- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- Konu Sahibi kremsokola
Kız cırcır mi oldun yoksa. Cırcır olmayı çok severim :)))
Yarın tartı yüzünü güldürür bağırsakların boşalınca :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız cırcır mi oldun yoksa. Cırcır olmayı çok severim :)))
Yarın tartı yüzünü güldürür bağırsakların boşalınca :)))))
Ketçap ve mayonezi beraber yersem sonuç kaçınılmaz oluyor benim için :))))) kız öyle deme çok büyük nimet o olay.ahahahah circir olmayi cok severim demis ya deliiii
zeytin de sevmem yaaa, egeli olcam bi de. karatay'in en sevdigim tarafi etler, yaglarsekerli ve unlu gıdalar en yasaklılar.hedefe ulaşmadan yememem lazım.zeytın yiyelim bol bol
ayyy Allah iyiliğini versin gece gecee ne güldüüm yaaKetçap ve mayonezi beraber yersem sonuç kaçınılmaz oluyor benim için :))))) kız öyle deme çok büyük nimet o olay.
Bir de benim oğlan kabız olur günlerce bekleriz. Konu komşu akrabalar hep sorar kaç gün oldu, yaptı mi yapmadı mi. Nasıldı görüntüsü :)))))
Es dost kaka raporu bekliyo yani ahahah:))Konu komşu akrabalar hep sorar kaç gün oldu, yaptı mi yapmadı mi.
Ay çocuklarda cok kötüdür.eltımın oğlu oluuordu ondan biliyom.kefır duzenlıuor cnm.bı dene istersenKetçap ve mayonezi beraber yersem sonuç kaçınılmaz oluyor benim için :))))) kız öyle deme çok büyük nimet o olay.
Bir de benim oğlan kabız olur günlerce bekleriz. Konu komşu akrabalar hep sorar kaç gün oldu, yaptı mi yapmadı mi. Nasıldı görüntüsü :)))))
vallaa inanılmaz işe yaradııı
Ben zeytın yerım ama zeytınyagı bana kokuyor.o yüzden genelde tereyağı kullanıyorumzeytin de sevmem yaaa, egeli olcam bi de. karatay'in en sevdigim tarafi etler, yaglar
iyi geceleeeer tatlı rüyalaarKızlar ben yatıyorum iyi geceler. Siz de geç kalmayın. İyi uyku uyumazsak da kilo veremeyiz. Karataycilar bilir, uyku çok önemlidir :)
İyi gecelerKızlar ben yatıyorum iyi geceler. Siz de geç kalmayın. İyi uyku uyumazsak da kilo veremeyiz. Karataycilar bilir, uyku çok önemlidir :)
Okul tatıl olduğundan uyku düzeninde kalmadı bendeKızlar ben yatıyorum iyi geceler. Siz de geç kalmayın. İyi uyku uyumazsak da kilo veremeyiz. Karataycilar bilir, uyku çok önemlidir :)
guzel bisey yaaa, biraz agir ama:)) ben de gonulll gibi ot duskunuyum. egeye ozgu en cok ozledigim yemek otlar sanirim.Ben zeytın yerım ama zeytınyagı bana kokuyor.o yüzden genelde tereyağı kullanıyorum
Sizin boyoz vardı demi.ay nasıl bişey o öyle
Iyı geceler cnmBen de uyuyorum iyi geceler hepinize
ben de yeni kahve koydum, kahveyle calisiyo benim motor:))BeyaZ cayımıda içtim.unutmadan onuda yazayım
Ot bende severım ama börek içindeguzel bisey yaaa, biraz agir ama:)) ben de gonulll gibi ot duskunuyum. egeye ozgu en cok ozledigim yemek otlar sanirim.
boyle yazinca farkettim de ben butun yemeklere duskunum sanki
iyi geceleer canıııımmmBen de uyuyorum iyi geceler hepinize
Sende saat kaç cnm.arada kaç saat varben de yeni kahve koydum, kahveyle calisiyo benim motor:))