Hedef 15 Haziran!

Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?

Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.

Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur:rolleyes:
Ben salona yazildim spor kralicesi olcam bana uyar. Haftada iki saat rahatca ulasilabilir bi hedef ama tabi bilemiorum.

Selamlar selamlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz @ozenti @degisimdonusum @sueno34 @marlin18 :)

Ben bugun spor olarak babetlerle metro duragina kostum bi 20 dk falan, bence cok saglam bi spordu:)) menum de su sekildeydi

Oglen: bol peynirli salata, mantarli tavuk
Aksam: et sote ve haslanmis sebze

Acimadilar gozumun onunde kurabiye yediler ama ben “durun duruuun, yazin son gulen ben oluciim” dedim:)
Menun çok iyi canım, protein ve sebze, sağlıklı yiyecekler.
Sporun da harika, spor ayakkabıların olsa o kadar kalori yaktirmazdi sana :KK70:

Ama bugun hic su icmedim desem yeridir ya, susadim da ama isim basimdan askindi su sebili de uzaktaydi. Vakit kaybi olmasin diye susuz kaldim resmen:skandal:
Cidden :skandal:
Su içmeye zaman kaybı diyecek kadar ne işi bu :KK57::KK57::KK57:
Yanına bi şişe al o zaman canım :KK20:
2.5 civarı su içerim her gün. Su diyette önemli, hep önemli aslında

Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?

Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.

Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur:rolleyes:
Bu fikre bayıldım, çok pis gaza gelirim böyle tekliflerle :KK70:
Burda daha saat 11 ya, mayisiklik yapiyorum bi kosede:))
11 mi :KK57:

Kaliciyim canim ya. Daha doktoranin bitmesine var ama su anki fikrim sonrasinda da burda kalma yonunde
Alistiysan ne güzel. Ben yapamazdim sanırım el memleketlerinde ya :confused:

Hele ki Amerika gibi bir yerde, hiç benlik değil, belkim suraciklarda Yunanistan, Bulgaristan en fazla Almanya :KK64:

Yok yok düşüncesi bile korkunç, Allah size sabır versin arkadaşlar:KK69:gerci seven insanın sabra ihtiyacı olmaz ki dimi :KK48:

Allah size gonlunuzdekini versin diyeyim o zaman:KK68:
Ben yatar kizlar yarin grsrz :KK200:
İyi geceler sana :) görüşürüz canım

Merhabalar
30 yaşındayım
1.65 boyun
Şuan:73 kiloyum
Çalışmıyorum
İlk olarak 65 kiloya düşmek istiyorum sonra daha da versem fena olmaz
Bugün 2. Günüm diyete az yiyorum öğünlerimi düzenledim kendime göre
Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Ben her akşam eliptik bisiklet yapıyorum şuan yarım saat yapıyorum birden yüklenmemek için
Herkese başarılar

Merhabalar
30 yaşındayım
1.65 boyun
Şuan:73 kiloyum
Çalışmıyorum
İlk olarak 65 kiloya düşmek istiyorum sonra daha da versem fena olmaz
Bugün 2. Günüm diyete az yiyorum öğünlerimi düzenledim kendime göre
Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim
Ben her akşam eliptik bisiklet yapıyorum şuan yarım saat yapıyorum birden yüklenmemek için
Herkese başarılar
Merhaba hoşgeldin :)
Senin de vermen gereken kilo az, 15 hazirana kadar takıl bize verirsin inşallah :KK66:
Öğünlerini ve yaptığın sporları yazarsan yardımcı oluruz. Hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz.

Merhaba hoşgeldin :)
Senin de vermen gereken kilo az, 15 hazirana kadar takıl bize verirsin inşallah :KK66:
Öğünlerini ve yaptığın sporları yazarsan yardımcı oluruz. Hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz.
Aslında daha fazla vermek istiyorum ama
Şuanlık ona bile razıyım diyelim:KK61:
Sabahları birde sirkeli su içiyorum biraz zor oluyor ama katlanıyorum :KK12:
Sabahları
Az peynir
Zeytin
Bir yumurta yiyorum
Yeşillik roka,maydonoz 1 dilim ekmek
Ekmekle pek aram yoktur Allahtan:KK66:
Ara öğünde meyve
Öğlen salata
Akşam
Sebze yemeği
Salata yoğurt

Aslında daha fazla vermek istiyorum ama
Şuanlık ona bile razıyım diyelim:KK61:
Sabahları birde sirkeli su içiyorum biraz zor oluyor ama katlanıyorum :KK12:
Sabahları
Az peynir
Zeytin
Bir yumurta yiyorum
Yeşillik roka,maydonoz 1 dilim ekmek
Ekmekle pek aram yoktur Allahtan:KK66:
Ara öğünde meyve
Öğlen salata
Akşam
Sebze yemeği
Salata yoğurt
Gayet sağlıklı görünüyor yediklerin. Kilo verme aşamasında ekmeği kesebilirsin tamamen, doymazsan yumurtayı ikiye çıkarabilirsin.
Sirkeli suya alışamadım bir türlü ben yaa

X