Hedef 15 Haziran!

Şimdi çgdmk çığım ben de kaçamak yapmayacaktım ya. İstediğim bişey var. 53.9 u görürsem onu yeme hakkı istiyorum
Canım ödülü hedefimize ulaşana kadar yemek olarak yapmayalım, ne dersin? Mesela 53.9 olunca kendine güzel bi giysi al? Ben öyle yapacağım artık, aklımız fikrimiz yemekte ben de ödül deyince hemen aklıma yemek getiririm de bu kafayı degistirmemiz lazım yoksa hedefimize ulassak da ömrümüz hep gel gitlerle, diyetle gececek. Bence ilk hedefimize ulaşınca güzel bi giysi alalım. Ben 59.9 görünce bi kot, 55 e inince de (56-57 de olur) abiye kiyafet alacağım. Çok yakınımın düğünü için. Geçen yaz arkadaşımın oğlunun sünneti oldu, doğum yapalı 2 ay olmuştu ve ben 46 beden elbise denemek zorunda kalınca kendime yediremedim ve almadım. 36-38 bedene inene kadar almayacağım dedim ve bu yazki düğünü bekliyorum. Şuan 38-40 bedenim. (Daha çok 40).

Masallah cok guzel vermissin , senin zaten diyetine devam ettiginde gidio sanirsam. Benim oyle deil surekli bi oyunlar sasirtmacalar fln yapmam gerekio 1 ay yerimde saydigimi bilirim

Insan buyuk beden giyince modellerinden dolayi malesef yasindan cok buyuk de gosterio, bana da gecnlerde burda 20lerinde bi kizla anne kizz gibi dien oldu cok bozuldum. Zayifken de hep yasima sasirirlardi

Gelebilir miyim
şu ara tam da aklımda olan şey beni gaza getirecek forum arkadaşları idi
Tabi ki gelebilirsin. Bize kendini tanıtır mısın canım? Çoğumuz bugün itibariyle başladık, 15 hazirana kadar sıkı tempoya hazır mısın?

Insan buyuk beden giyince modellerinden dolayi malesef yasindan cok buyuk de gosterio, bana da gecnlerde burda 20lerinde bi kizla anne kizz gibi dien oldu cok bozuldum. Zayifken de hep yasima sasirirlardi
Evet fazla kilo yüzde daha olgunmus gibi bi etki bırakıyor ve dediğin gibi kilolardan dolayı giyilen elbiseler de üstüne artı oluyor. Ben de olduğumdan fazla göstermeye başladım, bir kaç kişi 3-4 yaş büyük gösteriyorsun dedi. İnsan bozuluyor tabi. Yaza fit ve genç girelim :)
Ben bugün iyi spor yaptım bana göre ve gaza geldim daha da yapacağım. Sporu birakmayalim ve benim daha çok gaza gelmem için lütfen yaptığınız sporları her gün yazar mısınız? Ne kadar tembek olduğumu hatırlayıp kalmayım yerimden.

Şimdi çgdmk çığım ben de kaçamak yapmayacaktım ya. İstediğim bişey var. 53.9 u görürsem onu yeme hakkı istiyorum
53 kılo hayal gibi hadi inşallah görürsün cnm
bende 38-40 beden.bende üst ince alt geniş

Masallah cok guzel vermissin , senin zaten diyetine devam ettiginde gidio sanirsam. Benim oyle deil surekli bi oyunlar sasirtmacalar fln yapmam gerekio 1 ay yerimde saydigimi bilirim
Evet cnm.dıkkat ettıgımde verıyorum kiloları.bazen sıkılmalar oluyor buda bana ekmek tatlı olarak gerı dönüyor
Gelebilir miyim
şu ara tam da aklımda olan şey beni gaza getirecek forum arkadaşları idi
Gelebilirsin cnm.hatta hoşgeldin
Dimi ya ispanak bana da yariyor , hic soylenmedigi icin bana ozel saniodum. Ne zaman ispanak yesem wc isi tamam
aynı ben.ıspanak candır

Ben 4 gün hafif beslenecegim. Bugün 1.5 lt süt içtim, 2400 su ve 1200 de çeşitli bitki çayı.
Yarın yoğurt günüm. Haftasonu yediklerime gelsin bunlar. 4 günde aldıklarımı 4 günde vermem lazım.

Hoş bulduk cabim. Hedefe beraber ulaşırız insallah

Yeni uyandınız di ni
7 saat ondesiniz bizden, bugun gec kalktik 10 gibi. Burda yine kar yagior ama son demleri artik belli :) Yaptin mi koleracim aerobic ?
deniz diyette insallah canim , sen cgdmk ve benim hedefler cok yakin. Sure de gayet ideal. Haftada ortalama 1 kiloya yaklassak tamamdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…