Hedef 15 Haziran!

Ahahah :) kız oğlana çıkarttım yemedi sipacik. O yenmeyince pakete koymak istemedim eliyle mıncıkladı. Keşke çöpe atsaydım :KK43: yada bayat ekmek poşetine. Hep bu yüzden kilo alıyorum. Bebeğe yaptığım mamaları o yemezse ben yediğim için :)
anladim. ben de o konuda cok hassasim, yemek ziyan olsun istemem hic. bebe biskuvisi de cok sekerli ama yaaa

neeeeyyy sütlaç mıııııı :KK17:
Kötüydü tadı çok kötü :)))) canın çekmesin kuzum. Ama kaçamak sayılmaz bu.
en azindan serbetli tatli degil diyelim:))
Sağol dostum :) kaynanam yapmış kız yoksa ben eve yapmıyorum öyle şeyler. Cisslar cosslar yok

çok fena canım istedi yaa o sebepten şey ettiiimmm :KK17: :KK70:
Yarın tartıda eksi gelmezsem dün yediğim sütlaçlar bugün tırmalar olacam be yaaa :))))(

afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.❤️

afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı:KK53:
Sütlaç ahhh sütlaç :kk77:

yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum:cool:

cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker:KK70:
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum❤️❤️

Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni:rolleyes:
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız :KK70:
Bebiiiim yeni bir deneme yapıyorum. Sadece akşamları yemek yiyorum. Onun dışında atıştırma sağlıklı tabii.
Mesela kuru yemiş
Yoğurt
Meyve
Kahve çay.
Sende katılabilirsin bana. Ama akşamları yüklenmek yok. Normal yiyices :KK66:

nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim:KK70:
bakalımm yarın tartıda görcezz almışmıyız almamış mıyız zaten eksi çıkmazsam ben diyet miyet bırakırım geçen hafta deli gibi spor yaptım -700 düm yarında eksi çıkmazsa diyet bana yaramıo demektir :confused::confused::confused:

karatay zaten oldurcek beni, onu yemeyin bunu yemeyin, hele sunu yerseniz gozume gozukmeyin:KK70:
sekerli ve unlu gıdalar en yasaklılar.hedefe ulaşmadan yememem lazım.zeytın yiyelim bol bol:KK70:

hanii böleee ensenden sırtına doğru bi soğuk iner kanın çekilir gibi olursun ya şuan o haldeyimm ağzımın suları aktııııı akacaak acaba şu yemek tatlı vs konularını kapasak mıı :işsiz: :KK70: :KK70:
Hep özentının sütlaç ı yüzünden oldu.bızım sucumuz yok:KK70::KK70:
Bebiiiim yeni bir deneme yapıyorum. Sadece akşamları yemek yiyorum. Onun dışında atıştırma sağlıklı tabii.
Mesela kuru yemiş
Yoğurt
Meyve
Kahve çay.
Sende katılabilirsin bana. Ama akşamları yüklenmek yok. Normal yiyices :KK66:
anladım cnm.ben Karatay yapmaya çalışıyorum,kahvaltı yapmazsam Canan Karatay beni terlikle kovalar:KK70:

nihahahah hayir kapatmiciiiz, ben kilo almisim hepiniz kilo alin. puanlamada geri kalmiyim:KK70:
:rolleyes::rolleyes:

Yoğurt yedim şimdi
umarım geçer cnm.papatya cayı mideye iyi gelıyor.duzelmezsen bır dene istersen❤️

X