Hedef 15 Haziran!

haklısın cnm. Bırazda spor yapmayı sevebılsem ,şöyle aramızda bır elektrık neyim olsa dahada kolay olacak ya işte spor sever degıl spor savarım ben:KK53:
Bende senden pek farklı değilim inan kaç defa spor salonlarına boşa para ödedimm :KK70: ama bu ara nolduysa bişi oldu bana :KK70: evde deli gibi spor yapmaya başladım ve yapmadığım zaman kendimi kötü hissetmeye başladım şuanda da bileğim yüzümden yapamıyorum die çıldırıyorum meselaa . anlık geldiler bana heraldee ama iyi ki geldiler gitmesinler :KK70:

Çok teşekkür ederimm ciddi anlamda spor yapmayı özledim şu 5 günde :işsiz:
Henüz gün almadık ama bu yaz sonuna doğru düşünüyoruzz benimde kilo verme telaşımın bi sebebi bu zaten :halay:
bide tabiii hayatımda olduğum en yüksek kilo da olmuş olmam ben hiç 60 ı görmedim derken 68 lere çıkmam :silah:
Ben evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis :kızgın:

Ben evlenirken cok kilolu deildim ama fit de deildim. O zaman da elbise gibi bi gelinlik istemistim ama vucuduma guvenemedim ve gittim a tipi gelinlik aldim mecbur. Gecmise bakinca zaten hep bu kilo bi sikinti cikarmis :kızgın:
Her şeyden önce kendimi hiç rahat hissetmiyorum eskiden giydiğim kıyafete uyumlu oldu mu diye bakarken şimdi oram çıktı mı buram çıktı mı diye bakıyorum :KK43:32 sene boyunca kilo problemi yaşamayıp son 2 senede bu hale gelince daha bi kabullenmez oluyor heralde insan nasıl yaptım bunu kendime diye . daha önce almalıydım önlemi ama işte zararın neresinden dönersek kardır diyip vericez bu kiloları inşallaaaaaaaah

Bende senden pek farklı değilim inan kaç defa spor salonlarına boşa para ödedimm :KK70: ama bu ara nolduysa bişi oldu bana :KK70: evde deli gibi spor yapmaya başladım ve yapmadığım zaman kendimi kötü hissetmeye başladım şuanda da bileğim yüzümden yapamıyorum die çıldırıyorum meselaa . anlık geldiler bana heraldee ama iyi ki geldiler gitmesinler :KK70:
Nerden geldilerse banada gelsinler .beklemekten çürüdüm hadı ama gelin artik :KK75:

Ben evlenırken çırpı gıbıydım.49 kilo nedır arkadaş:KK53:dogurup doğurup kılo almasaymışım ne güzel olurmuş:KK70:

Gazla çalışıyorum aslında ama hep gaz tam gaz olmalı:rolleyes:
Bı kaç gün bır heves yapmaya çalışıyorum sonra heves kalmıyo amaaannn yatarak da verılır dıyorum:KK70:
:KK70: :KK70: ne güzel olurdu yaa yatarak verilseydi o zaman kesin bi deri bi kemik olurduk :KK70:
hmmmm gaz işe yarar diyosunn yanii :KK8: o zamann tüm kk kadınları birleşip seni durmadan gazlıcaz başka yolu yok :KK59:

Günaydınlar
Ben kendimi tanıtmamışım bu arada :oops:
34 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum nişanlıyım şuan çalışmıyorum
boy 1.70 kilo cuma günü 67.3 tü hedef şimdilik 58
yaklaşık bi 10 gündür falan düzenli bi şekilde spor yapıyordum ki bileğim burkulana kadar . şimdilik sandalye üstünde kol simit bölgesi çalışmakla yetiniyorum.bir kaç güne toparlıcam inşallah.
ayrıca bi kaç gündür de yediklerime dikkat ediyorum Hoppa
Vay arkadaş 1.70e hedef 58, biz 1.56yla hedef 55 :KK70:
Hoşgeldin bu arada :)
pegasus07 pegasus07 cum boyuna göre kendine rakip buldun :KK70:

Selamlar selamlar. Yeni arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz @ozenti degisimdonusum degisimdonusum sueno34 sueno34 marlin18 marlin18 :)

Ben bugun spor olarak babetlerle metro duragina kostum bi 20 dk falan, bence cok saglam bi spordu:)) menum de su sekildeydi

Oglen: bol peynirli salata, mantarli tavuk
Aksam: et sote ve haslanmis sebze

Acimadilar gozumun onunde kurabiye yediler ama ben “durun duruuun, yazin son gulen ben oluciim” dedim:)

Ama bugun hic su icmedim desem yeridir ya, susadim da ama isim basimdan askindi su sebili de uzaktaydi. Vakit kaybi olmasin diye susuz kaldim resmen:skandal:

Kızlar bi oneri sunmak istiyorum, spor zorunlu gibi bişey olsun mu yani bi yaptırımı olsun yoksa yani şahsen ben hala oturmaya devam edeceğim:işsiz:
Bana olur. Var mi spor zorunluluguna itirazi olanlar arkadaslar?

Soyle biseye ne dersiniz? Haftada 2 saat zorunluluk koyabiliriz mesela. Boylelikle bi hafta hic spor yapmayan biri bile 2 saat yuruyus yapip haftayi telafi eder. Hem de 2 saat hic az degil. Yapmayana ne ceza versek bilemedim ama.

Ay sey de yapabiliriz. O haftanin en cok spor yapani ekstra bi kupa alir mesela, an az spor yapanina da ceza:) boylece 2 saat yapip birakmayiz, surekli bi yaris olur:rolleyes:

X