- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
Keske pogca yerine 2 dilim tam bugday ya da cavdar ekmegi yeseydin hem daha tok olurdun hem de yag yerine lif almis olurdun.Sabah bi poğça 3 zeytin şekersiz çay
Kucuk fincanda icmeyi denesen? Ben yesil caydan nefret ederim mesela ama kucuk fincanda iciyorum bazen, hemen bitiyor zatenSabah kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 ceri domates
5 6 yaprak roka
1 dilim peynir
1 tane tatli yesil biber
Sekersiz cay
Kizlar ben bitki caylarini icemiyorum yesil cay vs. Doktor illa iceceksin diyince icerim dedim. Bu ayki kontrolumde icemedigimi soyleyecegim. Ne icsem onlarin yerine?
Gecen hafta aldifim paketi 1 tane denedikten sonra gorumceme verdim icemeyince. Bugun bi tane daha alayim deneyeyim tekrar.Kucuk fincanda icmeyi denesen? Ben yesil caydan nefret ederim mesela ama kucuk fincanda iciyorum bazen, hemen bitiyor zaten
haklısın canım arkadaş yapmış bugünlük öyle oldu bugün yanıma bir şey getiremedim normalde wasa yiyordum öğlen akşam dikkat ederimKeske pogca yerine 2 dilim tam bugday ya da cavdar ekmegi yeseydin hem daha tok olurdun hem de yag yerine lif almis olurdun.
tabi ki yapabilirsin birbirimize destek budur. yanlışımızı söylen herkes canımızdır.Birbirimizin menulerine yorum yapabiliriz dimi bolmeden atladim ben ama?
haklısın umarım bu haftada en az 2 kilo veririm. işte insan bir şeyler yapınca hemen sonuç istiyorHer hafta 2 kilo verebiliyor musun? 1.5 bile versen ayda 6 kilo eder, bence gayet iyi.
tabi ki. yeşilçaya çubuk tarçın ve karanfil at çok güzel oluyorBirbirimizin menulerine yorum yapabiliriz dimi bolmeden atladim ben ama?
canım geçen hafta 89.600 çıkmış ve üye olmuştum :)canım geçen haftayı da yazayım sana. 19 mart pztesi kaç yazalım
Evet orasi oyle. Ozellikle senin gibi spor yapiyor olsam ben de hemen sonuc isterimhaklısın umarım bu haftada en az 2 kilo veririm. işte insan bir şeyler yapınca hemen sonuç istiyor
Wasa hic tuketmedim ya nasil onu da bir deneyeyim?haklısın canım arkadaş yapmış bugünlük öyle oldu bugün yanıma bir şey getiremedim normalde wasa yiyordum öğlen akşam dikkat ederim
İnş önümüzdeki pazartesi daha iyi olur spora yürüyüşe devamEvet orasi oyle. Ozellikle senin gibi spor yapiyor olsam ben de hemen sonuc isterim
Tarcin da yiyemiyorum ben. Amaaan amma sorunlu insanim ya. Tarcin yuzunden kendi lohusa serbetini icememis insanim ben :)))tabi ki. yeşilçaya çubuk tarçın ve karanfil at çok güzel oluyor
hiçbiri:)Kizlar bugun ekmek alicam kendime. Yine uno tam bugday tost ekmegi mi alsam yoksa kepekli etimek mi?
hiçbiri:)