- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Bende bahcede agaclarin altinda oturuyorum45 dk yürüyüş yaptım kızlar
Eee senin hakkindir canım orucsun senBende bahcede agaclarin altinda oturuyorum
Sagol canim paylastigın bilgiler icinBende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icin
Istiyoruz olmuyo ama benim esimde sorun var varikosel di yeni ameliyat ettik bekliyiruz artik benim tahliller rahim filmim yumurtlama normal gidiyo 3 ay doktor kontroluu sinra esime baktirdik onun tedavisi basladi ben saldim bari zayifliyim dedimSelam kızlarnasilsınız bakalim herşey yolunda mi
Sagol canim paylastigın bilgiler icinseninde mi bebek yok canim
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdaIstiyoruz olmuyo ama benim esimde sorun var varikosel di yeni ameliyat ettik bekliyiruz artik benim tahliller rahim filmim yumurtlama normal gidiyo 3 ay doktor kontroluu sinra esime baktirdik onun tedavisi basladi ben saldim bari zayifliyim dedim
Allah buyuk canim insallah bu ayin hurmetine .nesip eder ve guzel haberlerini alirizIstiyoruz olmuyo ama benim esimde sorun var varikosel di yeni ameliyat ettik bekliyiruz artik benim tahliller rahim filmim yumurtlama normal gidiyo 3 ay doktor kontroluu sinra esime baktirdik onun tedavisi basladi ben saldim bari zayifliyim dedim
Butun gonlumden bebek isteyen arkadaşlara yurekten dua ediyorum insallah bu ayda bebek verirHadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdabenimde eşim görevi sebebiyle uzaklarda seçimlerden sonra inşallah dönüsü o zaman bizde deniycez bakalim karşılıklı hamiş haberleri vermek nasip olur hayırlısiyla
Ilkdefa bi cumartesi pazar kilo almadan devam etcem yola haftaici ver haftasonu alkilo kocam bile şaştı irademe yemedim yemedim tost yapti yoldan cikarmaya calisti isir ye diye onu bile yemedim
inş Allah herkesin gönlüne göre versin.bu sabah regl oldum biraz şiş çıktım 58,50 ama regle yoruluyorum dün doğru dürüş yemedıim bişi salmıcam kendimi regldeAllah buyuk canim insallah bu ayin hurmetine .nesip eder ve guzel haberlerini aliriz