- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
pegasuuuuuuuuuuuuuuuuus napıyosunn ama sen yaaaaOt bende severım ama börek içinde
Yemek ayırsaydık burda olmazdık zaten.bıde kumru vardı bak oda süper bisey
aman aman kumruyu baya severim iste bak. cesmede ozellikle malzemesini tasana kadar doldururlar bayilirim:))Ot bende severım ama börek içinde
Yemek ayırsaydık burda olmazdık zaten.bıde kumru vardı bak oda süper bisey
korkularımla yuzleşiyorumpegasuuuuuuuuuuuuuuuuus napıyosunn ama sen yaaaa
burda oglen 2.45. tryle 10 saat var arada, seninle 9 sanirsam:)Sende saat kaç cnm.arada kaç saat var
Çeşme’de yemiştim bende.ısırgan zamanı gelıyor Burda tarlallarda oluyor.kuzu kulagıda oluyor burdaaman aman kumruyu baya severim iste bak. cesmede ozellikle malzemesini tasana kadar doldururlar bayilirim:))
otlu borege de bayilirim, ozellikle isirgan otlu.
Evet 9 saat.burda oglen 2.45. tryle 10 saat var arada, seninle 9 sanirsam:)
burda da benim arabayi parkettigim yerde semizotu oluyo yazin, toplasam mi ki:))Çeşme’de yemiştim bende.ısırgan zamanı gelıyor Burda tarlallarda oluyor.kuzu kulagıda oluyor burda
Sağol canım umarım eksilmişimdir umudum yok ama karatay diyetiyle hızlı kilo veriliyo mu diyet kırıcı kocama inat bu ay sonu beş kilo vermeliyim en az. Zayıflayamazsın ye deyip duruyor inadına sevdiğim şeylerden getiriyor deli mi ne ayol.afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.
afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı
Sütlaç ahhh sütlaç
yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum
cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum
Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız
Ne desem bilemedim .sorun olmuyorsa hıc durma cok sağlıklı semızotu.burda da benim arabayi parkettigim yerde semizotu oluyo yazin, toplasam mi ki:))
ya evin onu aslinda da toz toprak yol kenari, les icindeNe desem bilemedim .sorun olmuyorsa hıc durma cok sağlıklı semızotu.
Arabayı park et kapıyı aç inmeden yol otları
karatay la ılk hafta en büyük vurgunu yapıyorsun.eger hiç kaçamak yapmazsan ve yarım saat lik bir sporda yaparsan 1 ayda 5 kilo cok rahat verırısın.kacamak yapmadan yanlızSağol canım umarım eksilmişimdir umudum yok ama karatay diyetiyle hızlı kilo veriliyo mu diyet kırıcı kocama inat bu ay sonu beş kilo vermeliyim en az. Zayıflayamazsın ye deyip duruyor inadına sevdiğim şeylerden getiriyor deli mi ne ayol.
Şekeri kestim ekmeği kesemiyorum tok tutan şeyler olsa kesebilirim aslınsa
Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusund
HıZlı kilo verdiren ve yağ yaktıran bişey arıyorum canım çocuk da emiyo ve enerjimin düşmemesi gerek
Yol kenarlarından toplama cnm.malum köpekleri gezdırıyorlar ve otların üstüne bişey yapmış olma ihtımalleri varya evin onu aslinda da toz toprak yol kenari, les icinde
İlk hafta nasıl oluyor mesela tereyağ yumurta filan serbest onda sanırımkaratay la ılk hafta en büyük vurgunu yapıyorsun.eger hiç kaçamak yapmazsan ve yarım saat lik bir sporda yaparsan 1 ayda 5 kilo cok rahat verırısın.kacamak yapmadan yanlız
O makarnayla büyük sınav verdım bu gun ama yemedim çünkü yarın tartı günüAy herkes yemek yazmış ya kuru dolma isssyeeeaaaannn diye bağırasım var bol domates soslu makarna hayal ettim miss:))))
evet yaa degisik bi aromasi olabilir sonra semiz otlarinin:))Yol kenarlarından toplama cnm.malum köpekleri gezdırıyorlar ve otların üstüne bişey yapmış olma ihtımalleri var
Dışardan bırı okusa yazdıklarımızı bunlar nasıl kılo verecek derşuan masada bi tabak makarna bi tabak dolma bi kase sütlaççç bi kumru hatta bi büyük boy pizza sonra börekler çörekleer pastalaaar Allaaahııııım sana geliyorummmmm
K.v köyden getırıyor bana kurutulmuş.corbalarda cok tuketıyorum ben.bazende kavuruyorum.yazdan kurutulursa kendınle göturebılırsın aslında tr denevet yaa degisik bi aromasi olabilir sonra semiz otlarinin:))
Dışardan bırı okusa yazdıklarımızı bunlar nasıl kılo verecek der
Sen gelin olacan cnm görme duyma okuma böyle yazıları