Hedef 15 Haziran!

ahahahah circir olmayi cok severim demis ya deliiii:KK70:
Ketçap ve mayonezi beraber yersem sonuç kaçınılmaz oluyor benim için :))))) kız öyle deme çok büyük nimet o olay.
Bir de benim oğlan kabız olur günlerce bekleriz. Konu komşu akrabalar hep sorar kaç gün oldu, yaptı mi yapmadı mi. Nasıldı görüntüsü :)))))

Ketçap ve mayonezi beraber yersem sonuç kaçınılmaz oluyor benim için :))))) kız öyle deme çok büyük nimet o olay.
Bir de benim oğlan kabız olur günlerce bekleriz. Konu komşu akrabalar hep sorar kaç gün oldu, yaptı mi yapmadı mi. Nasıldı görüntüsü :)))))
ayyy Allah iyiliğini versin gece gecee ne güldüüm yaa :KK70: :KK70:

Ay çocuklarda cok kötüdür.eltımın oğlu oluuordu ondan biliyom.kefır duzenlıuor cnm.bı dene istersen❤️

Ben zeytın yerım ama zeytınyagı bana kokuyor.o yüzden genelde tereyağı kullanıyorum:olamaz:
Sizin boyoz vardı demi.ay nasıl bişey o öyle :KK70:
guzel bisey yaaa, biraz agir ama:)) ben de gonulll gonulll gibi ot duskunuyum. egeye ozgu en cok ozledigim yemek otlar sanirim.

boyle yazinca farkettim de ben butun yemeklere duskunum sanki:KK70:

guzel bisey yaaa, biraz agir ama:)) ben de gonulll gonulll gibi ot duskunuyum. egeye ozgu en cok ozledigim yemek otlar sanirim.

boyle yazinca farkettim de ben butun yemeklere duskunum sanki:KK70:
Ot bende severım ama börek içinde:rolleyes:
Yemek ayırsaydık burda olmazdık zaten.bıde kumru vardı bak oda süper bisey:KK45:

X