HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Inşallah canım başarabilirim almadan döneyim razıyım korktuğum sabah kahvaltısı canım açık büfe yapıyolar orda gözüm döner diye korkuyorum

Hoşgeldin başarılar dilerim canım diyet yolculuğunda bildiklerini öğrendiklerini bizimlede paylaşırsan seviniriz

Keske 2 kilo verebilsek. Ama ben hic 1 haftada 2 kilo vermedim en fazla 1.2-1.3 falan vermisimdir o da regl sonrasi falan olmustur ama ben de hedefi buyuk tutuyorum. Yarin guzel bir eksi gorursem hedefi 63.9 yapicam :))
Bende hicccvc 2 verdigimi bilmem..ama sunu biliyorum. Ben iki haftaya 1 kilo veriyom.buda ilginc olan

Bende hicccvc 2 verdigimi bilmem..ama sunu biliyorum. Ben iki haftaya 1 kilo veriyom.buda ilginc olan
Ben haftada ortalama 700 gram falan veriyorum. Cok aktif bir is hayati olan ya da ciddi spor yapan 60li kilolardaki kisiler her hafta 1 kilo verebilir ancak mesela ben spor yapmiyorum ve haftanin bir ya da iki gunu haric genelde ofis icindeyim dolayisiyla her hafta 1 kilo vermem cok zor oluyor. Cok hareketli degilsek her hafta 1 kilo vermemiz imkansiz. Bunu beklemek hayal olur. Hic hareket etmeyen biri icin hesaplama yapacak olursak 1 kilo = 7000 kalori. Yani 1 haftada 1 kilo icin 7000 kalori yakmamiz gerek. Bu da gunde 1000 kalori eksik yemek yememiz ya da 1000 kalorilik spor anlamina gelir. Yani zor. Normal olani haftada vucut agirliginin %1ini vermektir. 60li kilolardaki kisiler icin bu 600 grama denk geliyor. Yani sen cok saglikli bir sekilde kilo veriyorsun ve cok abarti bir sekilde yemek yemedigin surece geri almayacaksin.

Ben 69.8 ile basladim su an 66.2yim ve her ne kadar hafif beslensem de 1 ayda anca 3.6 kilo verebildim.

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar az çok demden veren tüm arkadaşlara tebrikler veremeyen + çıkan arkadaşlarda moralinizi bozmayın sakın bu uzun bir yolculuk hep birlikte hedefimize ulaşıcaz insallah
Bu arada bende 64.8 im bu sabah itibariyle gećen hafta 65.6 ydım -800 fena değil işi biraz sıkı tutsam 1 kg ın üzerinde verirmişim sanki

Bende bir ayda senin gibi verdim. Ben ogretmenim. Oturarak ders anlatirdim genelde simdi sinif ici de geziniyorum. Cokta olmasa.evim okula 2.5km uzaklikta bazen yuruyerek gidip geliyorum. Hic yapmasamda evde hareket etmeye calisiyorum. Vucudum baya sekillendi ama. Taytim artik cok guzel duruyor...kendimi begenmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…