Birinde özellikle onu sezdim. Benim de adım asyaysa 2 aya kadar yedirecem o lafları onlara.biri diyorki üstündeki güzel mis.ayy kiloluyuz işte anca böyle şeyler giyerizSakin moralini bozma boyle diyenlere ben asla inanmam aksine bence verdigini farkettiler senin motivasyonunu dusurmeye calisip bu yoldan dondurmeye calisiyolar ben duyunca boyle seyler aksine ben verimde soz ne derseniz diyin derim takma tam gazzzz
Ben pek sevemedim burayı:)Ok bende mersinde 6.5 yıl kaldım çok severim çoğu insan memlekettm sanır her yıl uğrarım arkadaş çok orda
Resmen hasetlik etmişBirinde özellikle onu sezdim. Benim de adım asyaysa 2 aya kadar yedirecem o lafları onlara.biri diyorki üstündeki güzel mis.ayy kiloluyuz işte anca böyle şeyler giyerizbende dedim yoo tercih meselesi ben dokumlu şeyler seviyorum geri diyor eee tamam işte kilo dan o dedim ve suphanallah
Bende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icinÇok sagol canım allah razı olsunhayıt otunu duymuştum tavsiye eden arkadaslarimda oldu ama civan perçwmiyle testere dişli aslan pençesinide ibrahim saraçoğlundan duyardimda ne işe yaradığına sikkat etmemistim araştırıyorum canım tekrar cok tesekkür ederim
Bass bass insani strese sokmaya çalişiyolarBirinde özellikle onu sezdim. Benim de adım asyaysa 2 aya kadar yedirecem o lafları onlara.biri diyorki üstündeki güzel mis.ayy kiloluyuz işte anca böyle şeyler giyerizbende dedim yoo tercih meselesi ben dokumlu şeyler seviyorum geri diyor eee tamam işte kilo dan o dedim ve suphanallah
Benim cocuk yok ama yumurtaliklarim gec calisiyor ve tembeller ama ot falan icmiyorum cunki yumurtaliklar icin hangisi yarar bilmiyorumBende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icin
Tunaydin tatlimGünaydın kızlar
Guzel pazarlar olsun insallahgunaydin iyi pazarlar :)
Guzel mutlu pazarlar herkese canmgunaydin iyi pazarlar :)
Hayit tohimu ve aslan pncesi hormon dengeledigi icin yumurtalarina iyi gelir ama sıkılmadan 3 ay kullan derimBenim cocuk yok ama yumurtaliklarim gec calisiyor ve tembeller ama ot falan icmiyorum cunki yumurtaliklar icin hangisi yarar bilmiyorum
Bir bakim arastirim o zaman burda akartarlardan bulursam bir deniyim nasil olcak bakalim çunki ilac kullaniyorum ve bir 6 ay daha ilac kulanmam gerek. canm saolHayit tohimu ve aslan pncesi hormon dengeledigi icin yumurtalarina iyi gelir ama sıkılmadan 3 ay kullan derim
Kız aynı öyle valla ya. Ben yoluma bakıyorum onlar hasetten çatla sin larBass bass insani strese sokmaya çalişiyolar