Hedef 15 Haziran!

Yas 35
Boy 157
3 kizim var
Almanya da yaşıyorum
Kilomu sabah tartilip yazarim insallah .en son64 kiloydum
Hedefim 52
74 ten 52 ye düşmüştüm daha önce.geçen sene bu zaman lar 52 kiloydum .dikkat edemedim ve geri aldim.
Grup 1.50ler, 60kglar ve hedefi 55alti olanlarla geçimini sağlıyor pegasus hariç (kremsokoloyu bilmiyorum) hepimiz bu olculerdeyiz yarışma kızışıyor

Tesekkurler
Kizlar 2/3 gün beni biraz idare edin lütfen.benim ufaklık hasta. Fazla ugrayamam belki.menülerde fazla iyi olmayan bilir. En kisa sürede düzene giderim insallah
Geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşir. Çocuklar hasta olmasın yaa, çok zor oluyor gerçekten.

Bu gun yediklerım
Sabahı yazmayayım cok cıslıı
Akşam
Yoğurtlu ıspanak,salata
Su
2 lt
Spor
1 saat yürüyüş toplamda 10000 adım fazlasıyla tamamlandı
Ve beyaz cay

Kendimi üvey evlat gıbı hissetim

Teşekkür ederim cnm.bende severim.cumaya ne kaldı demi ama dikkat etmek lazım
Evet ve her geçen gün 15 hazirana yaklaştırıyor bizi. Bu yaz rahat rahat denize gireyim yahu. Geçen yaz kötüydü yaa, deniz dubası gibiydim
En son 55 civarı olarak 2010 yılında girdim denize.
Rahatlıkla istediğim kiyafeti giyeyim istiyorum. Kilolu yaz dönemi çok kötü oluyor.

Ben kendimi tanıtmamışım bu arada
34 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum nişanlıyım şuan çalışmıyorum
boy 1.70 kilo cuma günü 67.3 tü hedef şimdilik 58
yaklaşık bi 10 gündür falan düzenli bi şekilde spor yapıyordum ki bileğim burkulana kadar . şimdilik sandalye üstünde kol simit bölgesi çalışmakla yetiniyorum.bir kaç güne toparlıcam inşallah.
ayrıca bi kaç gündür de yediklerime dikkat ediyorum

Geçen yaz 57 kıloydum.ah me günlerdi
Deniz mevsımıne kadar verırsın cnm.
gecmişolsun cnm.boyu boyuma hedefı hedefıme yakın birinimi gördüm yoksa

Aynen ya yazin kilolu olmak kadar kotu bisey yok , o kollar yanlarda bingil bingil, gobek desen ince tisortlerde katlarini say , denizde havluyla butunlesmek mi dersin, efil efil elbise giyememek mi ah ah . Kesinlikle cok kararliyim bu sene bunlati istemiorum

Gecmis olsun aman dikkat et spor yaparken. Nisanliymissin dugun yakin mi :)

Gecmis olsun aman dikkat et spor yaparken. Nisanliymissin dugun yakin mi :)
Çok teşekkür ederimm ciddi anlamda spor yapmayı özledim şu 5 günde
Henüz gün almadık ama bu yaz sonuna doğru düşünüyoruzz benimde kilo verme telaşımın bi sebebi bu zaten
bide tabiii hayatımda olduğum en yüksek kilo da olmuş olmam ben hiç 60 ı görmedim derken 68 lere çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…