Hedef 15 Haziran!

Kizlarrr
Evettt artik kendimize gelme zamani gelmedi mi?
3 Eylül pazartesi yeni bir başlangıç olsun mu yeni bi topikte?
Walla hicbirsekilde odaklanamiyorum. Diyet yapamiyorum artik ne olacak bilmiyorum. Kendime gelmem lazim. Kimse de yok ortalikta kizlar nerede bilmiyorum. Sen , ben, fmad ve kolera en son ses verenler. Ne diosun yeni topik mi acalim

Walla hicbirsekilde odaklanamiyorum. Diyet yapamiyorum artik ne olacak bilmiyorum. Kendime gelmem lazim. Kimse de yok ortalikta kizlar nerede bilmiyorum. Sen , ben, fmad ve kolera en son ses verenler. Ne diosun yeni topik mi acalim
Sokola epeydir yok zaten, mecbur acmamiz gerekir.
Ben buralardayim artik eve dondum.
Kizlari da etiketleyelim, devam etmek isteyenlerle yenisine geceriz.
teletubbies teletubbies
sueno34 sueno34
@kolera88
kremsokola kremsokola
pegasus07 pegasus07
degisimdonusum degisimdonusum

Açalım canım yeni başlangıç motive eder hem
Sokola epeydir yok zaten, mecbur acmamiz gerekir.
Ben buralardayim artik eve dondum.
Kizlari da etiketleyelim, devam etmek isteyenlerle yenisine geceriz.
teletubbies teletubbies
sueno34 sueno34
@kolera88
kremsokola kremsokola
pegasus07 pegasus07
degisimdonusum degisimdonusum
Bence çok iyi olur canım

Bugünden itibaren burada aktif olmaya başlayalım. 3 eylul ptesi yeni topigimizi acariz. O zamana kadar da kimlerin devam edip etmeyecegi belli olur zaten. Ben yarından itibaren yediklerime dikkat edip yazmaya baslarim burdan

Selam kizlar, cgdmk cgdmk bence sen yarin baska bir topik ac. Kurallari burdan belirleyelim oyle acarsin. Onceki kurallarimizin son hali gayet guzeldi bence. Aktif olmak ilave edilsin. Yine yarisma gibi yapalim. Puan sistemi ile. Gunde en az 1 kez yazma sarti olsun bu sefer ya da baska birsey. Aktifligi belirleyecek objektif bir kriter yani. Ne diosunuz?

Selam kizlar, cgdmk cgdmk bence sen yarin baska bir topik ac. Kurallari burdan belirleyelim oyle acarsin. Onceki kurallarimizin son hali gayet guzeldi bence. Aktif olmak ilave edilsin. Yine yarisma gibi yapalim. Puan sistemi ile. Gunde en az 1 kez yazma sarti olsun bu sefer ya da baska birsey. Aktifligi belirleyecek objektif bir kriter yani. Ne diosunuz?
Bana uyar :KK66:
Belirleyip acalim, ben de acarim sorun olmaz, baskasi da acabilir ama uzun soluklu ve aktif olsun mumkunse ☺️
Kuralları yavas yavas yazalim o zaman.
Aktif olunmasi gerektigi anlaşıldı zaten☺️
Eski puan sistemi özellikle son anlarda kullandığımız oturmuştu, aynen o kurallara devam edelim.
Ve ben 2 hafta mazaretsiz bildirim yapmayanlarin listeden cikmasindan yanayim. Bir kac arkadaş vardi, etiketlemekten pesinde sürünüp duruyorduk bildirim yapsinlar diye.

Canım 1 mesaj çok az
3 olsun en az

Önceki kurallar nelerdi

X