HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sakin moralini bozma boyle diyenlere ben asla inanmam aksine bence verdigini farkettiler senin motivasyonunu dusurmeye calisip bu yoldan dondurmeye calisiyolar ben duyunca boyle seyler aksine ben verimde soz ne derseniz diyin derim takma tam gazzzz
Birinde özellikle onu sezdim. Benim de adım asyaysa 2 aya kadar yedirecem o lafları onlara.biri diyorki üstündeki güzel mis.ayy kiloluyuz işte anca böyle şeyler giyeriz :KK57:bende dedim yoo tercih meselesi ben dokumlu şeyler seviyorum geri diyor eee tamam işte kilo dan o :kızgın:dedim ve suphanallah :işsiz:

Birinde özellikle onu sezdim. Benim de adım asyaysa 2 aya kadar yedirecem o lafları onlara.biri diyorki üstündeki güzel mis.ayy kiloluyuz işte anca böyle şeyler giyeriz :KK57:bende dedim yoo tercih meselesi ben dokumlu şeyler seviyorum geri diyor eee tamam işte kilo dan o :kızgın:dedim ve suphanallah :işsiz:
Resmen hasetlik etmiş

Gunaydin kizlar dun iftara davetliydik kaynpedrr kebap yapmis 2 adana yedim yarim lavas yarim kola dedim verdigimi geri aldim diye gece icim icimi yedi yemezsem kusuyorlar bizim yaptigimizi yemiyon diye azdan da anlamiyorlar neyse bu sabah tartildim 58.20 kg ciktim 200 grm almisim bu sbahta 8000 adim attim yürüyüşe ciktim 233 kalori yaktım bugün ıns kimse cagirmazda gecircem ac sbaah istahim yokti yarim yumurta onu bile yiyemedim dunden sonra yarim domates yarim salata ceviz suyu bir parca ekmege zeytin yagi bandım ekmek ucu kdr ıns yarin 57.9 gorurum ve ben hala regl olmadim 1 gun gecti

Çok sagol canım allah razı olsun :KK52::dua: hayıt otunu duymuştum tavsiye eden arkadaslarimda oldu ama civan perçwmiyle testere dişli aslan pençesinide ibrahim saraçoğlundan duyardimda ne işe yaradığına sikkat etmemistim araştırıyorum canım tekrar cok tesekkür ederim :KK19::KK68:
Bende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icin

Bass bass insani strese sokmaya çalişiyolar

Bende iciyorim surekli degil aklima geldikce sen düzenli icebilirsin bu otlar kadinlar icin yaratilmis cok yazı var oyle ben hem bebis istiyorum vucuda destek olsun diye hem saglik icin
Benim cocuk yok ama yumurtaliklarim gec calisiyor ve tembeller ama ot falan icmiyorum cunki yumurtaliklar icin hangisi yarar bilmiyorum

Bugun burasi ilk defa biraz sicak ve zor oluyir uzun zamandir yagmurlu ve soguk oldugu icin niyetli rahattik simdi oruclu sicaklar geldi zor valla tabi bastan alissakdiy neysede şimdi yeni yeni sicaklar geliyor valla

Hayit tohimu ve aslan pncesi hormon dengeledigi icin yumurtalarina iyi gelir ama sıkılmadan 3 ay kullan derim
Bir bakim arastirim o zaman burda akartarlardan bulursam bir deniyim nasil olcak bakalim çunki ilac kullaniyorum ve bir 6 ay daha ilac kulanmam gerek. canm saol

X