- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi kremsokola
Ben salona yazildim spor kralicesi olcam bana uyar. Haftada iki saat rahatca ulasilabilir bi hedef ama tabi bilemiorum.Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?
Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.
Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur
Menun çok iyi canım, protein ve sebze, sağlıklı yiyecekler.Selamlar selamlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz @ozenti @degisimdonusum @sueno34 @marlin18 :)
Ben bugun spor olarak babetlerle metro duragina kostum bi 20 dk falan, bence cok saglam bi spordu:)) menum de su sekildeydi
Oglen: bol peynirli salata, mantarli tavuk
Aksam: et sote ve haslanmis sebze
Acimadilar gozumun onunde kurabiye yediler ama ben “durun duruuun, yazin son gulen ben oluciim” dedim:)
CiddenAma bugun hic su icmedim desem yeridir ya, susadim da ama isim basimdan askindi su sebili de uzaktaydi. Vakit kaybi olmasin diye susuz kaldim resmen
Bi ayar bulamaz onlar. Biri kilo ver der bi baskasi kiloluyken daha guzelsin. Millete bakacak olursak ohoo...Benim hayatim boyle gecti valla ya. Simitlerimin suclusu “verme, iyisin” diyenler:))
Bu fikre bayıldım, çok pis gaza gelirim böyle tekliflerleBana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?
Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.
Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur
11 miBurda daha saat 11 ya, mayisiklik yapiyorum bi kosede:))
Evet aksam 11, cok gerideyim ben size gore yaa, tutturmasi zor oluyo saatleri.Bu fikre bayıldım, çok pis gaza gelirim böyle tekliflerle
11 mi
Dogru ya sen 3 saat geridesin benden :) Turkiyede sabah 9 bucuk oldu devir teslime hazirizBurda daha saat 11 ya, mayisiklik yapiyorum bi kosede:))
Ne kadar daha duracaksın Amerika'da? Kalıcı mısın yoksaEvet aksam 11, cok gerideyim ben size gore yaa, tutturmasi zor oluyo saatleri.
Dogru ya sen 3 saat geridesin benden :) Turkiyede sabah 9 bucuk oldu devir teslime hazirizcgdmk geldi bile
Kaliciyim canim ya. Daha doktoranin bitmesine var ama su anki fikrim sonrasinda da burda kalma yonundeNe kadar daha duracaksın Amerika'da? Kalıcı mısın yoksa
nolurdu ben de kilo almak icin cocuk dogurana kadar bekleseydim. Hadi o olmadi, evlenene kadar bekleseydim o da olumlubu yeme kapasitesiyle hamile halimden acayip korkuyorum
Hababam sinifindaki bekci veysel efendi gibi topigin basina birakiyoruz seni cgdmk:))
Aynen nöbetleşe usulü çalışıyoruz.
Kızımı okula gönderdim, minik de uyurken ben buralardayım. Gözünüz arkada kalmasın
Heh ben de onu istiyorum ya. zayif halimle kalaydim hic degilse evlenene kadar, nolurduuuİyisin sen yaa ama daha iyi görünmek istiyorsun. Ben evlendigimde senin gibiydim, belki biraccik daha tombiş
Alistiysan ne güzel. Ben yapamazdim sanırım el memleketlerinde yaKaliciyim canim ya. Daha doktoranin bitmesine var ama su anki fikrim sonrasinda da burda kalma yonunde
İyi geceler sana :) görüşürüz canımBen yatar kizlar yarin grsrz
Hababam sinifindaki bekci veysel efendi gibi topigin basina birakiyoruz seni cgdmk:))
Merhaba hoşgeldin :)Merhabalar
30 yaşındayım
1.65 boyun
Şuan:73 kiloyum
Çalışmıyorum
İlk olarak 65 kiloya düşmek istiyorum sonra daha da versem fena olmaz
Bugün 2. Günüm diyete az yiyorum öğünlerimi düzenledim kendime göre
Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Ben her akşam eliptik bisiklet yapıyorum şuan yarım saat yapıyorum birden yüklenmemek için
Herkese başarılar
Aslında daha fazla vermek istiyorum amaMerhaba hoşgeldin :)
Senin de vermen gereken kilo az, 15 hazirana kadar takıl bize verirsin inşallah
Öğünlerini ve yaptığın sporları yazarsan yardımcı oluruz. Hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz.
Gayet sağlıklı görünüyor yediklerin. Kilo verme aşamasında ekmeği kesebilirsin tamamen, doymazsan yumurtayı ikiye çıkarabilirsin.Aslında daha fazla vermek istiyorum ama
Şuanlık ona bile razıyım diyelim
Sabahları birde sirkeli su içiyorum biraz zor oluyor ama katlanıyorum
Sabahları
Az peynir
Zeytin
Bir yumurta yiyorum
Yeşillik roka,maydonoz 1 dilim ekmek
Ekmekle pek aram yoktur Allahtan
Ara öğünde meyve
Öğlen salata
Akşam
Sebze yemeği