- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
Korktunmu ,korktum
Şimdi çgdmk çığım ben de kaçamak yapmayacaktım ya. İstediğim bişey var. 53.9 u görürsem onu yeme hakkı istiyorum
Canım ödülü hedefimize ulaşana kadar yemek olarak yapmayalım, ne dersin? Mesela 53.9 olunca kendine güzel bi giysi al? Ben öyle yapacağım artık, aklımız fikrimiz yemekteŞimdi çgdmk çığım ben de kaçamak yapmayacaktım ya. İstediğim bişey var. 53.9 u görürsem onu yeme hakkı istiyorum
Masallah cok guzel vermissin , senin zaten diyetine devam ettiginde gidio sanirsam. Benim oyle deil surekli bi oyunlar sasirtmacalar fln yapmam gerekio 1 ay yerimde saydigimi bilirim2 şubatta tam 83 kiloyla başlamıştım dıyete.su an 75 kıloyum.2 ayda 8 kılo vermişim yanı.arada cok fazla kaçamak yapmıştım ustelık.tam olarak kacamaksız uyabılsem çabuk verıyorum aslında ama bazen gözüm dönmüş gıbı oluyor
Insan buyuk beden giyince modellerinden dolayi malesef yasindan cok buyuk de gosterio, bana da gecnlerde burda 20lerinde bi kizla anne kizz gibi dien oldu cok bozuldum. Zayifken de hep yasima sasirirlardiCanım ödülü hedefimize ulaşana kadar yemek olarak yapmayalım, ne dersin? Mesela 53.9 olunca kendine güzel bi giysi al? Ben öyle yapacağım artık, aklımız fikrimiz yemekteben de ödül deyince hemen aklıma yemek getiririm de bu kafayı degistirmemiz lazım yoksa hedefimize ulassak da ömrümüz hep gel gitlerle, diyetle gececek. Bence ilk hedefimize ulaşınca güzel bi giysi alalım. Ben 59.9 görünce bi kot, 55 e inince de (56-57 de olur) abiye kiyafet alacağım. Çok yakınımın düğünü için. Geçen yaz arkadaşımın oğlunun sünneti oldu, doğum yapalı 2 ay olmuştu ve ben 46 beden elbise denemek zorunda kalınca kendime yediremedim ve almadım. 36-38 bedene inene kadar almayacağım dedim ve bu yazki düğünü bekliyorum. Şuan 38-40 bedenim. (Daha çok 40).
Gelebilir miyim
şu ara tam da aklımda
Dimi ya ispanak bana da yariyor , hic soylenmedigi icin bana ozel saniodum. Ne zaman ispanak yesem wc isi tamamAslında bana ıspanak yarıyor.hem wc ye rahat çıkıyorum hemde acayıp tok tutuyor.saat 4 gıbı yoğurtlu ıspanak yersem telafı etmiş olurum sanırım
Tabi ki gelebilirsin. Bize kendini tanıtır mısın canım? Çoğumuz bugün itibariyle başladık, 15 hazirana kadar sıkı tempoya hazır mısın?Gelebilir miyim
şu ara tam da aklımda olan şey beni gaza getirecek forum arkadaşları idi
Evet fazla kilo yüzde daha olgunmus gibi bi etki bırakıyor ve dediğin gibi kilolardan dolayı giyilen elbiseler de üstüne artı oluyor. Ben de olduğumdan fazla göstermeye başladım, bir kaç kişi 3-4 yaş büyük gösteriyorsun dedi. İnsan bozuluyor tabi. Yaza fit ve genç girelim :)Insan buyuk beden giyince modellerinden dolayi malesef yasindan cok buyuk de gosterio, bana da gecnlerde burda 20lerinde bi kizla anne kizz gibi dien oldu cok bozuldum. Zayifken de hep yasima sasirirlardi
53 kılo hayal gibiŞimdi çgdmk çığım ben de kaçamak yapmayacaktım ya. İstediğim bişey var. 53.9 u görürsem onu yeme hakkı istiyorum
bende 38-40 beden.bende üst ince alt genişCanım ödülü hedefimize ulaşana kadar yemek olarak yapmayalım, ne dersin? Mesela 53.9 olunca kendine güzel bi giysi al? Ben öyle yapacağım artık, aklımız fikrimiz yemekteben de ödül deyince hemen aklıma yemek getiririm de bu kafayı degistirmemiz lazım yoksa hedefimize ulassak da ömrümüz hep gel gitlerle, diyetle gececek. Bence ilk hedefimize ulaşınca güzel bi giysi alalım. Ben 59.9 görünce bi kot, 55 e inince de (56-57 de olur) abiye kiyafet alacağım. Çok yakınımın düğünü için. Geçen yaz arkadaşımın oğlunun sünneti oldu, doğum yapalı 2 ay olmuştu ve ben 46 beden elbise denemek zorunda kalınca kendime yediremedim ve almadım. 36-38 bedene inene kadar almayacağım dedim ve bu yazki düğünü bekliyorum. Şuan 38-40 bedenim. (Daha çok 40).
Evet cnm.dıkkat ettıgımde verıyorum kiloları.bazen sıkılmalar oluyor buda bana ekmek tatlı olarak gerı dönüyorMasallah cok guzel vermissin , senin zaten diyetine devam ettiginde gidio sanirsam. Benim oyle deil surekli bi oyunlar sasirtmacalar fln yapmam gerekio 1 ay yerimde saydigimi bilirim
Gelebilirsin cnm.hatta hoşgeldinGelebilir miyim
şu ara tam da aklımda olan şey beni gaza getirecek forum arkadaşları idi
aynı ben.ıspanak candırDimi ya ispanak bana da yariyor , hic soylenmedigi icin bana ozel saniodum. Ne zaman ispanak yesem wc isi tamam
Yeni uyandınız di niKizlar bugun kahvaltida 2 yumurta , peynir zeytin, 1 dilim ekmek yedim. 1 avuc da fistik
Hoş bulduk cabim. Hedefe beraber ulaşırız insallahHerkesler gelmis uhuuu
Kizlar ben de 32 yasindayim evliyim,memurum. Gecici olarak amerigadayim seneye doncez turkiyeye. Buraya geldikten sonra kilo aldim malesef. Benim de suan kilom 60 sanirim hedefim de 52. Ilk hedefim 56 soyle mayisa kadar 56 olsam harika olur.deniz diyette hosgeldin cnm
Durumun çok güzel olmuş. Grubun bi üyesisin artık. Vakit buldukça yaz canımHoş bulduk cabim. Hedefe beraber ulaşırız insallah
7 saat ondesiniz bizden, bugun gec kalktik 10 gibi. Burda yine kar yagior ama son demleri artik belli :) Yaptin mi koleracim aerobic ?Yeni uyandınız di ni