HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam kızlar nasilsınız bakalim herşey yolunda mi
Bende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icin
Sagol canim paylastigın bilgiler icin seninde mi bebek yok canim

Selam kızlar nasilsınız bakalim herşey yolunda mi

Sagol canim paylastigın bilgiler icin seninde mi bebek yok canim
Istiyoruz olmuyo ama benim esimde sorun var varikosel di yeni ameliyat ettik bekliyiruz artik benim tahliller rahim filmim yumurtlama normal gidiyo 3 ay doktor kontroluu sinra esime baktirdik onun tedavisi basladi ben saldim bari zayifliyim dedim

Istiyoruz olmuyo ama benim esimde sorun var varikosel di yeni ameliyat ettik bekliyiruz artik benim tahliller rahim filmim yumurtlama normal gidiyo 3 ay doktor kontroluu sinra esime baktirdik onun tedavisi basladi ben saldim bari zayifliyim dedim
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burda benimde eşim görevi sebebiyle uzaklarda seçimlerden sonra inşallah dönüsü o zaman bizde deniycez bakalim karşılıklı hamiş haberleri vermek nasip olur hayırlısiyla

Ben bu sefer ucuz kurtardim patlican kebabinda sadece 3 tanr koftesinden yedim patlican yemedim.firimda üc küçük kofte yedim sayılır daha bise yemedim kisirimin üstüneyim saat 5te kisir iftarda 3 köfte sabahda doğru duzgun yemedim

Allah buyuk canim insallah bu ayin hurmetine .nesip eder ve guzel haberlerini aliriz

Butun gonlumden bebek isteyen arkadaşlara yurekten dua ediyorum insallah bu ayda bebek verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…