aynen oruç olmayınca anca simit yiyebildim bugünYanliş bimiyorsam 1 simit dort dilim ekmege eş degermiş
vala reglim cuma bitcek pazar gerçk kilom çıkar diyorum ama 57,50 ve altı diyim hedef cuma 58,80 dumKızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
61.9 :)Kızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
59.9Kızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
yime? :)akşama kdr yicem heralde pişmanlıklar çoğalacak
yakaladım senii hanım hanıımm :))
Yarım dilim bişey olmaz hem gündüz:)kızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.
benim adet başlamadan bir iki gün önce böyle olur başlangıç şeysi.kızlar adet olmama gün var ama benim gündür kahverengi lekelenme oluyor neden olabilir ki
beslenme şeklim baya değişti ama ya önceden olsa kaçamaklarımda ekmeği gömerdimYarım dilim bişey olmaz hem gündüz:)
harikasın zaten süper gidiyorsun maşallah. kocalarımız geldiğinde böyle kalacaklar bakbeslenme şeklim baya değişti ama ya önceden olsa kaçamaklarımda ekmeği gömerdimşimdi kaçamağı kısıtlıyorum
onu biliyorum arada bende de olurdu ama d kontrol hapı bitince gelirdi. ilaca gün var gündür de geliyor zaten..adete bişey kalmadı zatiibenim adet başlamadan bir iki gün önce böyle olur başlangıç şeysi.