- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.741
Ben tam anlamıyla 1 eylülde tekrar başlarım inşallah. Memlekette dedigin gibi olmuyor. Ben de cumadan bu yana tartilmadim ama 58lerdeyim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül’de sıkıca halletmemiz lazımBen tam anlamıyla 1 eylülde tekrar başlarım inşallah. Memlekette dedigin gibi olmuyor. Ben de cumadan bu yana tartilmadim ama 58lerdeyim sanırım
Halledicez inşallahEylül’de sıkıca halletmemiz lazım
İnşallah canım benimHalledicez inşallah
O zaman 1 Eylül itibari ile buradayız sanırımVerano_porteno ben de tam anlamıyla cgdmk gibi 1 Eylül’de başlıcam galiba. Toparlanamadım, tatil modundan kaynaklı galiba. Ama yine de buralarda olmaya çalışırım. Yediklerimizi yazabiliriz, toplu olmak zorunda değil. Öğün şeklinde de olabilir.
Olur canim zaten surda eylule ne kaldi ki :)Ben tam anlamıyla 1 eylülde tekrar başlarım inşallah. Memlekette dedigin gibi olmuyor. Ben de cumadan bu yana tartilmadim ama 58lerdeyim sanırım
Ne kadar dikkat edersek edelim tatilde olmuyor iste , bide tatilde de yemiyeceksek ne anladim ben o tatildenVerano_porteno ben de tam anlamıyla cgdmk gibi 1 Eylül’de başlıcam galiba. Toparlanamadım, tatil modundan kaynaklı galiba. Ama yine de buralarda olmaya çalışırım. Yediklerimizi yazabiliriz, toplu olmak zorunda değil. Öğün şeklinde de olabilir.
Olsun yaz canim sen yine de , gozumuz gonlumuz acilsinBen yediklerimi yazarsam cok fena
Olsun yaz canim sen yine de , gozumuz gonlumuz acilsin
Benimkiler de öyleydi özellikle 2-3 gündürBen yediklerimi yazarsam cok fena
Senin kendine gelmen gerekiyor canim, cok iyi yol katettin, geri donuse razı misin?Benimkiler de öyleydi özellikle 2-3 gündür
Yok yook bugün spor yaptımSenin kendine gelmen gerekiyor canim, cok iyi yol katettin, geri donuse razı misin?
Sporun zaten cok iyi de bir kac gündür dikkat etmiyordun yediklerine. Ona da dikkat edersen yine eksilmeye baslarsin inşallah 1.5-2 kilo kaldı hedefine, nedir ki yaniYok yook bugün spor yaptım
Ah ah inşallah canımSporun zaten cok iyi de bir kac gündür dikkat etmiyordun yediklerine. Ona da dikkat edersen yine eksilmeye baslarsin inşallah 1.5-2 kilo kaldı hedefine, nedir ki yani
Ben izinden sonra iyice coştum, bayramla birlikte toparlamam zor olur, eve gidince artık yola koyarım.Ah ah inşallah canım
Sen ne alemdesinnn
Canım yine de tamamen salma şakın inşallahBen izinden sonra iyice coştum, bayramla birlikte toparlamam zor olur, eve gidince artık yola koyarım.
Kalori hesabi yapmaya calisiyorum canimCanım yine de tamamen salma şakın inşallah
İnşallah hedefimize ulaşırız
Benim ilk zamanlarım geldi aklımaKalori hesabi yapmaya calisiyorum canim