Hedef 15 Haziran!

Gayet sağlıklı görünüyor yediklerin. Kilo verme aşamasında ekmeği kesebilirsin tamamen, doymazsan yumurtayı ikiye çıkarabilirsin.
Sirkeli suya alışamadım bir türlü ben yaa
Ben daha önce de yaptım sirkeli suyu kilo veremedim ama en azından sabit kalıyodu kilom
Birde yatarken sirkeli yoğurt yiyorum
Yalnız bunları emzirenlere ve bilinen bir hastalığı olanlara önermiyorlarmış
Ekmeği kesmek mantıklı geldi iki yumurta yerim ekmek yemektense
Ekmeği çok arayan biri değilim zaten

Sirkeli yoğurt mu
İlk defa duydum. Sirkeyle aram hiç olamadı. Salatalarda bile sevmiyorum

Diyetisyene mi gidiyorsun 1 ayda 5 kilo iyi tabii ama sağlık açısından bi sorub oluşturmuyorsa kendini iyi hissediyorsan
Bende günde 10.000 adım atmaya dikkat ediyorun tamamlayazsam ev içinde yürüyorum
Gece de eliptik bisiklete biniyorum

hoşgeldin canım. senin boyunu kilonu not aldım.
kremsokola tabloyu hazırlayıp sana özelden atayım. 1. sayfaya yükle tamam mı?

Bence kilona göre ayda 5 gayet iyi bi rakam. Hedefine as kalmıştır bence. Boyun kaç

günaydın kızlar cgdmk geldim canım. okul yoğun ondan uğrayamadım. game_over sen de katılıyor musun. kendini tanıtabilir misin? boyun ve hedef kilon kaç?
Hoşgeldin canım. Sizin okul tam gün sanırım

ayy sabah çok moralim yerine geldi kızlar.
Dün 55 çıkmıştım, dün 54.1 o kadar mutlu oldum ki, anlatamam. Tam gaz devam ediyorum. 54.5 e inememiştim bunu görmek mutlu etti beni
seytanin bacağını kırdın sonunda. Devamı gelsin inşallah
Ama çok kıskanıyorum seni bilesin
54 nedir yahu

bu azimle sende olacaksın canım. yarın yine 55 gelirsem artık. okul tam gün değil, ben sabahçıyım.

Kizlar hepinize günaydın .zor ve uykusuz bir gece geçirdim.kizimin ateşi 40 I buldu
Simdi de ilaç verdim basin day im
Biraz uyarsa kahvalti yaparim bakalım
O iyi olsunda

Çok geçmiş olsun tekrardan. 40i bulduğuna göre vücutta mikrop var. Neyi var kuzucugun?
Dün hastaneye götürdük .Dr enfeksiyon geciriyor olabilir dedi.başka sikayeti yok suan. Ama ateşi yüksek.
2 gün evde dikkat edin iyileşmesi olmazsa yada baska bir sikayeti olursa tekrar gelin dedi
Suan bekliyoruz sadece ve ates düsürücü veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…