Hedef 15 Haziran!

haklısın cnm. Bırazda spor yapmayı sevebılsem ,şöyle aramızda bır elektrık neyim olsa dahada kolay olacak ya işte spor sever degıl spor savarım ben
Bende senden pek farklı değilim inan kaç defa spor salonlarına boşa para ödedimm ama bu ara nolduysa bişi oldu bana evde deli gibi spor yapmaya başladım ve yapmadığım zaman kendimi kötü hissetmeye başladım şuanda da bileğim yüzümden yapamıyorum die çıldırıyorum meselaa . anlık geldiler bana heraldee ama iyi ki geldiler gitmesinler

Ben evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis

Ben evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis
Her şeyden önce kendimi hiç rahat hissetmiyorum eskiden giydiğim kıyafete uyumlu oldu mu diye bakarken şimdi oram çıktı mı buram çıktı mı diye bakıyorum 32 sene boyunca kilo problemi yaşamayıp son 2 senede bu hale gelince daha bi kabullenmez oluyor heralde insan nasıl yaptım bunu kendime diye . daha önce almalıydım önlemi ama işte zararın neresinden dönersek kardır diyip vericez bu kiloları inşallaaaaaaaah

Nerden geldilerse banada gelsinler .beklemekten çürüdüm hadı ama gelin artik

Ben evlenırken çırpı gıbıydım.49 kilo nedır arkadaşdogurup doğurup kılo almasaymışım ne güzel olurmuş

Gazla çalışıyorum aslında ama hep gaz tam gaz olmalı
Bı kaç gün bır heves yapmaya çalışıyorum sonra heves kalmıyo amaaannn yatarak da verılır dıyorum
ne güzel olurdu yaa yatarak verilseydi o zaman kesin bi deri bi kemik olurduk
hmmmm gaz işe yarar diyosunn yanii o zamann tüm kk kadınları birleşip seni durmadan gazlıcaz başka yolu yok

Günaydınlar
Vay arkadaş 1.70e hedef 58, biz 1.56yla hedef 55
Hoşgeldin bu arada :)
pegasus07 cum boyuna göre kendine rakip buldun

Selamlar selamlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz @ozenti degisimdonusum sueno34 marlin18 :)

Ben bugun spor olarak babetlerle metro duragina kostum bi 20 dk falan, bence cok saglam bi spordu:)) menum de su sekildeydi

Oglen: bol peynirli salata, mantarli tavuk
Aksam: et sote ve haslanmis sebze

Acimadilar gozumun onunde kurabiye yediler ama ben “durun duruuun, yazin son gulen ben oluciim” dedim:)

Ama bugun hic su icmedim desem yeridir ya, susadim da ama isim basimdan askindi su sebili de uzaktaydi. Vakit kaybi olmasin diye susuz kaldim resmen

Kızlar bi oneri sunmak istiyorum, spor zorunlu gibi bişey olsun mu yani bi yaptırımı olsun yoksa yani şahsen ben hala oturmaya devam edeceğim
Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?

Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.

Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…