenderi.. Ama ekmeklerini yemedim..
Tesekkur ederim...rahatladimekmekleri yemediysen sıkıntı olmaz. saat de daha erken.
Damla cikolata derken kurabiyelere keklere koydugumuz minik cikolatalardan mi bahsediyorsun? Eger onlarsa tatli icin iyi fikir aslinda. Ben de mi alsamBen artık dayanamadım kahve ve çikolatasızlıga 9 tane damla çikolata yedimşimdi sütlü kahve içiyorum
Sonra yine küre devam 9 da yine içicem ayranımdan sonra bişey yemek yok inşallah suyu 2.5 litre içtim
yağsız süt mü bari?1 tatli kasigi bal yedim. Sabahtan itibaren toplam 3 kupa sutlu kahve. Yatana kadar 2 tane daha icerim herhalde. Cok kahve iciyorum ya. Fincanda icsem neyse dicem de kupayla iciyorum
Evet yagsiz. Ama komple sute yapmiyorum zaten latte gibi. Buyuk kupa filtre kahveye 1 cay bardagi ekliyorum. Ama 40 kaloriden 5 kahve, kafadan 200 kalori gidiyor zaten :))yağsız süt mü bari?
Kuzum cok icmiyor musun biraz azaltsan1 tatli kasigi bal yedim. Sabahtan itibaren toplam 3 kupa sutlu kahve. Yatana kadar 2 tane daha icerim herhalde. Cok kahve iciyorum ya. Fincanda icsem neyse dicem de kupayla iciyorum