- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Keske 2 kilo verebilsek. Ama ben hic 1 haftada 2 kilo vermedimhaftaya 2 kg hedefi koydum kendime. hedefimi yakalamam lazım.
şu siteyi buldum. haftalık alınması gereken kalori miktarları. bakabilirsiniz:
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Inşallah canım başarabilirim almadan döneyim razıyımgünaydın canım. benim bu pztesi 66 kg olmam gerekiyordu çok gerisindeyim. ne güzel hafta başı 66.8 idim. 800 gram kalmıştı hedefe ama 67nin üstüne çıktım tekrar: /
dışarda da dikkat edebilirsin aslında. salata ve çorba ile dengeleyebilirsin.
HoşgeldinHerkese iyi pazarlar... kizlar ben de arabiza katilmak istiyorum. 15 martta diyetisyenle birlikte diyete basladim. Baslangic 89 kilo boy 1.65 hedef 60 kilo. Guncel 85.8. Anlamlandiramadigim sekilde 10 gunde 3.2 kg verdim. Buyuk ihtimalle odem attim diy3 dusunuyorum. Hergun kosu bandinda 6s/km hizda 30 dk yuruyus yapiyorum. Hafata 4 gun +15 dk eliptik bisiklette calisiyorum. Daha once 30 15 gibi kilolari kisa surede vermis sinra ayni hizda almis biriyim. Bu sefer bu bingillarin geri donusu olsun istemiyorum. Ilk kez diyetime spor ekledim. Onceki kilo vermelerimde spor hic yapmiyordum. Sporu yasimimin bir parcasi olarak hayatima ekleyebilirsem bu kililarin geri dinmeyecegini umuyorum. Herkese saglikli gunler dilerimmmm
hadi inşallah:)Keske 2 kilo verebilsek. Ama ben hic 1 haftada 2 kilo vermedimen fazla 1.2-1.3 falan vermisimdir o da regl sonrasi falan olmustur ama ben de hedefi buyuk tutuyorum. Yarin guzel bir eksi gorursem hedefi 63.9 yapicam :))
Al bendende okadar her sabah cikiyorum. TartiyaBen de oyleyim. Haftada bir tartilmam imkansiz, meraktan catlarim
Bende hicccvc 2 verdigimi bilmem..ama sunu biliyorum. Ben iki haftaya 1 kilo veriyom.buda ilginc olanKeske 2 kilo verebilsek. Ama ben hic 1 haftada 2 kilo vermedimen fazla 1.2-1.3 falan vermisimdir o da regl sonrasi falan olmustur ama ben de hedefi buyuk tutuyorum. Yarin guzel bir eksi gorursem hedefi 63.9 yapicam :))
Ben haftada ortalama 700 gram falan veriyorum. Cok aktif bir is hayati olan ya da ciddi spor yapan 60li kilolardaki kisiler her hafta 1 kilo verebilir ancak mesela ben spor yapmiyorum ve haftanin bir ya da iki gunu haric genelde ofis icindeyim dolayisiyla her hafta 1 kilo vermem cok zor oluyor. Cok hareketli degilsek her hafta 1 kilo vermemiz imkansiz. Bunu beklemek hayal olur. Hic hareket etmeyen biri icin hesaplama yapacak olursak 1 kilo = 7000 kalori. Yani 1 haftada 1 kilo icin 7000 kalori yakmamiz gerek. Bu da gunde 1000 kalori eksik yemek yememiz ya da 1000 kalorilik spor anlamina gelir. Yani zor. Normal olani haftada vucut agirliginin %1ini vermektir. 60li kilolardaki kisiler icin bu 600 grama denk geliyor. Yani sen cok saglikli bir sekilde kilo veriyorsun ve cok abarti bir sekilde yemek yemedigin surece geri almayacaksin.Bende hicccvc 2 verdigimi bilmem..ama sunu biliyorum. Ben iki haftaya 1 kilo veriyom.buda ilginc olan
Tut canim sabah tartılacağızNapiyosunuz kizlar benim karnim cok ac ama tutuyorum kendimi
Sabir arkadasim...vericez kilolari...bi dahada almicaz...pes etmek yokGunaydin kizlar tartildim 87 400 gryinede bu kadar dikkate harekete az vermisim inisilun direncim sagolsun
Aynen sabır ve istikrarSabir arkadasim...vericez kilolari...bi dahada almicaz...pes etmek yok
Bende bir ayda senin gibi verdim. Ben ogretmenim. Oturarak ders anlatirdim genelde simdi sinif ici de geziniyorum. Cokta olmasa.evim okula 2.5km uzaklikta bazen yuruyerek gidip geliyorum. Hic yapmasamda evde hareket etmeye calisiyorum. Vucudum baya sekillendi ama. Taytim artik cok guzel duruyor...kendimi begenmeye basladimBen haftada ortalama 700 gram falan veriyorum. Cok aktif bir is hayati olan ya da ciddi spor yapan 60li kilolardaki kisiler her hafta 1 kilo verebilir ancak mesela ben spor yapmiyorum ve haftanin bir ya da iki gunu haric genelde ofis icindeyim dolayisiyla her hafta 1 kilo vermem cok zor oluyor. Cok hareketli degilsek her hafta 1 kilo vermemiz imkansiz. Bunu beklemek hayal olur. Hic hareket etmeyen biri icin hesaplama yapacak olursak 1 kilo = 7000 kalori. Yani 1 haftada 1 kilo icin 7000 kalori yakmamiz gerek. Bu da gunde 1000 kalori eksik yemek yememiz ya da 1000 kalorilik spor anlamina gelir. Yani zor. Normal olani haftada vucut agirliginin %1ini vermektir. 60li kilolardaki kisiler icin bu 600 grama denk geliyor. Yani sen cok saglikli bir sekilde kilo veriyorsun ve cok abarti bir sekilde yemek yemedigin surece geri almayacaksin.
Ben 69.8 ile basladim su an 66.2yim ve her ne kadar hafif beslensem de 1 ayda anca 3.6 kilo verebildim.
canım sürekli acıkma bir şey yesende yememiş gibi acıkma ve kilo verememe vücudun direnç göstermesi