- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
Ben de ilk duydum ama muhteşem bi lezzet gibi görünüyor, ilk fırsatta denerim benpegasus07 canim mercimekleri haslioruz. Sonra tencereye sogan ustune kabaklar istege gore salca domates baharat ekleyip kisikta pisirioruz. Pismeye yakin mercimekleri eklioruz 5dk daha. Ocagi sondurup zeytinyagi gezdir bitti. Ustune yogurtla da yenir yakisio
Sen de matematik öğretmeni değil miydinValahi benim de öyle. Verano nun matematikçi olması. Bizim detay bilmememiz.. neyse bakalım bi hal çaresine bakarız.
Şu kilolar bi gitsin de
Bak ben sütle günü kapattım haberin ola rakibemAslinda biraz da yokluktan bu hafta pazara fln gidemedim evde bisey kalmadi. Esimin lavasina dadandim
Üye Adı | Başlangıç Tarihi | Hedef Kilosu | Başlangıç Kilosu | 09 Nisan | 16 Nisan | 23 Nisan | 30 Nisan | 07 Mayıs | 14 Mayıs | 21 Mayıs | 28 Mayıs | 04 Haziran | 11 Haziran | 15 Haziran FİNAL |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 02Nisan | 58 | 62,5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 52 | 60,5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
@kolera88 | 02 Nisan | 51 | 55 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 55 | 64,7 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
@ozenti | 02 Nisan | 58 | 65,5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 60 | 75 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 54 | 61 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 52 | 65 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 58 | 67,3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 65 | 73 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 55 | 60,4 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 58 | 72,8 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
T terrycandy | 02 Nisan | 62 | 72 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
@medine66 | 02 Nisan | 65 | 69 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 60 | 69,9 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
| 02 Nisan | 47 | 50,9 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
bekleee tabloyuu güncellediiimmben geldim kizlaaar ilk sayfaya tabloyu yukleyip gecmisi okumaya gidiyorum hemen
Her gün yedıklerımın altına yazıyorum cnmKizlar sporlar ne alemde ?
Pırasaylada güzel olur gıbıme geldı.içine bırazda kıyma koydukmu güzel bir akşam yemeği yanına bişey yapmaya gerek YokBen de ilk duydum ama muhteşem bi lezzet gibi görünüyor, ilk fırsatta denerim ben
hoş geldin cnm.oku oku bıtmez o geçmiş.bu güne bak senben geldim kizlaaar ilk sayfaya tabloyu yukleyip gecmisi okumaya gidiyorum hemen
Tamam guncel halini koydum, hersey kontrolum altindabekleee tabloyuu güncellediiimm
Oylemiydi koleracim ya , ben ortmen deilim buarada biraktimSen de matematik öğretmeni değil miydin
Hosgeldin tatlim ozledikTamam guncel halini koydum, hersey kontrolum altinda
Çok karışık ama sağlıklı görünüyor.Her türlü kural hesap kabulümdürBu hesap kitap işlerini matematikçilere bırakıyorum ve tabloyu düzenlemeye gidiyorummm ondan öncesinde bide neler yedim bugün onu yazayım bariii
Sabah geç kahvaltı 2 kaşık yulaf biraz süt çilek ve ceviz karıştırdım yedim.
öğlen yeme alışkanlığı yok o yüzden arada kahve içtim bir muz ve biraz fındık ile akşamı buldum
akşamda balık vardı koca bir kase salata yapıp balıklarıda içine karıştırdım öbür türlü balığı ekmeksiz yiyemiyorum çünkü.
2 lt suyu da tamamlamak üzereyim spor yaparsam bugün 3 lt olacak inşallaah .
tabloyu hallettikten sonra görüşürüüüüz kızlaaar
Kizlar sporlar ne alemde ?
Hoşgeldin, gorunmedin bugünben geldim kizlaaar ilk sayfaya tabloyu yukleyip gecmisi okumaya gidiyorum hemen
Eline saglik canimbekleee tabloyuu güncellediiimm
Evet bugün süt gunumdu. Yarın normale dönüyorum
hehh tamam o zamaan süpeeeerTamam guncel halini koydum, hersey kontrolum altinda
Sağoool canıımEline saglik canim
Çok karışık ama sağlıklı görünüyor.
Neyse midede karışıyor zaten
pekte bişi yememişimm aslında
Hemen geçiyorum
bende bi yarım saate başlıcam inşallaaaah
En sondaki [/QUOTE] bu kelimeden sonra yazarsan olur.ben böle cevaplamayı nasıl beceriyorum acabaahala öğrenemedim şu alıntı cevaplama olaylarınıı
hmmmm tamam sağol canımm öğrencem inşallaahEn sondaki QUOTE] bu kelimeden sonra yazarsan olur.
toto kalkmadan kilolar inmiyoooorMecbur kalkacak o toto artık,yoksa rüyamda bıle veremem
ahahhaah kolera tam bi "kizim yat artik saat kac oldu" diyen anne edasinda gelmis:))Kızlllar sizin uykunuz yok muı
ben de rakip istiyorummm, bizde niye yoooh
bence supper kurallar:)O zaman kuralları toparlayalim
*Pazartesi esas bildirim günü ama cuma günleri de bildirim yapılacak, ona göre haftasonu kendimize çeki düzen verip kaçamak yapmayacağız.
*Her gün gruba gelip en azından gecenin sonunda o gün yediklerimizi, yaptıklarımizi yazacağız. (Günlük, haftalık msj sayı zorunluluğu yok.)
*Yarışma 15 haziran cuma günü bitecek. Yarışmanın toplamda en çok puan toplayani birinci olacak.
*Haftalık birinciler de secilecek. (Fark hesabıyla seçilecek.)
*Kilo bildirimleri o günün sonuna kadar yapılabilir.
*2 hafta bildirim yapmayan listeden çıkacak.
Kuralları toparladim. Son kuralı da ben ekledim ama uymazsa sileriz. Sizin de aklınıza gelen kurallar varsa kopyalayıp ekleyerek devam edebilirsiniz. Böylece son şekli belirlenmiş olur.