- 15 Eylül 2014
- 297
- 388
- Konu Sahibi kremsokola
Bayaa zor bir gün olmuş senin için ama atlatmışsın gözün aydınyolculuktaydim kuzum... sabah 4te basladim gune, aksam 6 ya kadar calistim sonra:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayaa zor bir gün olmuş senin için ama atlatmışsın gözün aydınyolculuktaydim kuzum... sabah 4te basladim gune, aksam 6 ya kadar calistim sonra:)
3 çocuk oldumu onların istedıgı pişiyor evde.dıuorum çocukları yanındada babalarını 1 ay göndersem çırpı gıbı olurum onlar gelene kadarnaleeeet kilolaaar ben baya oldu yaa makarna yemeyelii burnumda tüttüüü şuaaan
evet ya tavuk pek nazik, hemen bozuluveriyo. gecmis olsun canimSağolun kızlar öğlen tavuklu salata yedim sanırım tavuk dokundu başka bişey yemiyorum zaten
Kuru patlıcan ben kabakOh my goodpegasus07 kuru patlican dolmasi sanirim su hayatta en sevdigim yemek ya
anladim. ben de o konuda cok hassasim, yemek ziyan olsun istemem hic. bebe biskuvisi de cok sekerli ama yaaaAhahah :) kız oğlana çıkarttım yemedi sipacik. O yenmeyince pakete koymak istemedim eliyle mıncıkladı. Keşke çöpe atsaydım yada bayat ekmek poşetine. Hep bu yüzden kilo alıyorum. Bebeğe yaptığım mamaları o yemezse ben yediğim için :)
Kötüydü tadı çok kötü :)))) canın çekmesin kuzum. Ama kaçamak sayılmaz bu.neeeeyyy sütlaç mıııııı
Sağol dostum :) kaynanam yapmış kız yoksa ben eve yapmıyorum öyle şeyler. Cisslar cosslar yoken azindan serbetli tatli degil diyelim:))
Yarın tartıda eksi gelmezsem dün yediğim sütlaçlar bugün tırmalar olacam be yaaa :))))(çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm
Sağol canım evet hata bende ikinciye yemicektim o tavuğu akşam yapmıştım ertesi öğlende yedimevet ya tavuk pek nazik, hemen bozuluveriyo. gecmis olsun canim
Ayran iç istersen.rahatlatır belkıSağol canım Sanırım öğlen yediğim tavuklu salata
Tek şüpheli o şuan :) salatadan başka bişey yemiyorum ki
karatay zaten oldurcek beni, onu yemeyin bunu yemeyin, hele sunu yerseniz gozume gozukmeyinBayılırım kendılerıne.karatay pirinç yemeyın dıyor o yüzden pirinçsiz yapıyorum.lezzet aynı olmasada dolma yedım dıye beynıme sınyal yolluyorum.
hanii böleee ensenden sırtına doğru bi soğuk iner kanın çekilir gibi olursun ya şuan o haldeyimm ağzımın suları aktııııı akacaak acaba şu yemek tatlı vs konularını kapasak mııpegasus07 kuru patlican dolmasi sanirim su hayatta en sevdigim yemek ya
Bebiiiim yeni bir deneme yapıyorum. Sadece akşamları yemek yiyorum. Onun dışında atıştırma sağlıklı tabii.afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.
afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı
Sütlaç ahhh sütlaç
yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum
cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum
Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız
nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyimhanii böleee ensenden sırtına doğru bi soğuk iner kanın çekilir gibi olursun ya şuan o haldeyimm ağzımın suları aktııııı akacaak acaba şu yemek tatlı vs konularını kapasak mıı
Yoğurt yedim şimdiAyran iç istersen.rahatlatır belkı
benim de evde alman disiplini hakim, disarda yiyince popom basim ayri oynuyo amaSağol dostum :) kaynanam yapmış kız yoksa ben eve yapmıyorum öyle şeyler. Cisslar cosslar yok
Kız cırcır mi oldun yoksa. Cırcır olmayı çok severim :)))Sağol canım Sanırım öğlen yediğim tavuklu salata
Tek şüpheli o şuan :) salatadan başka bişey yemiyorum ki
bakalımm yarın tartıda görcezz almışmıyız almamış mıyız zaten eksi çıkmazsam ben diyet miyet bırakırım geçen hafta deli gibi spor yaptım -700 düm yarında eksi çıkmazsa diyet bana yaramıo demektirnihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim
yarasın canımm inşallaaahYoğurt yedim şimdi
benim de evde alman disiplini hakim, disarda yiyince popom basim ayri oynuyo ama
sekerli ve unlu gıdalar en yasaklılar.hedefe ulaşmadan yememem lazım.zeytın yiyelim bol bolkaratay zaten oldurcek beni, onu yemeyin bunu yemeyin, hele sunu yerseniz gozume gozukmeyin
Hep özentının sütlaç ı yüzünden oldu.bızım sucumuz yokhanii böleee ensenden sırtına doğru bi soğuk iner kanın çekilir gibi olursun ya şuan o haldeyimm ağzımın suları aktııııı akacaak acaba şu yemek tatlı vs konularını kapasak mıı
anladım cnm.ben Karatay yapmaya çalışıyorum,kahvaltı yapmazsam Canan Karatay beni terlikle kovalarBebiiiim yeni bir deneme yapıyorum. Sadece akşamları yemek yiyorum. Onun dışında atıştırma sağlıklı tabii.
Mesela kuru yemiş
Yoğurt
Meyve
Kahve çay.
Sende katılabilirsin bana. Ama akşamları yüklenmek yok. Normal yiyices
nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim
umarım geçer cnm.papatya cayı mideye iyi gelıyor.duzelmezsen bır dene istersenYoğurt yedim şimdi
ahahahah circir olmayi cok severim demis ya deliiiiKız cırcır mi oldun yoksa. Cırcır olmayı çok severim :)))
Yarın tartı yüzünü güldürür bağırsakların boşalınca :)))))