HEDEF: ** haftada 1 kilo **

bun

buna sebep vücuttaki kistler ya da d vitamini eksikliği ve kilodan dolayı şeker çıkması
Zor kilo veriliyor ama kilo verdikce bu direnc dusuyor o zaman di mi? Acaba bende de var mi diye suphelendim bir an cunku zaman zaman bende de asiri bir aclik hali oluyor ama sadece diyetteyken ve kisitli beslenirken oluyor, o da her gun olmuyor haftada bir ya da max iki kez falan. Diyet yapmiyorken olmuyor.

Zor kilo veriliyor ama kilo verdikce bu direnc dusuyor o zaman di mi? Acaba bende de var mi diye suphelendim bir an cunku zaman zaman bende de asiri bir aclik hali oluyor ama sadece diyetteyken ve kisitli beslenirken oluyor, o da her gun olmuyor haftada bir ya da max iki kez falan. Diyet yapmiyorken olmuyor.
canım insanlar genelde d vitamin eksikliğini fark etmiyor ya da olduğunu bilmiyor testle ortaya çıkar ve belirtileri fark ederse anlar. seninki diyet psikolojisi diyet yapınca hiç yemediğin şeyler bile canın çeker ve sürekli düşünce yemekle ilgili olur bunun sebebi diyetteyim dememek tam tersine sağlıklı besleniyorum demen yoksa inadına iştahın açılır ve diyet yaptığını sadece yediklerine dikkat edince düşün sonrasını beyne unuttur o zaman beyin baskıdan kurtulur. Ve hep aynı şeyi yapmamak vücudu şaşırtmak lazım

Herkese günaydın kızlar :KK54: az çok demden veren tüm arkadaşlara tebrikler veremeyen + çıkan arkadaşlarda moralinizi bozmayın sakın bu uzun bir yolculuk hep birlikte hedefimize ulaşıcaz insallah :KK52:
Bu arada bende 64.8 im bu sabah itibariyle gećen hafta 65.6 ydım -800 fena değil işi biraz sıkı tutsam 1 kg ın üzerinde verirmişim sanki :işsiz:
günaydınn çok güzel tebrikler:)

Herkese günaydın kızlar :KK54: az çok demden veren tüm arkadaşlara tebrikler veremeyen + çıkan arkadaşlarda moralinizi bozmayın sakın bu uzun bir yolculuk hep birlikte hedefimize ulaşıcaz insallah :KK52:
Bu arada bende 64.8 im bu sabah itibariyle gećen hafta 65.6 ydım -800 fena değil işi biraz sıkı tutsam 1 kg ın üzerinde verirmişim sanki :işsiz:
sağol kuzum haklısın yola devam

2 kilo vermişsin az mı buluyorsun :)
yani şöyle çok zor kilo veriyorum inisilün direnci günlük 2 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bunun dışında ip ve walk at home yapıyorum ve kilom fazla başka biri olsa daha çok vermiş olurdu kıyas yaptığım için tabi hiç verememekten bin kat iyi bi şu direncim kırılsa

Gunaydin kizlar... bugünkü tarti sonucum dun ile ayni 1 gunde bi 100 gram vereydim bari ama olmamis. Aksam misafir vardi sporumu yapamadim ona bagliyorum.
19.03.2018 pazartesi kilom 87.3
26.03.2018 pazartesi kilom 85.8
Fark 1.5 kg
olsun canım yinede iyi almamışsın en azından haftaya daha çok verirsin

yani şöyle çok zor kilo veriyorum inisilün direnci günlük 2 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ve bunun dışında ip ve walk at home yapıyorum ve kilom fazla başka biri olsa daha çok vermiş olurdu kıyas yaptığım için tabi hiç verememekten bin kat iyi bi şu direncim kırılsa
Her hafta 2 kilo verebiliyor musun? 1.5 bile versen ayda 6 kilo eder, bence gayet iyi.

canım geçen haftayı da yazayım sana. 19 mart pztesi kaç yazalım

Sabah kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 ceri domates
5 6 yaprak roka
1 dilim peynir
1 tane tatli yesil biber
Sekersiz cay

Kizlar ben bitki caylarini icemiyorum yesil cay vs. Doktor illa iceceksin diyince icerim dedim. Bu ayki kontrolumde icemedigimi soyleyecegim. Ne icsem onlarin yerine?

X