Planın güzel görünüyor. Ben de kahvaltıyı geç yaptım iyi de oldu.sabh activia yicem sanırım ama aç değilim şuan regl oldugumda ilk 2 gun canım hiç bişe istemıyor çok şükür tatli krizimde gelmiyor regl sonrasında geliyor bittikten 4-5 gün sonra . öğlen bir türlü yapıpta yiyemediğim misket çorba ve 3 kaşık kısır yerim akşama sade süt iççem planım bu bugunluk tabi arada çay kahve paso
activiamı yedim öğlen geliyorrr çorba ve kısırım var aksama doğru bir dilim ananas yerim ödem gitsin diye inş akşama bozmam .bugünde işyerinde tavuk döner vardı eskiden ekmek arası mayonez yapar yerdim benim için zor günPlanın güzel görünüyor. Ben de kahvaltıyı geç yaptım iyi de oldu.
O kadar dikkat edip tatli bile yemememe ragmen 700 gram arti ciktim yakakaovanilya canım uyanamadın mı nerdesin:) dün nasıl gecti
inş Allah herkesin gönlüne göre versin.bu sabah regl oldum biraz şiş çıktım 58,50 ama regle yoruluyorum dün doğru dürüş yemedıim bişi salmıcam kendimi reglde
ee az yemişsin? Kesin şişliktir tuvalete gittin mi? hazmedememişsindir daha. Yarın sabah normale döner bence.Selam kizlar. Kahvaltida sadece sutlu kahve ictim. 700 gram arti ciktigim iftar menum;
Ucgen dilim pide
1 pastirma, 4 zeytin
1 kepce mercimek corbasi
2 kasik salata, 2 kasik kisir
Yarim icli kofte
Kucuk parca izgara bonfile, 3 izgara kofte
1 kase cacik
1 fincan cay 3 sekerli
Bana 700 gram arti cok fazla geldi bu menu icin. Sabah sadece eti form yemistim, oglen bir sey yemedim.
Yediklerinde cok fazla arti cikcak bisey yok ama nasil o adwr azla cikti ki acabaSelam kizlar. Kahvaltida sadece sutlu kahve ictim. 700 gram arti ciktigim iftar menum;
Ucgen dilim pide
1 pastirma, 4 zeytin
1 kepce mercimek corbasi
2 kasik salata, 2 kasik kisir
Yarim icli kofte
Kucuk parca izgara bonfile, 3 izgara kofte
1 kase cacik
1 fincan cay 3 sekerli
Bana 700 gram arti cok fazla geldi bu menu icin. Sabah sadece eti form yemistim, oglen bir sey yemedim.
Yanliş bimiyorsam 1 simit dort dilim ekmege eş degermişgünaydın sabah 1 simit peynir dometes
öğle 4 kaşık bakla 1 wasa
akşama ayran ya da yoğurt inş
ee az yemişsin? Kesin şişliktir tuvalete gittin mi? hazmedememişsindir daha. Yarın sabah normale döner bence.
Evet canim cok yemissinBenim de dunki iftar menum: yarim kepce kremali sebxe çorba
tavuklu Sebzeli hafif sulu yemek 1 kepce kadar, 3 tavuk
1 kupa ayran
Bir kac kasik salata
2 kare pide
3 kasik makarna.
2 dilim ev yapimi kek
1 tulumba tatlisi
Bir isirik un kurabiyesi
8 brdak cay. 2 hurma
Sahur : sulu ye.ekten uç dort lokma 2 tavuk
1 dilim kete
2 dilim pide