- 17 Şubat 2018
- 143
- 385
- 31
- Konu Sahibi kremsokola
merhaba bayanlar bende katılabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki neden olmasın. Yaş boy kilonu ve hedef kilonu yazar mısınmerhaba bayanlar bende katılabilir miyim?
Tabi ki gelebilirsin. Bize kendini tanıtır mısın canım? Çoğumuz bugün itibariyle başladık, 15 hazirana kadar sıkı tempoya hazır mısın?
40i bulunca sanki ateş düşürücü yetersiz gelir bence. Yaşı kaç bilmiyorum ama ben kızıma üç gün boyunca içtiği suya iki üç damla limon sıkarım ve ayağının altına bol bol limon surerim ve sıvı propolis ile desteklerim ama kızım pek 40i bulmaz ve yaşı 7. Yani limon kullanacaksınız bir yaşın üstünde olmalı ve alerjisi olmamalı limona. Oğlum on aylık ama o küçük diye ona yapamıyorum mesela.Dün hastaneye götürdük .Dr enfeksiyon geciriyor olabilir dedi.başka sikayeti yok suan. Ama ateşi yüksek.
2 gün evde dikkat edin iyileşmesi olmazsa yada baska bir sikayeti olursa tekrar gelin dedi
Suan bekliyoruz sadece ve ates düsürücü veriyorum
Tabi ki, çok memnun oluruz. Kolera demiş zaten kendini tanıtman gerektiğini.merhaba bayanlar bende katılabilir miyim?
Bu gruptakilerin vermesi gereken kiloları çok yakın. Hepimiz birbirimizin rakibiyiz o zaman :) 15 haziranda birinci seçeceğizherkese toptan hoşbuldum
evet çok hazırım :)
Boy: 163
Kilo: 61,0
5 Yıllık evliyim, çocuğum yok, haftaiçi tam zamanlı olarak çalışıyorum
akşamları eşim 8 gibi evde olduğundan yemekler bizde geç yeniliyor
evlenirken 51 kiloydum
şu anlık hedefim, 54 kilo
ikinci sırada 51 e
sonra 46 ya düşmek var
özellikle basen bölgemden rahatsızım
çok rahat kilo verebilen bi yapım var ancak istemem, azmetmem, yarışmam gerekli
son 1 senedir hep 60 kiloyum
azmedemiyorum
spor yapmak, diyetle bunu desteklemek istiyorum
Ben de bi selam verip gitmiş diyordum tam sen geldin. Günlük yediklerini yaz bizler de yardımcı oluruz. Spor yapan baya arkadaş var. Cuma gününe su içerek gel ki ödem gitsin en azındanherkese toptan hoşbuldum
evet çok hazırım :)
Boy: 163
Kilo: 61,0
5 Yıllık evliyim, çocuğum yok, haftaiçi tam zamanlı olarak çalışıyorum
akşamları eşim 8 gibi evde olduğundan yemekler bizde geç yeniliyor
evlenirken 51 kiloydum
şu anlık hedefim, 54 kilo
ikinci sırada 51 e
sonra 46 ya düşmek var
özellikle basen bölgemden rahatsızım
çok rahat kilo verebilen bi yapım var ancak istemem, azmetmem, yarışmam gerekli
son 1 senedir hep 60 kiloyum
azmedemiyorum
spor yapmak, diyetle bunu desteklemek istiyorum
Evet mesela ben şuan adimsayarimi aldım ve size yürüyerek cevap yazıyorum hem de evdeBen de bi selam verip gitmiş diyordum tam sen geldin. Günlük yediklerini yaz bizler de yardımcı oluruz. Spor yapan baya arkadaş var. Cuma gününe su içerek gel ki ödem gitsin en azından
Vericez hepsini vericez inşallah, yeter ki hep birbirimizi motive edelim.teşekkür ederim
Boy: 160
Kilo: 72,8
Hedef : 58
yeni mezunum çalışmıyorum evde kpss hazırlanıyorum günüm masa başında geçiyor üniv yıllarında aldım kiloları 7 aydır veremiyorum tam tersi alıyorum inşallah burda birbirimizi motive ederek veririz
Ya benim cep telefonu ölçüyor ama her zaman tel yanımda olmuyor sıkıntım o. Yoksa daha çok atıyorumdr adım. Şu anda telefonun gösterdiği 4000 çok az YaniEvet mesela ben şuan adimsayarimi aldım ve size yürüyerek cevap yazıyorum hem de evde
hoşbuldummmmm ben biraz büyük oynuyorum bu hedef tabii haziran 15 e kadar biraz zor gibi amaa hayırlısı sporda yapacağım için belki 60 ta yeter görüntü olarakGünaydınlar
Vay arkadaş 1.70e hedef 58, biz 1.56yla hedef 55
Hoşgeldin bu arada :)
@pegasus07 cum boyuna göre kendine rakip buldun
hoşbulduuuuuk :) 20 dk koşu hele ki babetle efsanee benim büyük ihtimalle metroya vardığımda ayaklarım çıplak olurduSelamlar selamlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz @ozenti degisimdonusum sueno34 marlin18 :)
Ben bugun spor olarak babetlerle metro duragina kostum bi 20 dk falan, bence cok saglam bi spordu:)) menum de su sekildeydi
Oglen: bol peynirli salata, mantarli tavuk
Aksam: et sote ve haslanmis sebze
Acimadilar gozumun onunde kurabiye yediler ama ben “durun duruuun, yazin son gulen ben oluciim” dedim:)
Al benden de o kadaaarnolurdu ben de kilo almak icin cocuk dogurana kadar bekleseydim. Hadi o olmadi, evlenene kadar bekleseydim o da olumlu bu yeme kapasitesiyle hamile halimden acayip korkuyorum
Hakkaten sen söyleyince fark ettim. 20 dk nasıl koşulur ben 2 dkda kesiliyorum.hoşbulduuuuuk :) 20 dk koşu hele ki babetle efsanee benim büyük ihtimalle metroya vardığımda ayaklarım çıplak olurdu
Canım teldekiler normal hareketi falan da sayıyor ya ben güvenemiyorum. Bendeki küçücük. Oturduğum ya da aktif yürüyüş yapmadığımda birakiyoeum. Ev işi falan yaparken almıyorum elime mesela. Yani 10000 adımı tam manasıyla yürüyerek yapmak istiyorum. Koşu bandı falan evde yer kapladığı için hiç istemedim. Bu yönteme de yeni başladım. Havalar da güzel artık. Tam benlik oldu bu, portatif :)Ya benim cep telefonu ölçüyor ama her zaman tel yanımda olmuyor sıkıntım o. Yoksa daha çok atıyorumdr adım. Şu anda telefonun gösterdiği 4000 çok az Yani
Sen nişanlıydın di mi? Boyuna göre kilo fazla değil aslında. Ama amacımız fit görünmek. Neler yersin yaz sen de canımAl benden de o kadaaar
Kizim 2 hafta sonra 3 yasin da olacak insallah40i bulunca sanki ateş düşürücü yetersiz gelir bence. Yaşı kaç bilmiyorum ama ben kızıma üç gün boyunca içtiği suya iki üç damla limon sıkarım ve ayağının altına bol bol limon surerim ve sıvı propolis ile desteklerim ama kızım pek 40i bulmaz ve yaşı 7. Yani limon kullanacaksınız bir yaşın üstünde olmalı ve alerjisi olmamalı limona. Oğlum on aylık ama o küçük diye ona yapamıyorum mesela.
Tabi ki, çok memnun oluruz. Kolera demiş zaten kendini tanıtman gerektiğini.
Ayrıca bol azim ve sabır şart. Birbirimizi hirslandirmaliyiz, zamanımız çok görünse de az aslında.
Bu gruptakilerin vermesi gereken kiloları çok yakın. Hepimiz birbirimizin rakibiyiz o zaman :) 15 haziranda birinci seçeceğiz
Sen de birinciliğe oynayanlardan birisin bizler gibi
Şimdi öyle bişe almam da eşimde vardı galiba o da sporcudur. Ona bi sorayım. Eşin sporcu olunca ben de dikkat ediyorum. Yağ yok adamda kızCanım teldekiler normal hareketi falan da sayıyor ya ben güvenemiyorum. Bendeki küçücük. Oturduğum ya da aktif yürüyüş yapmadığımda birakiyoeum. Ev işi falan yaparken almıyorum elime mesela. Yani 10000 adımı tam manasıyla yürüyerek yapmak istiyorum. Koşu bandı falan evde yer kapladığı için hiç istemedim. Bu yönteme de yeni başladım. Havalar da güzel artık. Tam benlik oldu bu, portatif :)
Ben okuldayken falan da bunu cebime atıyorum, eve gelince cikariyorum, kısacası teldekinden daha çok işime yarıyor.
çook geçmiiş olsunnnKizlar hepinize günaydın .zor ve uykusuz bir gece geçirdim.kizimin ateşi 40 I buldu
Simdi de ilaç verdim basin day im
Biraz uyarsa kahvalti yaparim bakalım
O iyi olsunda
Evet canım nişanlıyımm . seneler önce 57 iken ben spor salonuna gittiğimde bana ideal kilomun 62 olduğunu söylemişlerdi bende gülmüştüm yok canıım 62 bana fazla diye yanii işte bu kilo yağdan olmasa kastan olsa iyi tabii ama yağ olunca kollar bacaklar göbek lömbür lömbürrSen nişanlıydın di mi? Boyuna göre kilo fazla değil aslında. Ama amacımız fit görünmek. Neler yersin yaz sen de canım