- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
Bende senden pek farklı değilim inan kaç defa spor salonlarına boşa para ödedimmhaklısın cnm. Bırazda spor yapmayı sevebılsem ,şöyle aramızda bır elektrık neyim olsa dahada kolay olacak ya işte spor sever degıl spor savarım ben
Ben evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmisÇok teşekkür ederimm ciddi anlamda spor yapmayı özledim şu 5 günde
Henüz gün almadık ama bu yaz sonuna doğru düşünüyoruzz benimde kilo verme telaşımın bi sebebi bu zaten
bide tabiii hayatımda olduğum en yüksek kilo da olmuş olmam ben hiç 60 ı görmedim derken 68 lere çıkmam
Her şeyden önce kendimi hiç rahat hissetmiyorum eskiden giydiğim kıyafete uyumlu oldu mu diye bakarken şimdi oram çıktı mı buram çıktı mı diye bakıyorumBen evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis
Nerden geldilerse banada gelsinler .beklemekten çürüdüm hadı ama gelin artikBende senden pek farklı değilim inan kaç defa spor salonlarına boşa para ödedimmama bu ara nolduysa bişi oldu bana evde deli gibi spor yapmaya başladım ve yapmadığım zaman kendimi kötü hissetmeye başladım şuanda da bileğim yüzümden yapamıyorum die çıldırıyorum meselaa . anlık geldiler bana heraldee ama iyi ki geldiler gitmesinler
Bilsem valla kaynağınıı sana da yollardımm :) yürüyüş falan da mı sevmezsin hiç ?Nerden geldilerse banada gelsinler .beklemekten çürüdüm hadı ama gelin artik
Uyumak en ıyı yaptıgım spor dıyebılırımBilsem valla kaynağınıı sana da yollardımm :) yürüyüş falan da mı sevmezsin hiç ?
Ben evlenırken çırpı gıbıydım.49 kilo nedır arkadaşBen evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis
Eyvah eyvaaah seni gaza getirip spor yaptırmak çok zor olacak anlaşıldıUyumak en ıyı yaptıgım spor dıyebılırım
Mecburıyetten her gün yürümeye çalışıyorum,öyle sevdıgımden felan degıl yanı sadece mecburıyet
Gazla çalışıyorum aslında ama hep gaz tam gaz olmalıEyvah eyvaaah seni gaza getirip spor yaptırmak çok zor olacak anlaşıldı
Gazla çalışıyorum aslında ama hep gaz tam gaz olmalı
Bı kaç gün bır heves yapmaya çalışıyorum sonra heves kalmıyo amaaannn yatarak da verılır dıyorum
Vay arkadaş 1.70e hedef 58, biz 1.56yla hedef 55Ben kendimi tanıtmamışım bu arada
34 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum nişanlıyım şuan çalışmıyorum
boy 1.70 kilo cuma günü 67.3 tü hedef şimdilik 58
yaklaşık bi 10 gündür falan düzenli bi şekilde spor yapıyordum ki bileğim burkulana kadar . şimdilik sandalye üstünde kol simit bölgesi çalışmakla yetiniyorum.bir kaç güne toparlıcam inşallah.
ayrıca bi kaç gündür de yediklerime dikkat ediyorum
Benim hayatim boyle gecti valla ya. Simitlerimin suclusu “verme, iyisin” diyenler:))İşte benim problemim tam o. Verecek kilom az diye salıyorum. Etraftan da fazla kilom yok diyorlar. Ama ben kıyafetlerin yakışmasını istiyorum
Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?Kızlar bi oneri sunmak istiyorum, spor zorunlu gibi bişey olsun mu yani bi yaptırımı olsun yoksa yani şahsen ben hala oturmaya devam edeceğim
Uyicam simdi :) sen napiosun bu saatte bana diene bakVeranooo uyumadin mi sen dahaaa:)
Burda daha saat 11 ya, mayisiklik yapiyorum bi kosede:))Uyicam simdi :) sen napiosun bu saatte bana diene bak