HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Testere disli aslan pencesi ic hayit tohumu cayi forumlarda okudum kadinin biri doktora gtmis civan oercemide var cay demis swnde erken menepoz var oda dogal yollardan cay kür yapmis etkisi geçmiş doktora bidaha gtmis doktor nasil yaptin demiş gebelik forumlarinda dolaşıyorum ben tecrübe sabit bence hayit tohumu testeredisli ve civan percemini arastir derim

Simdi bi smoothie ictim ben yaptim icerigi ananas nane limon kivi ve yesil elma karışımı ödem atsin diye kocam cips yiyordu iki tane cips aldim o

Çok sagol canım allah razı olsun hayıt otunu duymuştum tavsiye eden arkadaslarimda oldu ama civan perçwmiyle testere dişli aslan pençesinide ibrahim saraçoğlundan duyardimda ne işe yaradığına sikkat etmemistim araştırıyorum canım tekrar cok tesekkür ederim

Sahur
Bir kase karabugdayli yoğurt içine yeşil nane dereotu 2 yk yoğurtlu pirin pilavı oğlum yiyemedi dökmeye kıyamadım yedim
Iftar
Iki yk pirinç pilavı 2 yk et sote domatesli bir kase cacık bir kepçe mercimek çorbası bir çatal kavun
Bir lokma pide ilk kez tadına baktım
Bol siyah cay

Kızlar bugün ogleden sonra berbat bir gün geçirdim. Ayy amaaannnn kimi görüp bir Merhaba lastiysam bana kilo almışım muamelesi yaptı biliyormusunuz o kadar şaşırdım ki.moralim bir bozuldu anlatamam

Kızlar bugün ogleden sonra berbat bir gün geçirdim. Ayy amaaannnn kimi görüp bir Merhaba lastiysam bana kilo almışım muamelesi yaptı biliyormusunuz o kadar şaşırdım ki.moralim bir bozuldu anlatamam
Sakin moralini bozma boyle diyenlere ben asla inanmam aksine bence verdigini farkettiler senin motivasyonunu dusurmeye calisip bu yoldan dondurmeye calisiyolar ben duyunca boyle seyler aksine ben verimde soz ne derseniz diyin derim takma tam gazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…