- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- Konu Sahibi kremsokola
Oh kızlar 8 sayfa olmuş güzel yazmışsınız. Sayfaya giremedim bir ara hata verdi sürekli. Yeniledim ama kastı iyice. Bende sıkıldım reel hayatıma döndüm. :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım.Durumun çok güzel olmuş. Grubun bi üyesisin artık. Vakit buldukça yaz canım
8000 adım artım dışarda 10000 e tamamlarımSpor neler yaptınız arkadaşlar?
Tabloyu ne zaman yaparım demiştin koleracim?
Hoş geldin tatlımTeşekkür ederim canım.
Yemek yedikten en az 1 saat sonra yap canim sporunu musait olursanVerano_porteno canım yeni yemek yemiştim. Çok yapamadım aerobik. Miğdem izin vermedi yani. 15 dk yaptım anca
ayyy bayıldımm ya mesajına... çokk neşeli olacağıı senin mesajından belli hayırlı uğurluu olsun yeni topikk , tartılarda da bol bol eksiler olsun inşaallaaaaahEveeeeet, yeni diyet topik'imiz hayirli ugurlu olsun:)
Herkese merhabalar! Bayrama kadar vermek istedigim bikac kilom var diyorsaniz overlok makinasi ayaginiza geldi:) 15 Hazirana kadar devam edecek kilo verme yarismamiz bugun itibariyle baslamistir. Tablo yapmayi bilmek gruba alinmaniz icin arti puan saglar:) Oy birligince alinmis kurallarimiz su sekilde:
1) Yarisma donemi: 2 Nisan - 15 Haziran
2) Kilo bildirimi: Her pazartesi ve cuma, saat sinirlamasi yok
3) Grup uyelerinin oyuyla yeni kurallar eklenebilir/cikarilabilir. Kurallar bizim icin, kurallara uymadigi icin kimse gruptan atilmaz.
4) Gruba sadece kilo bildirimine gelmeyelim. Mesaj zorunlulugumuz yok ama muhabbet edelim, motivasyonu arttiralim. Ozellikle spor konusunda cok firin ekmek yememiz lazim (tabi glutensiz)
5) Kilo vermek dahil hicbir sey birbirimizi uzup kirmamiza degmez. Gerekirse en cok kilo veren grup olmayalim varsin, ama en neseli grup olalim:)
Onerilere acigiz, buyrun gelin beraber kilo verelim:)
Şu anda aramızda değil yoğun ama inanılmaz komiktir.ayyy bayıldımm ya mesajına... çokk neşeli olacağıı senin mesajından belli hayırlı uğurluu olsun yeni topikk , tartılarda da bol bol eksiler olsun inşaallaaaaah
Yarın sabah yaparım canım. 15 dk aerobic yapabildim. Oruç açtığım için mideye bir anda yüklendim. Yapamadım. Neyse yarın aerobik dersim var, 45 dk. Orda baya ter atıyorumSpor neler yaptınız arkadaşlar?
Tabloyu ne zaman yaparım demiştin koleracim?
Pegasus seni de baya motive görüyorum canım.8000 adım artım dışarda 10000 e tamamlarım
Evet pegasus verecek kiloları haziran sonuna kadar8000 adım artım dışarda 10000 e tamamlarım
tesekkur ederız cnm,gel beraber olsunayyy bayıldımm ya mesajına... çokk neşeli olacağıı senin mesajından belli hayırlı uğurluu olsun yeni topikk , tartılarda da bol bol eksiler olsun inşaallaaaaah
cumaya kadar 74 ü görmem lazım .aslında callen yapabılsem sıkılaşmak için cok ıyı ama işte zor gelıyorPegasus seni de baya motive görüyorum canım.
agzın bal yesin dıyecem dıyete uymayacakay inşallah verırız bırlıkteEvet pegasus verecek kiloları haziran sonuna kadar
Ben 7000 adımda kaldım. 10000e zor tamamlarim ama evde iyi egzersiz yaptım.
tesekkur ederız cnm,gel beraber olsun
gelirimm tabii yaa gelmem mi söz konusu kilo vermekse bende varııııımmm
Kendini tanıtıp güncel kilon ve hedefinle başlayabilirsin canım.Iyi akşamlar kızlar
Bende size katılabilir miyim??
Kilo vermem lazim ve beni motive edecek arkadaslar arıyorum .
Tabi katilabilirsin. Bize kendini tanıtır mısın?Iyi akşamlar kızlar
Bende size katılabilir miyim??
Kilo vermem lazim ve beni motive edecek arkadaslar arıyorum .
Yas 35Tabi katilabilirsin. Bize kendini tanıtır mısın?
Oohh bu gurbetci daha hosgeldin cnm, sen de bize yakinmissin hedefimiz ayniYas 35
Boy 157
3 kizim var
Almanya da yaşıyorum
Kilomu sabah tartilip yazarim insallah .en son64 kiloydum
Hedefim 52
74 ten 52 ye düşmüştüm daha önce.geçen sene bu zaman lar 52 kiloydum .dikkat edemedim ve geri aldim.